General

Se dette fantastiske tilbud på safari og Zanzibar

12 dages oplevelsesrejse med 3 dages safari og 2 dage i Stone Town og 4 dage på Zanzibar. Vi har tilbud på dette dejlige program på udvalgte afrejse datoer.

Inkluderet i dette tilbud på safari og Zanzibar

Dette inkluderer:

 • Fly fra København – Zanzibar (med mellemlanding) t/r med Qatar Airways eller Turkish airlines.
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Zanzibar t/r.
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage.
 • Indenrigsfly Zanzibar – Arusha t/r
 • 2 nætter i Stone Town på 3-stjernet Tausi Palace Hotel med morgenmad.
 • 3 dages safari i Ngorongoro, Tarangire og Lake Manyara.
 • Lunchbox på safaridagene
 • Garanteret vinduesplads
 • 2 overnatninger på 3-stjernet Kudu Lodge med morgenmad og aftensmad
 • 1 overnatning på 4-stjernet Kibo Palace i Arusha med morgenmad
 • 4 nætter på Zanzibar på 3-stjernet Amaan Bungalows med morgenmad
 • Alle transfers mellem de nævnte hoteller og lufthavne

Zanzibar – bare navnet indbyder til drømme om kridhvide strande og azurblåt vand. Nu kan drømmen gå i udfyldelse og I kan selv opleve alt det Zanzibar har at byde på. Og opleve dyrelivet og naturen i tre af Tanzanias bedste nationalparker der alle byder på masser af dyr og oplevelser for livet.

Dette er et tilbud på en fast tur på specifikke afgange. Hvis afrejsedatoerne ikke passer, kan vi lave et uforpligtende tilbud der passer til jeres ønsker.

Stone Town

Turen starter med et par dage i Stone Town der er UNESCO beskyttet og byder  slendre turer i den hyggelige by med smukke gamle udskårne døre og altaner. Der er en afslappet stemning med masser små caféer og restauranter og byen er helt tryg at færdes i på egen hånd. Oplev f.eks. Forodhani madmarkedet hvis I kan købe alt godt fra havet på spyd eller ny en drink på African House. Der er masser af små dejlige oplevelser i lavt tempo. I dette tilbud indgår 2 nætter på 3-stjernet Tausi Palace med morgenmad midt i Stone Town

Safari

I dette tilbud på safari og Zanzibar indgår 3 dages safari i Ngorongoro, Tarangire og Lake Manyara nationalparkerne med gode chancer for at opleve løver, elefanter, bøfler, zebraer, gazeller, flodheste og MANGE andre dyr i deres naturlige element. Læs mere om safari i Tanzania HER

Zanzibar – strandhotel

Slap af på et dejligt 3-stjernet hotel ved kysten. I dette tilbud indgår 4 nætter på 3-stjernet Amaan Bungalows med morgenmad. Tag med på en af vores udflugter på engelsk talende guide.

Zanzibar Amaani Hotel beach

 

Dagsprogram

Dag 1 - Afrejse:

Afrejse fra København med Qatar Airways  til Zanzibar med mellemlanding.

Dag 2 - Stone Town:

Ankomst til Zanzibar. En repræsentant vil møde jer uden for lufthavnen, hvorefter der er transport til 3-stjernet Tausi Palace Hotel i Stone Town. Hotellet ligger midt i den gamle bydel med små hyggelige gader med smukt udskårne døre og charmerende caféer. Det kan anbefales at nyde en sundowner drink på African Houses berømte terrasse, hvor fra der er en spektakulær udsigt til solnedgangen

Dag 3 - Stone Town:

Dagen bruges til at gå på opdagelse i Stone Town. Besøg f.eks. det gamle slavemarked, det farverige kød-og grønt marked eller nyd at slentre rundt i de hyggelige gader og nyd en frisk presset juice på et af de mange serveringssteder. I kan også vælge at deltage på vores arrangerede gå-tur rundt i byen. I kan vælge at deltage i vores udflugt til Prison Island, der blev bygget som fængsel, men nåede aldrig at komme i brug som sådant. I dag er det hjem sted for landskildpadder der kan blive op til 250 år gamle. Der er også mulighed for at bade fra den smukke stand eller sejle ud til det nærliggende koralrev og snorkle.

