General

12 dage/11 nætter ⇒ 1 nat i fly – 2 nætter i Cochin – 1 nat i Munnar – 2 nætter i Periyar – 1 nat i husbåd – 3 nætter i Kovalam – 1 nat i fly

Rejsen starter på syd-vest kysten af Indien og fører dig gennem de smukkeste stater i Kerala.

I Periyar ser vi elefanter og andre vilde dyr når de skal drikke ved søens bred i vildreservatet.

Vi ser  te-og krydderiplantager på de grønne bjergsider, sejler i en velindrettet husbåd på Backwaters.

Rejsen afsluttes med afslapning i Kovalam

Dagsprogram

Dag 1– Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark og første nat tilbringes i flyveren.

Dag 2 - Ankomst - Cochin

Ankomst til Cochin lufthavn. Vi bliver budt velkommen til Indien af vores repræsentant. Han hjælper med baggage og kører med til hotellet hvor vi checker ind. Overnatning på hotellet.

Dag 3 - Cochin

Morgenmad kl. 07.30-08.30. Efter morgenmaden er der byrundtur i Cochin, hvor vi besøger Mattancherry Paladset, bygget af portugiserne i 1557 som en gæstus til Cochin Raja (King) Verra Kerala Varma. Hollænderne lavede en omfattende renovering efter 1663. Derfor kaldes det også Det hollandske Palace. Vi besøger også St. Francis Kirken, Indiens ældste europæisk byggede kirke, Vasco de Gama, den første europærer der nåede Indien ved at sejle rundt Afrika, og som døde i Cochin i 1524 og blev begravet her og lå her i 14 år, før hans jordiske rester blev flyttet til Lissabon i Portugal. Hans gravsten står her stadig. Vi fortsætter og besøger den jødiske synagoge, bygget i 1568, og som er den ældste synagoge i regionen. Vi ser også de kinesiske fiskenet, der viser de traditionelle metoder til havfiskeri og krydderimarkedet, en vigtig handelsplads i middelalderen. Frokostpause mellem 13.00 – 14.00 og herefter kører vi tilbage til hotellet. Om aftenen omkring kl. 18 tager vi til et teater for at nyde traditionel dans, Kathakali. Det er meget interessant se den indviklede og tidskrævende ansigts make-up udført af kunstneren, ved hjælp af forskellige farver og hjælpemidler. Kunstneren vil senere forklare betydningen af de forskellige øjenbevægelser og skift af udtryk - med baggrund i den hinduistiske mytologi. Vi vender tilbage til hotellet omkring kl. 19.30. Overnatning på hotellet.

Dag 4 - Cochin - Munnar (120 Km)

Morgenmad kl. 07.30-08.30. Senere kører vi til den dejlige bjergby i Munnar. Vi når Munnar omkring kl. 12.30. Frokost på hotellet i mellem 13.00 – 14.00. Om eftermiddagen besøger vi te-haven og går tur i området omkring resortet. Overnatning på hotel.

Dag 5 - Munnar - Periyar (125 Km)

Morgenmad kl. 07.30-08.30. Efter morgenmaden kører vi til Periyar. Vi ankommer kl. 12.00 til Periyar og tjekker ind på hotellet. Periyar Vildtreservat strækker sig over 777 kvadratkilometer i Cardamom Hill-regionen i det vestlige Ghats. Det ligger omkring en stor kunstig sø, som blev skabt af briterne i 1895 for at levere vand. Det er meget sjældent at få øje på en tiger eller leopard, men man kan se vilde elefanter, sambar hjort, vildsvin, gaur bøffel og over 260 fuglearter. Om eftermiddagen besøger vi krydderimarkedet. Overnatning på hotellet.

Dag 6 - Periyar

Efter morgenmaden tager vi på en 2 timers tur i skoven med skovguide. Om eftermiddagen ved 16-tiden er der sejltur på søen i Periyar vildtreservatet og her er det muligt at se de vilde dyr. Her kommer vilde elefanter, sambar hjorte, Black Buck antiloper og endda tigere til bredden af søen for at drikke. Overnatning på hotellet.

Dag 7 - Periyar - Kumarakom

Morgenmad kl. 07.30-08.30 Hrs. Efter morgenmaden kører vi til Kumarakom. Frokost inde på hotellet i mellem 13.00 – 14.00. Ved ankomst tjekker vi ind på hotellet. Resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Hotel.

Dag 8 - Kumarakom - Houseboat

Morgenmad kl. 07.30-08.30. Formiddagen er til fri disposition. Omkring frokost kører vi til Alleppey og går ombord på vores husbåd. At sejle i Kettuvallams, de overdækkede traditionelle sivbåde, er den bedste måde at opleve de farverige backwaters i Kerala. Det træ der normalt anvendes til Kettuvallams bådene er "Anhili ', som findes i overflod i det centrale Travancore område. Store planker er bundet sammen ved hjælp af håndlavede kokos reb og bankede kokosfibre. Dette giver Kettuvallams god styrke til at modstå kraftige bølger på havet. Kettuvallams er bygget helt uden brug af søm. Det kræver stor dygtighed og behændighed at konstruere disse gigantiske både ved at binde store planker af træ sammen. Bådene behandles med fiske- og cashewnødde olie og står og hærder i nogle dage. Vedligeholdes de omhyggeligt, holder de i generationer. Det er en fantastisk oplevelse at sejle i denne slags både. Overnatning om bord.

