General

14 dage/13 nætter ⇒ 1 nat i fly – 2 nætter i Mahabalipuram – 1 nat i Pondicherry – 1 nat i Tanjore – 1 nat i Madurai – 2 nætter i Periyar – 1 nat i Husbåd – 1 nat i Cochin – 2 nætter i Kovalam – 1 nat i fly

 

 

Dagsprogram

Dag 1– Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark og første nat tilbringes i flyveren.

Dag 2 - Chennai - Mahabalipuram (60 Kms)
Ankomst til Chennai lufthavn.
Vi bliver budt velkommen til Indien af vores repræsentant. Han hjælper med baggage og vi kører til Mahabalipuram hvor vi checker ind på hotellet.
Overnatning på hotellet.

Dag 3 - Mahabalipuram - Kanchipuram - Mahabalipuram
Der er morgenmad kl. 07.30-08.30. Efter morgenmaden starter vores udflugt til Kanchipuram. Kl. 10.00 ankommer vi til Kanchipuram - den anden helligste by for hinduer. Her besøger vi de store templer som Ekambareswara tempel med de tusind søjler, Kailasnath tempel som er dedikeret til Shiva og som menes at være 1200 år gammelt, Vaikunteswara templet samt ser de traditionelle metoder at væve silke på.
Frokost pause i en lokale restaurant i Kanchipuram i mellem kl. 12.00- 13.00.

Vi kører tilbage til Mahabalipuram som er kendt verden over for sin Shore tempel, et levn fra Pallavas kunst, templet er en World Heritage site. The Shore Temple – selvom det er kendt som landet med syv pagoder, er der kun én tilbage i dag. Det fem-etages høje Shore tempel ligger på ud til kysten og har overblik over Bengalske bugt. Det blev bygget af Pallavakongen Raja Singha i slutningen af syvende århundrede og er bygget som et strukturelt sten tempel. Dette tempel var det sidste værk fra Pallava dynastiet. Til at vogte templet er Lion-konge Nandi eller rækken af oxens. For nylig er Shore Tempel komplekset blevet optaget på UNESCOs verdenskulturarvliste. Det er en af de ældste templer i det sydlige Indien.

Vi besøger yderligere Mandapams / Cave templer - Templerne er fint udsmykkede og udskåret i Mahabali. Krishna Templet er det ældste tempel. Den dekorerede Krishna frise er afbildet med episoder fra Lord Srikrishna liv og ophøjelse af Gobardhan hill for at beskytte Gops og Gopies fra regngudens forbandelse. Den rektangulære Ganesh Mandapam blev også bygget udhugget af en hel klippeblok og tilbedes stadig dagligt. Syd-vest for Ganeshrath i Baraha Mandapam vil du opleve gudernes enorme magt på Balancing Rock. Ganesa Ratha, Varcha Cave, Old Light House, Krishnas Butter Ball, Gopi s Churn, Valayankuttai Ratha, Kodikal Mandapam og lidt til.

Tilbage til hotellet kl. 17.30.
Overnatning på hotellet.

Dag 4 - Mahabalipuram - Pondicherry (155 Kms)
Morgenmad kl. 07.30-08.30. Efter morgenmaden kører vi til Pondicherry og kl. 09.00 ankommer vi og checkker ind på hotellet.

Pondicherry har en rig fransk kulturarv og har været hovedstad i de franske kolonier i Indien siden det 17. århundrede. Den franske arv ses tydeligt i den velplanlagte by, pænt fastsatte veje, brede og levende strande, smukke promenader, arkitektonisk imponerende kirker og offentlige bygninger og statuer. Byen er opdelt i to dele, Pondicherry er på den ene side en travl indisk markedsby, og på den anden side, mod havet, er gaderne mere tomme, renere og decideret europæisk.
Senere fortsætter vi til sightseeing tur i Pondicherry - besøg i Sri Aurobindo Ashram, beliggende på Rue de la Marine, der er den mest populære attraktion i Pondicherry. Ashram blev grundlagt af Sri Aurobindo Ghose i 1926. Sri Aurobindo, digteren og filosoffen grundlagde Ashram for at hjælpe mennesket med nå zenit i sin udvikling gennem åndelige øvelser og yoga, kombineret med fysisk aktivitet og produktivt arbejde.
Overnatning på hotellet.

Dag 5 - Pondicherry - Chidambaram - Tanjore (275 Kms)
Morgenmad kl. 07.30-08.00.
Efter morgenmaden kører vi til Tanjore kl. 08.00. På vejen besøger vi Nataraja Temple, som er berømt for sine dansende tal. Vi når Chidambaram omkring kl. 09.30.
så kører vi til Kumbakonam som vi når omkring kl. 12.00.

Frokost pause i en lokal restaurant i Kumbakonam i mellem 12.30 – 13.30.