Om aftenen kan vi anbefale at besøg Forodhani Madmarkedet, hvor de handlende stiller deres boder op ved solnedgangstid og det så er muligt at købe alt spiseligt fra havet på spyd. Manden er tilberedt, men varmes på grillen og anrettes med det tilbehør i vælger. I kan også vælge at prøve en af de særlige Zanzibar pizzaer med et glas friskpresset sukkerrør juice til. Det er billigt, lækkert og sjovt.

Dag 4 – Safari i Tarangire Nationalpark:

familiesafariTidlig afgang fra hotellet til lufthavnen, hvorfra der flyves til Arusha. I Arusha møder jeres Guide/chauffør jer og så kører I til Tarangire Nationalpark, hvor safarien begynder. Safaribilerne er nyere 4-hjulstrukne landrovers med plads til 7 gæster der alle sider ved vinduet. Taget på bilerne kan skubbes op så man får bedre udsyn. Guiderne/chaufførerne taler engelsk, ved hvor dyrene er og har en enorm viden om savannens dyr.

Tarangire har en smuk natur og rummer hele 9 forskellige vækstzoner og med den mangfoldige vegetation, følger et rigt dyreliv. Her finder man en af de største koncentrationer af elefanter i verden, og det er ikke ualmindeligt at se elefanter i store flokke. Gnuer og zebraer finder man også i et stort antal, ligesom kuduer, impalaer og gazeller trives godt her. Byttedyrene tiltrækker både løver, leoparder og hyæner. Parken bliver tit overset til fordel for Serengeti, men har et rigt dyreliv og har et meget mindre besøgsantal, hvilket gør safari oplevelsen bedre. Der er game drive hele dagen, hvor guiden sørger for fantastiske dyreoplevelser og den medbragte frokost nydes i naturskønne omgivelser.

Der overnattes på Kudu Lodge, der ligger i den lille by Karatu. Kudu Lodge har en skøn pool og opholdet er med aftensmad.

Dag 5 – Safari i Ngorongoro krateret:

Elefant Tanzania safariEfter morgenmaden går turen mod Ngorongoro Krateret. Krateret – eller Caldera, der er den korrekte betegnelse, er verdens største inaktive vulkan. Krateret er over 20 km bredt og ca. 600 meter dybt. På en klar dag kan I fra bunden, se kratervæggene hele vejen rundt.

I dag vil der være game drive på krater bunden, gennem savanne og regnskov, og I vil opleve soda-søen Lake Makat med sine mange flamingoer. Ngorongoro er kendt for The Big Five: Bøfler, sorte næsehorn, elefanter, løver og leoparder. Men der er også mange andre dyr som geparder, flodheste, hyæner, gnuer og zebraer i hobetal. Måske er I heldig nok til at se det udrydningstruede sorte næsehorn, der her i parken er beskyttet af bevæbnede rangers. Den medbragte frokost nydes i den fantastiske natur på krater bunden. Der er aftensmad og overnatning på Kudu Lodge.

Dag 6 – Safari i Lake Manyara:

Efter morgenmaden og udcheckning, går turen gennem Rift Valley, hvor Masai hyrder passer deres kvæg og geder. Lige før indgangen til Lake Manyara Nationalpark kører I igennem en lille men travl landsby, Mto wa Mbu, der er berømt for dens 120 forskellige stammer og der er en livlig og farverig atmosfære. Her er mulighed for at købe nogle af masaiernes smukke kunsthåndværk, men vær parat til at prutte om prisen.

Inde i Lake Manyara National Park, starter dagens game drive. Først gennem frodig skov, så savanne og frem til søens bred. Parken er et paradis for fugleinteresserede med over 400 forskellige fuglearte, flere af dem findes kun her. I kan forvente at se et varierede dyreliv med gazeler som f.eks. impalaer, dik-dik og bushbucks. I parken er der også flodheste og den berømte træklatrende Manyara løve. Den medbragte frokost nydes i det fri. I løbet af eftermiddagen køres der til Arusha, hvor I overnatter på Kibo Palace Hotel. Aftensmad er på egen hånd.

Dag 7 – Zanzibar

Efter morgenmad er der afgang til Arusha lufthavn, hvorfra der flyves tilbage til Zanzibar. En repræsentant møder jer uden for lufthavnen, hvorfra der er transport til 3-stjernet Amaan Bungalows. I kan vælge at opgradere til 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa

Dag 8 - Zanzibar

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes.

