General

Grupperejse til Tanzania – Del eventyret med andre og spar penge!

10 dage/11 nætter  ⇒ 2 nætter Stone Town, 3 dages safari og 4 nætter på Zanzibar

Vil I gerne opleve Tanzania fantastiske dyreliv, natur, kultur og have tid til afslapning på Zanzibar – og vil I gerne dele oplevelsen med andre, har I her mulighed for at deltage på denne grupperejse til Tanzania. I har selvfølgelig jeres eget værelse, men deler safaribilen og transfers med andre. Det gør I deles om omkostningerne og I kan kommer billigere afsted.

Vi har pt planlagt en grupperejse til Tanzania med faste afrejsedatoer og fast pris.

Afrejse: 31. august til 11. september 2019

Pris: 16.290kr

Enkeltværelses tillæg KUN 3.495kr

Vi har sammensat et program så I både kommer på 3 dages safari, har et par dage i spændende Stone Town og tid til afslapning med sand mellem tæerne – til en rigtig god pris.

Stone Town:

I starter med et par dage i skønne Stone Town der er den gamle bydel af Zanzibar Town. Stone Town er UNESCO-beskyttet og har masser af små hyggelige gader med gamle bygninger og masser af atmosfære. I bor på 3-stjernet Tausi Palace med morgenmad helt centralt i Stone Town så der ikke er langt til noget. Lige udenfor døren har I masser af caféer og restauranter og der er ca 250m til vandet. I kan vælge at tage en tur til Prison Island eller besøge slavemarkedet.

Safari:

budgetsafari

Der er indenrigsfly til Arusha inkluderet i turen og i Arusha møder jeres professionelle engelsk talende guide/chauffør jer og safarien starter. Safarien foregår i 7 personers safaribiler med tag der kan skubbes op så I kan få bedre udsyn. I er selvfølgelig sikret en vinduesplads på denne grupperejse. På safarien skal I besøge Ngorongoro krateret der har et fantastisk dyreliv og en meget smuk natur. 30.000 dyr har hele deres livscyklus på bunden af den udslukte vulkan og der mulighed for at se bl.a. The Big Five; elefanten, bøflen, løven, næsehornet og leoparden. I Tarangire er der store elefantflokke og masser af andre vilde dyr. Ved Lake Manyara er der ud over bøfler, elefanter, giraffer, bøfler, antiloper, zebraer og alle de andre dyr, et meget rigt fugleliv ved den store soda-sø der dominere parken.

At I er flere der dele safaribilen gør I er flere om at dele udgifterne og derfor kan denne grupperejse til Tanzania laves til en rigtig god pris.

I overnatter 2 nætter på den dejlige 3-stjernet safarilodge Kudu Lodge med pool, der ligger centralt i forhold til nationalparkerne og en nat på 4-stjernet Kibo Palace i Arusha. Morgenmad indgår og der er lunchboxes på safaridagen. På Kudu Lodge indgår aftensmad.

Zanzibar:

Gold Zanzibar

Efter nogle oplevelsesrige dage på safari, er det nu tid til at slappe lidt af – eller opleve noget af alt det Zanzibar har at byde på. I kan vælge at deltage på en eller flere af vores udflugter – eller slappe af på stranden og bade i det krystalklare vand direkte fra hotellets egen strand. Vi har til denne grupperejse valgt 3-stjernet Amaan Bungalows der ligger på nordkysten. Beliggenheden går tidevandet ikke gør så meget og der kan bades i havet hele dagen. Men hotellet har også en god pool, hvor der kan slappes af med en frisk frugtjuice og en god bog.

 

Dagsprogram

Dag 1 - Afrejse:

Afrejse fra København med Qatar Airways  til Zanzibar med mellemlanding.

Dag 2 - Stone Town:

Ankomst til Zanzibar. En repræsentant vil møde jer uden for lufthavnen, hvorefter der er transport til 3-stjernet Tausi Palace Hotel i Stone Town. Hotellet ligger midt i den gamle bydel med små hyggelige gader med smukt udskårne døre og charmerende caféer. Det kan anbefales at nyde en sundowner drink på African Houses berømte terrasse, hvor fra der er en spektakulær udsigt til solnedgangen

Dag 3 - Stone Town:

Dagen bruges til at gå på opdagelse i Stone Town. Besøg f.eks. det gamle slavemarked, det farverige kød-og grønt marked eller nyd at slentre rundt i de hyggelige gader og nyd en frisk presset juice på et af de mange serveringssteder. I kan også vælge at deltage på vores arrangerede gå-tur rundt i byen (pris: 180kr). I kan vælge at deltage i vores udflugt til Prison Island (Pris: 210 kr), der blev bygget som fængsel, men nåede aldrig at komme i brug som sådant. I dag er det hjem sted for landskildpadder der kan blive op til 250 år gamle. Der er også mulighed for at bade fra den smukke stand eller sejle ud til det nærliggende koralrev og snorkle.