Derefter kører vi til Tanjore. Ved ankomsten Tanjore kl.14.30 tjekker vi ind på hotellet.

Omkring kl. 15.00 tager vi på rundtur i Tanjore med besøg i Brihadeeshwara Templet, bygget i det 10. århundrede af Raja Chola. Det anses for at være kunstnerisk det mest perfekte af Dravidic templer.

Overnatning på hotellet.

Dag 6 - Tanjore - Trichy - Madurai (240 Kms)
Morgenmad kl. 07.30-08.00. Efter morgenmaden kører vi mod Madurai og på vejen besøger vi Trichy og Rockfort, som er Trichys vartegn. Rockfort er hugget direktu ud af en kæmpe klippe og er en af det ældste i verden, omkring 3,800 millioner år, hvilket gør det lige så gammel som klipperne i Grønland og ældre end Himalaya. En stigning på 434 trin fører til den gamle tempel Ganapati på toppen og en yderligere stigning til et Shiva templet. Vi vil også besøge Sri Rangan templet.
Efter turen i Trichy fortsætter vi med at køre til Madurai.

Ved ankomsten Madurai omkring kl. 15.00 tjekker ind på hotellet.

Sidst på eftermiddagen er der byrundtur. Madurai er synonymt med Sri Meenakshi templet, dedikeret til Sri Meenakshi, gemalinde af Lord Shiva. Templekomplekset er et af de største i Indien. Vi besøger også slottet, den gamle by og tempeltanken. Vi tager et aften besøg til Aarti ceremoni på Sri Meenakshi tempel.

Overnatning på hotellet.

Dag 7 - Madurai - Periyar (140 Kms)
Morgenmad kl. 07.30-08.00. Efter morgenmaden kører vi til Periyar hvor vi ankommer ved 12-tiden og checkker ind på hotellet.
Periyar Vildtreservat strækker sig over 777 kvadratkilometer i Cardamom Hill-regionen i det vestlige Ghats. Det ligger omkring en stor kunstig sø, som blev skabt af briterne i 1895 for at levere vand. Det er meget sjældent at få øje på en tiger eller leopard, men man kan se vilde elefanter, sambar hjort, vildsvin, gaur bøffel og over 260 fuglearter. Om eftermiddagen besøger vi krydderimarkedet.
Overnatning på hotellet.

Dag 8 - Periyar
Efter morgenmaden tager vi på en 2 timers tur i skoven med skovguide.
Om eftermiddagen ved 16-tiden er der boatcruise på søen i Periyar vildtreservatet og her er det muligt at se de vilde dyr. Her kommer vilde elefanter, sambar hjorte, Black Buck antiloper og endda tigere til bredden af søen for at drikke.
Overnatning på hotellet.

Dag 9 - Periyar - Alleppey - Husbåd (160 Kms)
Morgenmad kl. 07.30-08.00. Efter morgenmaden kører vi til Alleppey og går ombord på vores husbåd. Omkring klokken 12 begynder vores rejse gennem de maleriske backwaters og små søer, så det er bare om at slappe af og i ro og mag at opleve Kerala smukke natur.
Her oplever du den lokale livsform og følger med i aktiviteterne hos de lokale folk. Båden med kun en enkelt kahyt og en lounge er udelukkende reserveret til dig Måltiderne vil blive serveret om bord og består af frisk købte råvarer fra de lokale markeder og tilberedes om bord.
Overnatning om bord.

Dag 10 - Houseboat - Alleppey - Cochin (50 Kms)
Morgenmad om bord. Vi sejler til Alleppey går fra borde omkring kl. 09.00. Vi kører til Cochin tjekker ind på hotellet.

Om aftenen ser vi danskeshow i Kathakali. Det er Indiens mest spektakulære Dance Drama baseret på historier fra Ramayana og Mahabharata. Danserne er kunstfærdigt klædt ud og dekoreret med maling og masker, ledsaget med trommeslagere og musikere.
Overnatning på hotellet.

Dag 11 - Cochin
Morgenmad kl. 07.30-08.30. Efter morgenmaden forlader vi hotellet omkring kl. 09.00 og tager på byrundtur i den historiske by Fort Cochin – byen er en gammel hovedstad først under den hollandske kollonisering, så den portugisiske og endelig den britiske. Vi tager en spadseretur i Fort Cochin området og besøger det gamle krydderi marked på Mattancherry, den antikke butik på den jødiske gade, Synagogen, Det hollandske Palads og Church of St. Francis, hvor jordiske rester af Vasco Da Gama blev begravet før de blev flyttet til Portugal.
Frokost i mellem 13.00 – 14.00 og herefter tilbage til hotellet.
Eftermiddag er til fri disposition.
Overnatning på hotellet.

Dag 12 - Cochin - Kovalam (210 Kms)
Morgenmad 07.30-08.30. Efter morgenmaden kører vi til Kovalam. Ved ankomsten i Kovalam checkker vi ind på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition til at nyde stranden.
Overnatning på hotellet.