Dag 9 - Zanzibar:

Det er muligt at deltage på en af de planlagte udflugter. Tag f.eks. med på Blå Safari (ikke inkluderet), hvor vi sejler med den traditionelle sejlbåd, Dhow. Der er rig mulighed for at snorkle ved et af de flotte koralrev (leje af snorkeludstyr indgår i prisen). Sejlbåden lægger til en lille ø, hvor der serveres en dejlig seafood lunch. Det er en heldagstur hvor der er tid til at nyde livet over og under hav overfladen

Dag 10 - Zanzibar:

Tid til afslapning eller at tage på en af udflugterne, f.eks. en tur til en af de lokale krydderiplantage eller opleve Jozani forest der er et regnskovsområde med aber Ikke inkludeter). Eller tag på sunsetcruise og nyd solnedgangen på havet.

Hvis I ikke fik set delfiner på den Blå safari, kan I vælge at deltage i Delfinturen (ikke inkluderet), hvor I sejler ud tidligt om morgenen for at se delfinerne mens de er mest aktive. Der er 99% chance for at opleve delfiner på tæt hold på denne udflugt og ofte er det muligt at svømme med de fantastiske dyr.

Dag 11 – Zanzibar - Afrejse:

Der er afgang til Zanzibar lufthavn i løbet af formiddagen og I flyver med Qatar Airlines tilbage til København med kufferten fuld af oplevelser og minder for livet.

Dag 12 – Ankomst i København:

Flyet lander i København om morgenen

 

Pris og tillæg

Pris

Afrejse dato fra København Pris pr. person i dbl. vær. Tilbudspris pr. person i dbl. vær.
23.08.2019 kr. 22.950,- kr. 17.950,-
20.09-2109 kr. 21.450,- kr. 16.450,-
04.10-2019 kr. 21.950,- kr. 16.900,-
25.10-2019 kr. 23.250,- kr. 18.200,-
08.11-2019 kr. 21.250,- kr. 16.250,-
22.11-2019 kr. 19.950,- kr. 14.950,-
29.11-2019 kr. 19.950,- kr. 16.150,-
06.12-2019 kr. 19.950,- kr. 14.950,-
10.01-2020 kr. 21.250,- kr. 16.200,-
23.01-2020 kr. 21.950,- kr. 16.900,-
07.02-2020 kr. 21.950,- kr. 17.300,-
21.02-2020 kr. 21.950,- kr. 15.800,-
06.03-2020 kr. 18.950,- kr. 15.100,-
13.03-2020 kr. 18.950,- kr.  15.100,-
27.03-2020 kr. 18.950,- kr. 15.100,-

 

Enkeltværelses tillæg: 3495kr

 Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København – Zanzibar (med mellemlanding) t/r med Qatar Airways eller Turkish airlines.
 • Indenrigsfly Zanzibar – Arusha t/r
 • 2 nætter i Stone Town på 3-stjernet Tausi Palace Hotel med morgenmad.
 • 3 dages safari i Ngorongoro, Tarangire og Lake Manyara.
 • Lunchbox på safaridagene
 • Garanteret vinduesplads
 • 2 overnatninger på 3-stjernet Kudu Lodge med morgenmad og aftensmad
 • 1 overnatning på 4-stjernet Kibo Palace i Arusha med morgenmad
 • 4 nætter på Zanzibar på 3-stjernet Amaan Bungalows med morgenmad
 • Alle transfers mellem de nævnte hoteller og lufthavne
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Zanzibar t/r.
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage.

Ikke inkluderet:

 • Obligatorisk visum til Tanzania, 50USD købes ved ankomst til Tanzania
 • Obligatorisk hotelskat på Zanzibar. 1 USD pr person pr nat. Betales direkte til hotellet ved udcheckning
 • Udflugter på Zanzibar
 • Drikkepenge til guiden/chaufføren 20 USD pr person pr safaridag. Gives direkte til guiden/chaufføren når safarien afsluttes
 • Alle drikkevarer (undtagen 1 liter vand pr person pr dag på safari
 • Alle måltider der ikke er nævnt i programmet

 

Kort