General

9 nætter/10 dage ⇒ 1 nat i fly – 7 nætter på spa resort – 1 nat i fly

På denne rejse bliver du forkælet fra to til tå. Du har en uges spa ophold til at få masser af wellness og bliver ladet fuldt op af dit ophold.

Du kommer til at bo på Sri Lankas sydspids i de skønneste omgivelser på Talalla Retreat, et resort der ligger ved stranden, og har værelser med udsigt over haven, stranden og junglen. Der er udendørs ferskvandspool, udendørs restaurant med bar samt gratis WiFi.

Talalla Retreat ligger på Sri Lankas sydlige spids, 3 timers kørsel fra Colombos internationale lufthavn samt 90 minutters kørsel fra Mattalas lufthavn.

Samtlige værelser på resortet er rummelige og afkøles af lofts-ventilatorer samt den naturlige havbrise. Der er egen terrasse og opholdsområde. Desuden findes der eget udendørs marmorbadeværelse med udsigt til de omkringliggende grønne områder. Der tilbydes desuden roomservice.

Talalla Retreat Sri Lanka byder på yoga-lektioner i resortets yoga-pavillon. Det er også muligt at tage på udflugter samt at lave forskellige aktiviteter fra stranden, herunder surfing og snorkling. Der tilbydes desuden surfing-camps samt wellness-lektioner på stedet.

Morgenmad er inkluderet i værelsesprisen. Husets kok vil med glæde tilberede lokale srilankanske og vestlige måltider på anmodning.

Dagsprogram

Dag 1 - Afgang - 1 nat
Afgang - 1. nat bruges i flyvere

Dag 2 - Colombo / Negombo - 1 nat
Ved ankomst til Colombo mødes vi af repræsentanten og efter afhentning af bagagen kører vi direkte til Bentota.

Dag 3 - 4
Dagene bruges på spa resortet.
Der er selvfølgelig mulighed for at tage på udflugter til de omkringliggende byer og seværdigheder.

Dag 9 - Colombo - afgang
Ankomst til lufthavnen 3 timer før afgang.

Dag 10 - Ankomst

Pris og tillæg

Kontakt os for priser

Hoteller

Talalla Retreat