Ring til os 36 99 05 27 / 20 66 03 08

1 nat i Kairo, 4 nætters krydstogt og 1 nat i Aswan

1. dag

I flyver fra Kbh. til Cairo med ankomst ca. kl. 20.10. En repræsentant fra Younes Rejser møder jer i Cairo lufthavn, udleveret evt. visum og assisterer jer videre til hotellet, hvor I tjekker ind og overnatter.

2. dag

Efter morgenmaden er der mulighed for udflugt i Cairo (inkluderet i udflugtspakken), hvor I bliver hentet af guiden, og tager på tur til de storslåede pyramider og Sfinksen i Giza.

Her bruger I et par timer, og kører herefter til det Egyptiske Museum, hvor der blandt meget andet findes Tut Ank Amons gravskat.

I spiser frokost på en lokal restaurant undervejs, når det passer. Efter udflugten bliver I kørt tilbage til hotellet (udflugten er en heldagsudflugt).

Hvis ikke I vil på udflugter kan I nyde dagen på egen hånd, evt. ved hotellets pool.

I bliver hentet af Younes Rejsers repræsentant og kører til Cairo lufthavn. Herfra tager I indenrigsflyet til Luxor. Ved ankomst til Luxor lufthavn bliver I mødt af en repræsentant, som hjælper jer videre til krydstogtbåden samt hjælper med at tjekke ind.

3. dag

Om morgenen er der mulighed for udflugt til Kongernes dal, Hatshepsut Templet og Memnon kolosserne (inkl. i udflugtspakken). Det er muligt at starte denne udflugt med en tur i luftballon over Luxor, som starter tidligt om morgenen, så ballonen flyver sammen med solopgangen (ikke inkl. i udflugtspakken).

Frokosten spises på skibet og skibet sejler af sted mod Aswan. Skibet lægger til i Edfu hvor der overnattes.

4. dag

Næste morgen sejler vi videre til Kom Ombo, hvor der er mulighed for besøg i Kom Ombo Templet (inkluderet i udflugtspakken). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek. Efter besøget sejler vi videre og når til Aswan sent om aftenen.

5. dag

Om morgenen er der mulighed for udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (inkl. I udflugtspakken). Efter frokost på skibet er der mulighed for at nyde et par timer i felucca på Nilen, evt. med besøg på Kitchener Island med den fantastiske botaniske have (ikke inkluderet i udflugtspakken men skal tilkøbes yderligere). Om aftenen er der mulighed for at se lyd­ og lysshow i Philae Templet (ikke inkluderet i udflugtspakken men skal tilkøbes yderligere).

6. dag

Efter morgenmaden tjekker vi tjekker ud fra skibet og kører til hotellet i Aswan.

Dagen er til fri disposition. Måske kunne den bruges til en gåtur gennem basaren eller en tur på Det Nubiske Museum der fortæller historien om Nubien fra oldtiden frem til nutiden og tilblivelsen af dæmningerne og Lake Nasser Søen.

Der er også mulighed for nu at tage en felucca-tur på Nilen, med besøg i den botaniske have på Kitchener Island.

Det er bestemt også værd at køre de 280 km til Abu Simbel og opleve Ramses II.s imponerende templer.

7. dag

Der er tjek ud tidligt efter morgenmaden, og I køres til lufthavnen i Aswan for at flyve til Cairo lufthavn og derefter til København.

Der tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

Bemærk at udflugtspakken ikke er inkluderet i prisen med tilkøbes.

De udflugter der er nævnt i programmet, men ikke er med i udflugtspakken, kan tilkøbes yderligere.