Dag 9 - Houseboat - Alleppey - Kovalam

Om morgenen udforsker vi livet på landet i Kerala. Vi spiser morgenmad om bord på båden. Så sejler vi til Alleppey. Her går vi fra borde og kører til Kovalam. Ved ankomsten tjekker ind på hotellet. Overnatning på hotel.

Dag 10 - Kovalam

hele dagen er til fri disposition og kan nydes på stranden. Overnatning på hotel.

Dag 11 - Kovalam - afgang

Efter morgenmaden er der transfer til Trivandrum lufthavn hvorfra vi flyver til Danmark.

Dag 12 – Ankomst til Danmark

Pris og tillæg

Priser for rundrejsen

Afrejse fra København, Billund eller Aalborg
Priserne er pr. person ved 2 personer i værelserne.

3-stjernede hoteller

Pris pr. voksen i dobbeltværelse: kr. 17.995,-
Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr. 11.995,-
Enkeltværelses tillæg: kr. 3.400,-

4-stjernede hoteller

Pris pr. voksen i dobbeltværelse: kr. 18.995,-
Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr. 12.995
Enkeltværelses tillæg: kr. 3.900,-

5-stjernede hoteller

Pris pr. voksen i dobbeltværelse: kr. 21.995,-
Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr. 14.995
Enkeltværelses tillæg: kr. 6.400,-

Inkluderet i prisen:

 • Flybilletter tur/retur fra København eller Billund
 • Overnatning på dobbeltværelse på ovennævnte hoteller eller lignende med morgenmad
 • 1 overnatning i husbåd inkl. helpension
 • Ankomst og afrejse transfer og sightseeing som beskrevet i programmet i private a/c biler med engelsktalende chauffør
 • Engelsktalende lokalguide på sightseeing
 • Entré til de besøgte monumenter (standard), som beskrevet i programmet
 • Kathakali dans i Cochin
 • 2 timers let trekking i Periyar National Park
 • Bådtur i Periyar (i henhold til bådenes sejlprogrammer)
 • Velkomst med friske blomsterguirlander
 • Assistance af repræsentanter i lufthavnen og hoteller
 • Alle i øjeblikket gældende afgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Visumgebyr
 • Udgifter til drikkevarer på hele rejsen
 • Måltider andre end de angivne ovenfor
 • Udgifter af personlig karakter
 • Drikkepenge
 •  Sygdoms- og afbestillingsforsikring
  Alle andre ydelser ikke specificeret her over

Andre betingelser Valgfri udflugter og yderligere tjenester kan leveres mod yderligere opkrævning.

Besøg i parker med vilde dyr vil være på kundens egen risiko.
Safari køretøjer (uden aircondition) med chauffør vil stilles til rådighed. Køretøjerne er meget sparsomt udstyret og kun med grundlæggende forsikringsdækning (ikke omfattende som i tilfældet med køretøjer til øvrige ture).

Særlige værelsesanmodninger
Har du særlige ønsker til f.eks. værelsets beliggenhed, sammenhængende ell. tilstødende værelser, doblet ell. enkelt senge, ryger værelser & ikke-ryger værelser mv. Bedes du oplyse det sammen med din reservation.
Vi vil videregive din anmodning, men kan ikke garantere, at alle dine ønsker vil blive opfyldt.

Vigtigt
Uforudsete stigninger i brændstofpriserne, nye skatter ell. afgifter på hoteller og transport eller eventuelle stigninger i entré vil blive opkrævet og vil blive faktureret i overensstemmelse hermed med rimelig varsel.

Generel påmindelse
a) Programmet er baseret på ledigheden af værelser på tidspunktet for fremsendelse af tilbuddet.
b) På grund af høj efterspørgsel, accepterer hotellerne kun de bekræftede reservationer.
c) Så snart tilbuddet på rejsen er accepteret af vores kunde bliver reservationen sendt til hotellerne. Vi vil gøre vores bedste for at booke de nævnte hoteller eller alternative tilsvarende kategori hoteller.
d) I tilfælde af kursudsving som følge af ændring af hoteller, vil vi sende et revideret tilbud.

Hoteller

Vælg mellem 3-, 4- og 5-stjernede hoteller på rejsen.

3-stjernede hoteller på rejsen:

Cochin: Abad Atrium Munnar: Eastend: Grand Thekkedy Kumarakom: Lakesong Alleppey: Deluxe a/c Houseboat Trivandrum: Uday Samundra beach resort (4-stjernet)

4-stjernede hoteller på rejsen: Cochin: Radisson Blu Munnar: Mountain Club Periyar: Carmelia Haven Kumarakom: Whispering Palm Resort Alleppey: Deluxe a/c Houseboat Trivandrum: Travancore Heritage

5-stjernede hoteller på rejsen: Cochin: Vivanta By Taj Malabar Munnar: The Windermere Bungalows Periyar: CGH Spice Village Kumarakom: CGH Coconut lagoon Alleppey: Deluxe a/c Houseboat Trivandrum: The Leela

Kort