General

10 dage/9 nætter ⇒ 1 nat i fly,  3 nætter på safari lodge, 2 nætter i luksussafaritelt, 4 nætter på Zanzibar og 1 nat i fly.

Kombinér safari med luksus på Zanzibar, inkl. fly, ophold på tre hoteller, transfer, halv- og helpension m.m.

At tage på safari på Afrikas vidtstrakte savanner er noget, de fleste har med på deres bucket-liste. Nu kan du tage med på en uforglemmelig rejse til Tanzanias bedste nationalparker. Her kan du betragte Afrikas vilde dyr i deres naturlige miljø. Chancen for at se de såkaldte ”Big Five”– den afrikanske elefant, næsehornet, leoparden, løven og bøflen – er stor, for rundrejsen inkluderer både Ngorongoro og Serengeti. Du besøger desuden den mindre nationalpark Tarangire, der er hjemsted for dyr som elefanter, gazeller, zebraer og bøfler. Eventyret afsluttes med fire nætter på et femstjernet hotel på den eksotiske ø Zanzibar. Dette er den perfekte kombination af safari og luksus på Zanzibar

Safarizebras_Safari_tanzania_Younes Rejser

Rejsen begynder i den lille by Karatu. Karatu som ligger cirka fire timers kørsel fra Kilimanjaro Lufthavn og tæt på flere nationalparker. Her tjekker du ind på Kudu Lodge, hvor du kan komme dig efter rejsen med en cocktail ved poolen eller en lur på dit komfortable værelse. Næste morgen venter der dig nemlig en tidlig tur til Tarangire National Park. Du skal på en spændende safari i en åben firehjulstrukken jeep med en kyndig engelsktalende guide.

Det her er bare en smagsprøve på de eventyr, der venter de kommende to dage. Tanzanias næststørste nationalpark Serengeti som næste står på programmet. Parken har den største koncentration af storvildt i hele verden, så chancen for at du ser alle de klassiske dyrearter, du forbinder med safari, er stor. Du overnatter i luksuriøse safaritelte i ægte Karen Blixen-stil, og inden morgenmaden kan du tage på køretur i solopgangen.

Det tredje og sidste stop på safarien er Ngorongoro Conservation Area. Parken er et 600 meter dybt vulkansk krater. Ligesom Serengeti er dette beskyttede naturområde med på UNESCO’s Verdensarvsliste og anses desuden for at være det bedste sted i Tanzania at se ”The Big Five”. Læs mere om safari i Tanzania HER.

Luksus på Zanzibar

Efter endnu en nat på Kudu Lodge, sætter flyet kurs mod Zanzibar. Her skifter du de adrenalinfyldte safariture ud med total afslapning på det femstjernede Gold Zanzibar Beach House & Spa Resort. Hotellet ligger lige ved stranden i Kendwa og byder på Zanzibars bredeste pool samt en luksuriøs spa, to restauranter og et dykkercenter.Zanzibar_Kendwa_YounesRejser

Her kan du selv vælge, om du bare vil slappe af på hotellets område. Men du kan også følge med på udflugter til Stone Town, Prison Island og krydderiplantagen. Der er også mulighed for mod gebyrer at tage på sejlture, svømme med delfiner eller snorkeldykke ved de smukke koralrev. Efter fire skønne dage på den solbeskinnede paradisø går flyet mod København igen. Læs mere on Zanzibar HER.

Dagsprogram

Dag 1 -Afrejse

Afrejse fra København.

Dag 2 – Ankomst, Transport til Karatu

I lander i Kilimanjaro lufthavn lidt i 6 om morgenen, hvor efter der er transport til Kudu Lodge. Kudu Lodge ligger i den lille by Karatu, ca 4 timers kørsel fra lufthavnen. Kudu lodge der ligger rigtig godt i forhold til nationalparkerne, så I vil spare tiden dagen efter, så der er bedre tid til dyreoplevelser. Resten af dagen kan I bruge ved den dejlige pool, til at gå en tur i den lille landsby Karatu eller tage en lur så i kan være friske til de næste dages dyreoplevelser.

