General

Hvornår har du sidst oplevet noget fuldstændig fantastisk?

Tag med på en forførende og oplevelsesrig rejse og hold efterårs- eller juleferie i Egypten. Du kommer til at opleve alle de klassiske steder langs Nilen, og hvor du med garanti får udmattet dit kamera.

På det lækre krydstogt vil I opleve landsbyer og det daglige liv langs nilbredden, alt imens skibet passerer skiftende landskaber med smuk natur. Krydstogtskibet sejler fra Aswan til Luxor og lægger til i begge byer, så disse kan ligeledes besøges og opleves.

Ombord på det 5-stjernede krydstogtskib, MS Radamis I, kan I bare slappe af og nyde omgivelserne. I indlogeres i en udvendig kahyt med store panorama vinduer (kan ikke åbnes). Kahytten er udstyret med aircondition, minibar, privat badeværelse med badekar, kabel-tv samt internetadgang.

I kan vælge mellem flere forskellige pakkerejser, og I kan finde detaljer omkring den enkelte rejse i skemaet under priser. Fælles for dem alle er, at I vil kunne nyde lækker luksus ombord på det 5*MS Radamis. Herudover kan I glæde Jer til et afslappende ophold på det 4* Eatabe Luxor Hotel, på det 4* Mercure Cairo Le Sphinx Hotel, på det 4* Basma Hotel Aswan eller i Hurghada på det 4+* Hilton Hurghada Long Beach Resort.
Mulighed for at opgradere til 5-stjernede hoteller. Se under pris og tillæg.

Available departures

We are sorry, there are no cabins available at this cruise at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this cruise.

Dagsprogram

Programmer for de forskellige programmer kan fås ved at kontakte os.

Eksempel på et af programmerne ses herunder:

2 nætter i Kairo, 4 nætters krydstogt og 2 nætter i Luxor
1. dag
I flyver fra Kbh. til Cairo med ankomst ca. kl. 20.10. En repræsentant fra Younes Rejser møder jer i Cairo lufthavn og assisterer jer videre til hotellet, hvor I tjekker ind og overnatter.

2. dag
Efter morgenmaden er der mulighed for udflugt i Cairo (inkluderet i udflugtspakken). I bliver hentet af guiden, og tager på tur til de storslåede pyramider og Sfinksen i Giza.

Her bruger I et par timer, og kører herefter til det Egyptiske Museum, hvor der blandt meget andet findes Tut Ank Amons gravskat.

I spiser frokost på en lokal restaurant undervejs, når det passer. Til sidst kører I til den farvestrålende basar Khan el-Khalili, hvor der er rig mulighed for at finde alverden

s ting. Efter udflugten bliver I kørt tilbage til hotellet (udflugten er en heldagsudflugt).

3. dag

I spiser morgenmad på hotellet. Det er i løbet af formiddagen muligt at tage på udflugter.

Inden kl. 12 tjekker I ud fra hotellet, og kører til Cairo lufthavn. Herfra tager I indenrigsflyet til Aswan. Ved ankomst til Aswan lufthavn bliver I mødt af en repræsentant, som hjælper jer videre til krydstogtbåden samt hjælper med at tjekke ind. Om eftermiddagen er der mulighed for at slappe af på båden, nyde poolen eller måske gå en tur i basaren. Om aftenen er der mulighed for at se det fantastiske lyd- og lysshow i Philae templet (ikke inkl. i udflugtspakken).

4. dag
Om morgenen er der mulighed for udflugt i Aswan, herunder til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (inkl. i udflugtspakken).

I spiser frokost på skibet, hvorefter I sejler mod Kom Ombo. Når I er fremme i Kom Ombo, lægges til og det er her muligt at besøge Kom Ombo Templet (inkl. i udflugtspakken). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek.

5. dag

Om morgenen inden I sejler videre, er det muligt at besøge templet i Edfu (inkl. i udflugtspakken).

I sejler videre mod slusen i Esna. Når den er passeret, sejler I videre mod Luxor, som nås sen eftermiddag. Middagen spiser vi på båden.
Om aftenen er der mulighed for at se det fantastiske lyd og lys show i Karnak templet eller besøge i Luxor templet (ikke inkl., men kan tilkøbes).

6. dag
Næste morgen er der mulighed for et besøg til vestbredden, hvor I besøger Kongernes dal med de meget smukke og velholdte kongegrave, Hatshepsut's dødetempel og Memnon kolosserne (inkl. i udflugtspakken).
nedre til oevre Egypten

7. - 8. dag
Næste morgen tjekker I ud fra båden. Efter tjek ud bliver I kørt til hotellet i Luxor.

