General

Safari i Serengeti, Tarangire og Ngorongoro

Oplev det fantatiske dyreliv i på safari i Serengeti, Tarangire og Ngorongoro. På denne safari får I de absolut bedste parker i Tanzania og I kan vælge mellem flere forskellige overnatnings muligheder undervejs. I Serengeti ligger både lodges og luxury camps inde i selve parken hvilket gør I har de vilde dyr lige uden for værelset eller teltet. Dette gør safari oplevelsen komplet og dyreoplevelsen endnu større.

Safari i Serengeti, Tarangire og Ngorongoro kan kombineres med Zanzibar. Skriv for at få et tilbud der passer til jeres ønskede afrejsetidspunkt, rejselængde, hotelstandard og budget.

Se forslag til en safari under “dagsprogram” og husk den kan ændres så den passer perfekt til lige jeres safari drøm.

Vi arrangere safariture til de bedste nationalparker i Tanzania og kan sammensætte programmet ud fra jeres ønsker.

Dyrelivet

De mest populære nationalparker er Serengeti, Ngorangoro krateret, Tarangire og Lake Manyara, der alle byder på en smuk natur der ændre sig efter årstiden og byder på et rigt dyreliv. Her er god mulighed for at opleve bl..a The Big Five i sine naturlige omgivelser. The Big Five er løver, leoparder, bøfler, næsehorn og elefanter. Det er ikke til at forudse hvilke dyr I oplever, men de nævnte nationalparker er der gode chancer for netop at opleve disse dyr og masser af gnuer, antiloper, zabraer, vildsvin, giraffer, flodheste, hyæner og masser af andre spændende dyr i deres rette element.

Safaribilerne

Vi benytter nyere safaribiler med tag der kan skubbes op, hvilket øger udsynet. Safaribilerne har plads til 7 gæster der alle sidder ved vinduet og der er altid en dygtig guide/chauffør der taler godt engelsk og har en enorm viden om dyrene og deres færden. På safarien indgår der 1 liter vand pr person pr dag og en lækker madpakke der nydes undervejs. Der er frokoststop i alle parker hvor man sikkert kan komme ud af bilerne, nyde maden i den smukke natur. Men pas på aberne. De har fundet frokoststoppene og er I ikke opmærksomme snubber de gerne lidt af madpakken. I parkerne stopper i ofte når chaufføren har lokaliseret nogle af de spændende dyr og der er mulighed for at komme tæt på dem. Ofte kommer elefanter og rovdyr som løver helt tæt på safaribilerne. Guiderne kender dyrenes adfærd og så længe I biler i bilen er det helt trygt at opleve dyrene på tæt hold.

Overnatningsmuligheder

Vi tilbyder mange overnatningsmuligheder under safarien fra billige hoteller uden for parkerne til luksuriøse lodges inde i parkerne til luksus teltlejre, hvor naturen er lige uden for teltdugen. Vi rådgiver gerne om den rette løsning i forhold til jeres ønsker og budget.

Vi har sammensat nogle forslag til safari programmer, men de kan tilpasses jeres ønsker.

Dagsprogram

I kan flyve fra København til Kilimanjaro lufthavn ved Arusha eller starte turen med et par dage på Zanzibar. Derefter starter safarioplevelsen.

Safaridag 1

Der er afgang fra hotellet i Arusha og I møder guiden/chaufføren på hotellet efter morgenmad, hvorefter I kører til Tarangire Nationalpark

Tarangire Nationalpark ligger i Great Rift Valley og består mest af lave bakker og savanne langs Tarangire flodens bredder.  Mod syd er der  store sumpområder, mens der mod nord er akacielunde og kæmpe baobabtræer. Tarangire har en smuk natur og rummer hele 9 forskellige vækstzoner og med den mangfoldige vegetation, følger et rigt dyreliv. Her finder man en af de største koncentrationer af elefanter i verden, og det er ikke ualmindeligt at se elefanter i store flokke. Gnuer og zebraer finder man også i et stort antal, ligesom kuduer, impalaer og gazeller trives godt her. Byttedyrene tiltrækker både løver, leoparder og hyæner. . Der er game drive hele dagen, hvor guiden sørger for fantastiske dyreoplevelser og den medbragte frokost nydes i naturskønne omgivelser.