På Kudu Lodge har I helpension bortset fra frokost på ankomstdagen der ikke inkluderet.. Morgenmaden og aftensmaden serveres på hotellet. Og frokosten har I med som madpakker I nyder undervejs på safarien.

Dag 3 – Tarangire Nationalparkgiraf_Safari_tanzania_Younes Rejser

Tidlig afgang fra hotellet til Tarangire Nationalpark, hvor safarien begynder. Safaribilerne er nyere 4-hjulstrukne landrovers med plads til 7 gæster der alle sider ved vinduet. Taget på bilerne kan skubbes op så man får bedre udsyn. Guiderne/chaufførerne taler engelsk, ved hvor dyrene er og har en enorm viden om savannens dyr.

Tarangire har en smuk natur og rummer hele 9 forskellige vækstzoner og med den mangfoldige vegetation, følger et rigt dyreliv. Her finder man en af de største koncentrationer af elefanter i verden, og det er ikke ualmindeligt at se elefanter i store flokke. Gnuer og zebraer finder man også i et stort antal, ligesom kuduer, impalaer og gazeller trives godt her. Byttedyrene tiltrækker både løver, leoparder og hyæner. Der er game drive hele dagen, hvor guiden sørger for fantastiske dyreoplevelser og den medbragte frokost nydes i naturskønne omgivelser.

Der overnattes på Kudu Lodge.

Dag 4 – Serengeti National Park

Efter morgenmad går turen af jordveje væk fra højsletten og ind i hjertet af det rigtig vilde Afrika - Serengeti Nationalpark med nærmest endeløse sletter der strækker sig så langt øjet rækker.

I kører mod midten af nationalparken, der også er kendt som Seronera der rummer den største koncentration af dyr i Serengeti da Seronera floden løber herigennem og er naturligt drikke-og jagt område for både bytte-og rovdyr. Frokosten nydes på en af nationalparkens lodges eller camps, hvorefter der er game drive hele eftermiddagen. Ved aftentid når i frem til Serengeti Heritage Luxury Camp. Det fuldender safari oplevelsen at bo i ægte safaritelte i bedste Karen Blixen stil med naturen lige uden for telt døren. Teltene er i fuld ståhøjde, har rigtige senge, bad og toilet.

Dag 5 – Serengeti National Park

Dyrene er mest aktive inden det bliver for varmt, hvorfor I starter med et par timers gamedrive i solopgangen før morgenmaden for en helt fantastisk dyreoplevelse. I vil så vende tilbage til det valgte Serengeti Heritage Luxury Camp for at spise morgenmad og slappe af indtil frokost. Efter frokost er der igen gamedrive i Serengeti. Der er aftensmad og overnatning Serengeti Heritage Luxury Camp.

 Dag 6 – Ngorongoro krateret

Efter morgenmaden går turen fra Serengeti mod Ngorongoro Krateret. Krateret – eller Caldera, der er den korrekte betegnelse, er verdens største inaktive vulkan. Krateret er over 20 km bredt og ca. 600 meter dybt. På en klar dag kan I fra bunden, se kratervæggene hele vejen rundt.

I dag vil der være game drive på krater bunden, gennem savanne og regnskov, og I vil opleve soda-søen Lake Makat med sine mange flamingoer. Ngorongoro er kendt for The Big Five: Bøfler, sorte næsehorn, elefanter, løver og leoparder. Men der er også mange andre dyr som geparder, flodheste, hyæner, gnuer og zebraer i hobetal. Måske er I heldig nok til at se det udrydningstruede sorte næsehorn, der her i parken er beskyttet af bevæbnede rangers. Den medbragte frokost nydes i den fantastiske natur på krater bunden. Der er aftensmad og overnatning på Kudu Lodge.

Dag 7 – Zanzibar

Der er tidlig afgang fra Lodgen, hvorfra I kører til Arusha lufthavn. Herfra skal I flyve til Zanzibar. Det er en flyvetur på ca 1½ time. På Zanzibar mødes I af en repræsentant, der sørger for transport til hotellet.

Dag 8 – Zanzibar

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes. I kan også vælge at deltage på vores spændende udflugter f.eks. til Stone Town og Prison Island.