Dagene bruges i Luxor, hvor det er muligt at udforske byens mange arkæologiske udgravninger. Her findes blandt meget andet de meget smukke og velholdte dronninge- og prinsegrave på vestbredden af Nilen samt det fantastiske Karnak tempel med sine imponerende søjlegange. Det er ikke uden grund, at Luxor kaldes verdens største udendørs museum.

9. dag
Der er tjek ud tidligt efter morgenmaden, og I køres til lufthavnen i Luxor for at flyve til Cairo lufthavn og derefter til København.

 

Der tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

Pris og tillæg

I kan vælge mellem flere forskellige pakkerejser, og I kan finde detaljer omkring den enkelte rejse i skemaet under priser. Fælles for dem alle er, at I vil kunne nyde lækker luksus ombord på det 5*MS Radamis. Herudover kan I glæde Jer til et afslappende ophold på det 4* Eatabe Luxor Hotel, på det 4* Mercure Cairo Le Sphinx Hotel, på det 4* Basma Hotel Aswan eller i Hurghada på det 4+* Hilton Hurghada Long Beach Resort.

Rejseperioden d. 13. - 21. oktober 2017 med 2 nt. i Cairo + 4 nt. på 5* MS Radamis + 2 nt. i Luxor er desværre udsolgt.

Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København - Cairo t/r.
 • Indenrigsfly fra Cairo - Luxor.
 • Indenrigsfly fra Aswan - Cairo.
 • 1-5 nætter på luksus hotel i Cairo, Hurghada, Luxor eller Aswan (Se info for de enkelte pakkerejser i skemaet længere nede.)
 • 3-4 nætters Nilkrydstogt på det 5* krydstogtskib MS Radamis I.
 • Helpension ombord på krydstogtbåden - morgenmad, frokost og aftensmad – afhængig af afrejsedatoen.
 • Transfer til/fra lufthavne.
 • Transfer fra krydstogtbåd til hotel i Aswan/Luxor.
 • Mad og drikkevarer på flyet fra København.
 • 23 kg indcheket bagage og 8 kg håndbagage.
 • Dansk rejseleder på alle ture undtagen følgende afgange: 14. okt. (Cairo-cruise-Aswan), 28. okt., 10. feb. og 17. feb.

Alle tillæg og tilkøb:

 • Obligatorisk indgangsvisum til Egypten: 250 kr. pr. person (uanset alder).
 • Enkeltværelsestillæg (ved 4* hoteller): 1.750 kr.
 • Enkeltværelsestillæg (ved opgradering til 5* hoteller): 1.950 kr.
 • Børn fra 0-2 år: 850 kr.
 • Børn fra 2 år - 11 år ved 4* hotel: 4.495 kr. / 4.995 kr. afhængig af afrejsedato .
 • Garanteret kahyt på øvre dæk: 1000 kr. pr. kahyt for alle 4 nætter på krydstogtskibet.
 • Værelse med udsigt til pyramiderne på hotellet i Kairo: 560 kr. pr. værelse for de to nætter.
 • Opgradering til 5-stjernede hoteller, kr. 560,- pr. person for de 4 nætter. Hotellerne vil være:
  I Luxor: Maritime Jolie Ville Kings Island
  I Kairo: Cairo Pyramids
  I Aswan: Helnan Aswan


Ekstra udflugter:

Det er muligt at tilkøbe enkelte udflugter eller en samlet udflugtspakke.
Udflugtspakken koster 1.950 kr. pr. person (børn under 12 år koster 975 kr. pr. barn) og inkluderer entré transport og guide:

 • I Cairo: Pyramiderne og sfinksen i Giza, Det egyptiske museum og Khan El Khalili basaren inkl. frokost.
 • I Luxor: Kongernes dal, Hatshepsut templet og Memnon Kolosserne.
 • På krydstogtet: Edfu templet og Kom Ombo templet
 • I Aswan: den nye dæmning, den ufuldendte obelisk og Philae templet

Yderligere udflugter

 • I Luxor er det også muligt at tilkøbe en luftballon-tur over Kongernes dal, startende tidlig morgen så solopgangen opleves fra luftballonen for 950 kr. pr. person
 • I Aswan: Abu Simbel med bil 750 kr. pr. person.

 

 

Kort