Om aftenen kan vi anbefale at besøg Forodhani Madmarkedet, hvor de handlende stiller deres boder op ved solnedgangstid og det så er muligt at købe alt spiseligt fra havet på spyd. Manden er tilberedt, men varmes på grillen og anrettes med det tilbehør i vælger. I kan også vælge at prøve en af de særlige Zanzibar pizzaer med et glas friskpresset sukkerrør juice til. Det er billigt, lækkert og sjovt.

Dag 4 – Safari i Tarangire Nationalpark:

familiesafariTidlig afgang fra hotellet til lufthavnen, hvorfra der flyves til Arusha. I Arusha møder jeres Guide/chauffør jer og så kører I til Tarangire Nationalpark, hvor safarien begynder. Safaribilerne er nyere 4-hjulstrukne landrovers med plads til 7 gæster der alle sider ved vinduet. Taget på bilerne kan skubbes op så man får bedre udsyn. Guiderne/chaufførerne taler engelsk, ved hvor dyrene er og har en enorm viden om savannens dyr.

Tarangire har en smuk natur og rummer hele 9 forskellige vækstzoner og med den mangfoldige vegetation, følger et rigt dyreliv. Her finder man en af de største koncentrationer af elefanter i verden, og det er ikke ualmindeligt at se elefanter i store flokke. Gnuer og zebraer finder man også i et stort antal, ligesom kuduer, impalaer og gazeller trives godt her. Byttedyrene tiltrækker både løver, leoparder og hyæner. Parken bliver tit overset til fordel for Serengeti, men har et rigt dyreliv og har et meget mindre besøgsantal, hvilket gør safari oplevelsen bedre. Der er game drive hele dagen, hvor guiden sørger for fantastiske dyreoplevelser og den medbragte frokost nydes i naturskønne omgivelser.

Der overnattes på Kudu Lodge, der ligger i den lille by Karatu. Kudu Lodge har en skøn pool og opholdet er med aftensmad.

Dag 5 – Safari i Ngorongoro krateret:

Efter morgenmaden går turen mod Ngorongoro Krateret. Krateret – eller Caldera, der er den korrekte betegnelse, er verdens største inaktive vulkan. Krateret er over 20 km bredt og ca. 600 meter dybt. På en klar dag kan I fra bunden, se kratervæggene hele vejen rundt.

I dag vil der være game drive på krater bunden, gennem savanne og regnskov, og I vil opleve soda-søen Lake Makat med sine mange flamingoer. Ngorongoro er kendt for The Big Five: Bøfler, sorte næsehorn, elefanter, løver og leoparder. Men der er også mange andre dyr som geparder, flodheste, hyæner, gnuer og zebraer i hobetal. Måske er I heldig nok til at se det udrydningstruede sorte næsehorn, der her i parken er beskyttet af bevæbnede rangers. Den medbragte frokost nydes i den fantastiske natur på krater bunden. Der er aftensmad og overnatning på Kudu Lodge.

Dag 6 – Safari i Lake Manyara:

Efter morgenmaden og udcheckning, går turen gennem Rift Valley, hvor Masai hyrder passer deres kvæg og geder. Lige før indgangen til Lake Manyara Nationalpark kører I igennem en lille men travl landsby, Mto wa Mbu, der er berømt for dens 120 forskellige stammer og der er en livlig og farverig atmosfære. Her er mulighed for at købe nogle af masaiernes smukke kunsthåndværk, men vær parat til at prutte om prisen.

Inde i Lake Manyara National Park, starter dagens game drive. Først gennem frodig skov, så savanne og frem til søens bred. Parken er et paradis for fugleinteresserede med over 400 forskellige fuglearte, flere af dem findes kun her. I kan forvente at se et varierede dyreliv med gazeler som f.eks. impalaer, dik-dik og bushbucks. I parken er der også flodheste og den berømte træklatrende Manyara løve. Den medbragte frokost nydes i det fri. I løbet af eftermiddagen køres der til Arusha, hvor I overnatter på Kibo Palace Hotel. Aftensmad er på egen hånd.