 Dag 9 - Zanzibar:

Det er muligt at deltage på en af de planlagte udflugter. Tag f.eks. med på Blå Safari hvor vi sejler med den traditionelle sejlbåd, Dhow. Der er rig mulighed for at snorkle ved et af de flotte koralrev (leje af snorkeludstyr indgår i prisen). Sejlbåden lægger til en lille ø, hvor der serveres en dejlig seafood lunch. Det er en heldagstur hvor der er tid til at nyde livet over og under hav overfladen

 Dag 10 - Zanzibar:

Tid til afslapning eller at tage på en af udflugterne, f.eks. en tur til en af de lokale krydderiplantageeller opleve Jozani forest der er et regnskovsområde med aber (Ikke inkluderet). Eller tag på sunsetcruise og nyd solnedgangen på havet.

Hvis I ikke fik set delfiner på den Blå safari, kan I vælge at deltage i Delfinturen (ikke inkluderet), hvor I sejler ud tidligt om morgenen for at se delfinerne mens de er mest aktive. Der er 99% chance for at opleve delfiner på tæt hold på denne udflugt og ofte er det muligt at svømme med de fantastiske dyr.

Dag 11 – Zanzibar – Afrejse

Der er afgang til Zanzibar lufthavn meget tidligt, da flyet letter fra Zanzibar lufthavn kl 5.45. I ankommer i København eller Stockholm sidst på eftermiddagen

Pris og tillæg

Priser fra kr. 36.995,-

Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København – Kilimanjaro Zanzibar-København (med mellemlanding) med Turkish Airlines - 2 nætter
 • 3 nætter på 4-stjernet Kudu Lodge i Karatu med fuld pension (dog er frokost første dag ikke inkluderet)
 • 2 nætter på Serengeti Heritage Luxury Camp
 • 4 nætter på 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa med halv pension
 • Safari i Tarangire, Ngorongoro og Serengeti (4 dage i alt)
 • Frokost (lunch box) på safaridagene
 • Entre til nævnte Nationalparker
 • 1 liter vand pr person pr safaridag
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Transfer til og fra hoteller
 • Transfer til og fra lufthavnene
 • Indenrigsfly Arusha-Zanzibar
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Kilimanjaro Zanzibar-København
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage

Ikke inkluderet:

 • Obligatorisk visum til Tanzania, 50USD. Købes ved ankomst til Tanzania
 • Obligatorisk hotelskat på Zanzibar. 1 USD pr person pr nat. Betales direkte til hotellet ved udcheckning
 • Udflugter på Zanzibar
 • Ballontur i Serengeti
 • Drikkepenge til guiden/chaufføren ca 20 USD pr person pr safaridag. Gives direkte til guiden/chaufføren når safarien afsluttes
 • Alle drikkevarer (undtagen 1 liter vand pr person pr dag på safari
 • Alle måltider der ikke er nævnt i programmet

Børnepris hvis 1 barn under 12år deler værelse med 2 voksne

Babypris hvis 1 barn under 2 år deler værelse med 2 voksne

Tilkøb:

All Inclusive på Gold Zanzibar Beach House and Spa: 995kr pr person for de 4 overnatninger

Hoteller

Kudu Lodge

Kudu Lodge ligger i den lille by Karatu og byder på rummelige værelser med himmelsenge, ildsteder og moderne faciliteter som Wi-Fi, pengeskab og te- og kaffefaciliteter.

Under dit ophold her kan du bade i poolen, forkæle dig selv med en afrikansk massage i Mrembo Spa samt nyde gode, hjemmelavede retter i restauranten.

Serengeti Heritage Luxury Tented Camp

På Serengeti Heritage Luxury Tented Camp bor du i et luksuriøst telt med rindende vand og elektricitet midt ude på den vilde savanne. Her kommer du tæt på dyrene og naturen, og om aftenen serveres middagen ved lejrbålet – helt magisk!

Gold Zanzibar Beach House & Spa Resort

Gold Zanzibar Beach House & Spa Resort ligger på den kridhvide Kendwa-strand og byder på elegant indrettede værelser med udsigt til Det Indiske Ocean.

På hotellets område er der en stor pool, spa, et dykkercenter, to restauranter og to barer. I området er der også mulighed for at prøve kræfter med snorkling, windsurfing og kanosejlads mod gebyrer.