Der overnattes på Kudu Lodge, der ligger i den lille by Karatu. Kudu Lodge har en skøn pool og opholdet er med aftensmad.

Safaridag 2

Efter morgenmad kører I mod Serengeti Nationalpark først gennem landbrugsområderne ved Karatu og derefter igennem Ngorongoro krateret. Safarioplevelsen i Ngorongoro gemmes dog til I kommer tilbage og turen går af grusveje væk fra højsletten og ind i hjertet af det rigtig vilde Afrika - Serengeti Nationalpark med nærmest endeløse sletter der strækker sig så langt øjet rækker.

I kører mod midten af nationalparken, der også er kendt som Seronera der rummer den største koncentration af dyr i Serengeti da Seronera floden løber herigennem og er naturligt drikke-og jagt område for både bytte-og rovdyr. Frokosten nydes på en af nationalparkes lodges eller camps, hvorefter der er game drive hele eftermiddagen. Ved aftentid når i frem til enten Serengeti Heritage Luxury Camp eller Serengeti Sopa Lodge alt efter hvilken overnatningsform i vælger. Der er aftensmad på det valgte overnatningssted.

Safaridag 3

Dyrene er mest aktive inden det bliver for varmt, hvorfor I starter med et par timers gamedrive i solopgangen før morgenmaden for en helt fantastisk dyreoplevelse. I vil så vende tilbage til det valgte overnatningssted for at spise morgenmad og slappe af indtil frokost. Efter frokost er der igen gamedrive i Serengeti. Der er aftensmad og overnatning på det valgte overnatningssted.

Safaridag 4

Efter morgenmaden går turen mod Ngorongoro Krateret. Krateret – eller Caldera, der er den korrekte betegnelse, er verdens største inaktive vulkan. Krateret er over 20 km bredt og ca. 600 meter dybt. På en klar dag kan I fra bunden, se kratervæggene hele vejen rundt.

I dag vil der være game drive på krater bunden, gennem savanne og regnskov, og I vil opleve soda-søen Lake Makat med sine mange flamingoer. Ngorongoro er kendt for The Big Five: Bøfler, sorte næsehorn, elefanter, løver og leoparder. Men der er også mange andre dyr som geparder, flodheste, hyæner, gnuer og zebraer i hobetal. Måske er I heldig nok til at se det udrydningstruede sorte næsehorn, der her i parken er beskyttet af bevæbnede rangers. Den medbragte frokost nydes i den fantastiske natur på krater bunden. Der er aftensmad og overnatning på Kudu Lodge, Ngorongoro Sopa Lodge eller Agn´ata Luxury Camp alt efter hvad I ønsker

Muligt videre forløb

Herefter kan i vælge at flyve hjem til Danmark. Hvis i ønsker flere dyreoplevelser kan der forlænges med en dags safari i Lake Manyara nationalpark. Vi anbefaler at flyve til Zanzibar og nyde et par dage i Stone Town og derefter slappe af på en kridhvid strand med sand mellem tæerne. Det er selvfølgelig også muligt "kun" at vælge dage på et af de lækre strandhoteller. Vi rådgiver gerne om den bedste løsning for lige jer ud fra jeres ønsker og budget

Safaribilerne er nyere 4-hjulstrukne landrovers med plads til 7 gæster der alle sider ved vinduet. Taget på bilerne kan skubbes op så man får bedre udsyn. Guiderne/chaufførerne taler engelsk, ved hvor dyrene er og har en enorm viden om savannens dyr.