Dag 7 – Zanzibar

Efter morgenmad er der afgang til Arusha lufthavn, hvorfra der flyves tilbage til Zanzibar. En repræsentant møder jer uden for lufthavnen, hvorfra der er transport til 3-stjernet Amaan Bungalows. I kan vælge at opgradere til 5- stjernet Fruit and Spice Wellness Resort eller 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa

Dag 8 - Zanzibar

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes.

Dag 9 - Zanzibar:

Det er muligt at deltage på en af de planlagte udflugter. Tag f.eks. med på Blå Safari (ikke inkluderet), hvor vi sejler med den traditionelle sejlbåd, Dhow. Der er rig mulighed for at snorkle ved et af de flotte koralrev (leje af snorkeludstyr indgår i prisen). Sejlbåden lægger til en lille ø, hvor der serveres en dejlig seafood lunch. Det er en heldagstur hvor der er tid til at nyde livet over og under hav overfladen

Dag 10 - Zanzibar:

Tid til afslapning eller at tage på en af udflugterne, f.eks. en tur til en af de lokale krydderiplantage eller opleve Jozani forest der er et regnskovsområde med aber Ikke inkludeter). Eller tag på sunsetcruise og nyd solnedgangen på havet.

Hvis I ikke fik set delfiner på den Blå safari, kan I vælge at deltage i Delfinturen (ikke inkluderet), hvor I sejler ud tidligt om morgenen for at se delfinerne mens de er mest aktive. Der er 99% chance for at opleve delfiner på tæt hold på denne udflugt og ofte er det muligt at svømme med de fantastiske dyr.

Dag 11 – Zanzibar - Afrejse:

Der er afgang til Zanzibar lufthavn i løbet af formiddagen og I flyver med Qatar Airlines tilbage til København med kufferten fuld af oplevelser og minder for livet.

Dag 12 – Ankomst i København:

Flyet lander i København om morgenen

 

Pris og tillæg

Pris og afrejsedato for denne grupperejse er fast.

Afrejse: 31. august

9 nætter i Tanzania

Pris: 16.290kr pr person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelsestillæg KUN: 3.495kr

Vær opmærksom på Amaan Bungalows er et udmærket turistklasse hotel, men forvent ikke luksus. Værelserne er ikke store, men rene og pæne. Poolen er fin, men intet sammenlignet med de 5-stjernet hoteller. Skulle I ønske et bedre hotel, kan vi anbefale 5-stjernet Fruit and Spice Wellness Resort eller 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa. De er dyrere, men man får også meget for pengene.

Opgradering til Fruit and Spice Wellness Resort med halv pension: 400kr pr person pr nat

Opgradering til Gold Zanzibar Beach House and Spa med halvpension: 850kr pr person pr nat

Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København – Zanzibar (med mellemlanding) t/r med Qatar Airways.
 • Indenrigsfly Zanzibar – Arusha t/r
 • 2 nætter i Stone Town på 3-stjernet Tausi Palace Hotel med morgenmad.
 • 3 dages safari i Ngorongoro, Tarangire og Lake Manyara.
 • Lunchbox på safaridagene
 • Garanteret vinduesplads
 • 2 overnatninger på 3-stjernet Kudu Lodge med morgenmad og aftensmad
 • 1 overnatning på 4-stjernet Kibo Palace i Arusha med morgenmad
 • 4 nætter på Zanzibar på 3-stjernet Amaan Bungalows med morgenmad
 • Alle transfers mellem de nævnte hoteller og lufthavne
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Zanzibar t/r.
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage.

Ikke inkluderet:

 • Obligatorisk visum til Tanzania, 50USD købes ved ankomst til Tanzania
 • Obligatorisk hotelskat på Zanzibar. 1 USD pr person pr nat. Betales direkte til hotellet ved udcheckning
 • Udflugter på Zanzibar
 • Drikkepenge til guiden/chaufføren 20 USD pr person pr safaridag. Gives direkte til guiden/chaufføren når safarien afsluttes
 • Alle drikkevarer (undtagen 1 liter vand pr person pr dag på safari
 • Alle måltider der ikke er nævnt i programmet