Dag 13 - Kovalam
Dagen er til fri disposition.
Overnatning på hotellet.

Dag 14 - Afrejse fra - Kovalam - (Trivandrum)
Der er transfer til lufthavnen og check in på flyet til Danmark.

Dag 15 – Ankomst til Danmark

Pris og tillæg

Priser for rundrejsen
Afrejse fra København, Billund eller Aalborg

3-stjernede hoteller

Pris pr. voksen i dobbeltvær.: kr. 17.899,-
Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 17.899,-
Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr.
Enkeltværelses tillæg: kr. 3.500,-

4-stjernede hoteller

Pris pr. voksen i dobbeltvær.: kr. 19.995,-
Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 19.995,-
Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr.
Enkeltværelses tillæg: kr. 4.700,-

5-stjernede hoteller.
Pris pr. voksen i dobbeltvær.: kr. 23.350,-
Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 23.350,-
Pris pr. barn under 12 år i forældres værelse: kr.
Enkeltværelses tillæg: kr. 9.800,-

Prisen inkluderer:

Flybilletter fra København, Billund eller Aalborg til Delhi
Modtagelse og hjælp til check in af vores repræsentant
Private transfers ved ankomst og afgang til/fra lufthavnen i bil med aircondition
10 nætters indkvartering i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
1 nat i husbåd med fuld pension
Engelsktalende lokal guide i hver by som beskrevet i programmet
Entré til monumenter og parker i følge programmet
Kathakali dance i Cochin
2 timers let trekking i Periyar National Park.
Bådtur i Periyar (i følge bådenes program)
Alle skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke:
• Udgifter til drikkevarer på hele rejsen
• Måltider andre end de angivne ovenfor
• Udgifter af personlig karakter
• Drikkepenge
• Sygdoms- og afbestillingsforsikring
• Alle andre ydelser ikke specificeret her over

Udflugtspakken til turen koster kr.
og inkluderer:

Andre betingelser
Valgfri udflugter og yderligere tjenester kan leveres mod yderligere opkrævning.
Besøg i parker med vilde dyr vil være på kundens egen risiko.
Safari køretøjer (uden aircondition) med chauffør vil stilles til rådighed. Køretøjerne er meget sparsomt udstyret og kun med grundlæggende forsikringsdækning (ikke omfattende som i tilfældet med køretøjer til øvrige ture).

Særlige værelsesanmodninger
Har du særlige ønsker til f.eks. værelsets beliggenhed, sammenhængende ell. tilstødende værelser, doblet ell. enkelt senge, ryger værelser & ikke-ryger værelser mv. Bedes du oplyse det sammen med din reservation. Vi vil videregive din anmodning, men kan ikke garantere, at alle dine ønsker vil blive opfyldt.

Vigtigt
Uforudsete stigninger i brændstofpriserne, nye skatter ell. afgifter på hoteller og transport eller eventuelle stigninger i entré vil blive opkrævet og vil blive faktureret i overensstemmelse hermed med rimelig varsel.

Generel påmindelse
a) Programmet er baseret på ledigheden af værelser på tidspunktet for fremsendelse af tilbuddet.
b) På grund af høj efterspørgsel, accepterer hotellerne kun de bekræftede reservationer.
c) Så snart tilbuddet på rejsen er accepteret af vores kunde bliver reservationen sendt til hotellerne. Vi vil gøre vores bedste for at booke de nævnte hoteller eller alternative tilsvarende kategori hoteller.
d) I tilfælde af kursudsving som følge af ændring af hoteller, vil vi sende et revideret tilbud.

Hoteller

Vælg mellem3-, 4- og 5-stjernede hoteller på rejsen.
3-stjernede hoteller på rejsen:

Mahablipuram: MGM Beach Resort
Pondicherry: Hotel Atithi
Tanjore: Hotel Lakshmi
Madurai: Start Residency / Poppy’s
Periyar: Grand Thekkedy
Alleppey: Deluxe a/c Houseboat
Cochin: Abad Atrium
Trivandrum: Uday Samundra Beach Resort

4-stjernede hoteller på rejsen:
Mahablipuram: Ideal Beach Resort
Pondicherry: Le Pondy
Tanjore: Ideal River View Resort
Madurai: Fortune Pandiyan
Periyar: Carmelia Haven
Alleppey: Deluxe a/c Houseboat
Cochin: Radisson Blu
Trivandrum: Travancore Heritage

5-stjernede hoteller på rejsen:
Mahablipuram: Radisson Blu Temple Bay
Pondicherry: The Windflower Resort
Tanjore: Svatma
Madurai: Taj Pasumalai / Heritage
Periyar: CGH Spice Village
Alleppey: Deluxe a/c Houseboat
Cochin: Vivanta By Taj Malabar
Trivandrum: The Leela

Kort