Pris og tillæg

8 dage/7 nætter (inkl. 2 nætter i fly t/r

Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København til Kilimanjaro t/r (med mellemlanding i Doha) med Qatar Airways
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Kilimanjaro og Zanzibar-København
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage
 • 2 nætter i fly (én ud og én hjem)
 • Velkomst og transfer til hotellet
 • 1 nat på i Arusha på hotel med halvpension
 • 1 nat i Lake Manyara med halvpension
 • 1 nat i Ngorongoro med halvpension
 • 2 nætter i Serengeti med halvpension
 • Entré til nævnte nationalparker
 • 4 safaridage i nationalparkerne Lake Manyara , Ngorongoro Crater samt Serengeti i safari bil med tag, der kan åbnes
 • 4 x frokost på safaridagene
 • Vand og kaffe på alle safaridage
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Transfer fra/til lufthaven i Kilimanjaro
Afrejse dato fra København 4-stjernede hoteller

Pr. person

Pr. barn under 12 år i forældres værelse  5-stjernede hoteller

Pr. person

 

 Pr. barn under 12 år i forældres værelse 

Forår 01.03.-31.05.23 fra

kr. 27.450,-

fra

kr. 16.600,-

fra

kr. ,-

fra

kr. ,-

Sommer 01.06.-31.08.23 fra

kr. 26.950,-

fra

kr. 15.600,-

fra

kr. ,-

fra

kr. ,-

Efterår 01.09.-30.11.23 fra

kr. 26.950,-

fra

kr. 15.600,-

fra

kr. ,-

fra

kr. ,-

Vinter 01.12.22-28.02.23 fra

kr. 26.950,-

fra

kr. 15.600,-

fra

kr. ,-

fra

kr. ,-

 

Tillæg

 • Enkeltværelsetillæg: kr. 3.495,-
 • Obligatorisk visum til Tanzania, 50USD. Købes ved ankomst til Tanzania
 • Drikkepenge til guiden/chaufføren ca. 20 USD pr. person pr safaridag. Gives direkte til guiden/chaufføren når safarien afsluttes
 • Alle drikkevarer (undtagen en liter vand pr. person pr dag på safari)
 • Alle måltider der ikke er nævnt i programmet

Dette program kan købes som det er, men vi kan også tilpasse programmet så det passer til jeres ønsker. I kan f.eks. udvide med flere dage på Zanzibar og vælge et par dage i hyggelige Stone Town.

 

Jeg vil booke

For at booke rejsen skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dk med programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer samt hvilke tillæg I ønsker.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for at tage en snak om rejsen og mulighederne.

Hoteller

Kudu Logde i Karatu

3-stjernet hotel med pool. Der er ikke aircondition på værelserne, men det er ikke nødvendigt. Der er til gengæld en pejs på værelset, hvor personalet tænder op hvis det bliver koldt. Se mere HER

Kibo Palace i Arusha

4-stjernet hotel med pool. Et moderne hotel med gode værelser med air condition og super god morgenmads buffet.

De ovenstående hoteller er de hoteller vi benytter på denne safari. Skulle i ønske lidt mere luksus kan vi anbefale følgende hoteller hvor I vil få mere luksus og bedre beliggenhed. De følgende lodges er beliggende inde i eller på kanten af nationalparkerne, så der er et rigt dyreliv lige uden for værelset. Har I lidt flere penge at gøre med, kan vi klart anbefale disse lodges da oplevelsen er meget autentisk og det er lodges af virkelig høj kvalitet. Se mere HER

Escarpment Luxury Lodge

Er beliggende med en fantastisk udsigt over Lake Manyara. Alle chalets har egen terrasse direkte til bushen og der er god mulighed for at opleve nogle af de vilde dyr, hvorfor I om aftenen eskorteres af en masai fra værelset til restauranten og tilbage. Poolen er et kapitel for sig selv, hvor I kan flyde rundt og nyde den spektakulære udsigt over Lake Manyara.

Værelserne er store og byder på fritstående badekar, kæmpe dobbeltseng, sofaområde og en stor terrasse med udendørs brusebad.

Maden er virkelig lækker og både morgenmad og aftensmad er inkluderet. Se mere HER

Agn´ata tented camps

Agn´ata tented camps finder I i Tarangire, Ngorongoro og Serengeti og de byder alle på en safari oplevelse ud over det sædvanlige. Alle 3 camps er beliggende inde i nationalparkerne med dyrene lige uden for teltdugen. Man føler sig hensat til Karen Blixens "Mit Afrika". Selv om det er et telt, er det et ægte luksus safaritelt med en rigtig seng, toilet og bad. Der mangler bestemt ikke noget og at overnatte i en Agn´ata tented camp er en luksusoplevelse der fuldender safarioplevelsen.

Maden er super og både morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Kort