General

9 dage/8 nætter ⇒ 4 nætter på Zanzibar, 3 nætter på en safarilodge og 1 nat i Arusha

Tag med på en fantastisk rejse til Afrika, hvor der både venter pragtfuld afslapning på et strandhotel på Zanzibar og en eventyrlig safari-oplevelse i Tanzania. Her får I både tid til at udforske eksotiske Zanzibar og bo på en skøn safarilodge i Tanzania, hvor menuen selvfølgelig også står på dyreoplevelser i topklasse, samt gode muligheder for at spotte the big five; løven, næsehornet, bøflen, elefanten og den mere sky leopard.

Oplev Zanzibar og tag på safari i Tanzania

Tag med på en fantastisk rejse til Tanzania, hvor der både er afslapning på et strandhotel på Zanzibar og safari i Tanzania. I lander på den eksotiske og smukke ø Zanzibar, hvor de kridhvide strande og det azurblå vand indbyder til afslapning og oplevelser under vandet. Læs mere om Zanzibar HER. Efter 4 nætter på Zanzibar flyver I videre til Arusha, hvor jeres guide/chauffør møder jer i lufthavnen. På vej til jeres safarilodge, besøger I en Masai landsby og ser, hvordan dette stolte folk lever.

Safari i Karatu

I Karatu indkvarteres i på en dejlig Safari Lodge med pool.  I har de næste dage til oplevelser i området. I kan vælge at deltage på safari-udflugter til Ngorongoro krateret eller Lake Manyara-nationalparkerne. Her venter dyreoplevelser i topklasse. Der er gode muligheder for at spotte the big five: Løven, næsehornet, bøflen, elefanten og den mere sky leopard. I kan også opleve masser af dyr som elefanter, giraffer, flodheste, zebraer, aber og gazeller. Læs mere om safari i Tanzania HER.

Nationalparken Tarangire

Efter tre nætter i Karatu, indgår en safari i nationalparken Tarangire der er gennemskåret af Tarangire floden. Her er kommer byttedyrene for at drikke og der er et meget rigt dyreliv. Efter game drive er der transport til Arusha, hvor I har sidste nat inden hjemrejse.

Fleksibilitet

Rejsen kan købes som den er, men har i særlige ønsker er I velkomne til at kontakte os. Vi her også flere andre programmer med safari. Se f.eks. “Familiesafari i Tanzania

Dagsprogram

Dag 1

I ankommer tidligt til Zanzibar, hvor vores repræsentant møder jer uden for lufthavnen. Herefter er der transport til jeres hotel. I har hotellet fra aftenen før og kan checke ind når I ankommer.

Dag 2

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes. I kan også melde jer til vores spændende udflugt til UNESCO-beskyttede Stone Town og et besøg hos kæmpe skildpadderne på Prison Island (ikke inkluderet). Læs mere om Zanzibar HER

Dag 3

Det er muligt at deltage på en af de planlagte udflugter. Tag f.eks. med på Blå Safari (ikke inkluderet), hvor vi sejler med den traditionelle sejlbåd, Dhow. Der er rig mulighed for at snorkle ved et af de flotte koralrev (leje af snorkeludstyr indgår i prisen). Sejlbåden lægger til en lille ø, hvor der serveres en dejlig seafood lunch. Det er en heldagstur hvor der er tid til at nyde livet over og under hav overfladen

Dag 4

Tid til afslapning eller at tage på en af udflugterne, f.eks. en tur til en af de lokale krydderiplantage eller opleve Jozani forest der er et regnskovsområde med aber Ikke inkludeter). Eller tag på sunsetcruise og nyd solnedgangen på havet.

Hvis I ikke fik set delfiner på den Blå safari, kan I vælge at deltage i Delfinturen (ikke inkluderet), hvor I sejler ud tidligt om morgenen for at se delfinerne mens de er mest aktive. Der er 99% chance for at opleve delfiner på tæt hold på denne udflugt og ofte er det muligt at svømme med de fantastiske dyr.

Dag 5

Fra morgenstunden er der transport til Zanzibar lufthavn, hvorfra i flyver til Arusha. I Arusha møder jeg guide/chauffør jer og I besøger en traditionel Masai landsby på vej til jeres safari-lodge i Karatu

Dag 6

Egen hånd i Karatu eller optional safari i Ngorongoro eller Lake Manyara. Læs mere om safari i Tanzania HER.

Dag 7

Egen hånd i Karatu eller optional safari i Ngorongoro eller Lake Manyara. Læs mere om safari i Tanzania HER.

Dag 8

Efter morgenmad checker I ud af safari lodgen og tager på safari i Tarangire National park. Tarangire har en smuk natur og rummer hele 9 forskellige vækstzoner og med den mangfoldige vegetation, følger et rigt dyreliv. Her finder man en af de største koncentrationer af elefanter i verden, og det er ikke ualmindeligt at se elefanter i store flokke. Gnuer og zebraer finder man også i et stort antal, ligesom kuduer, impalaer og gazeller trives godt her. Byttedyrene tiltrækker både løver, leoparder og hyæner. Parken bliver tit overset til fordel for Serengeti, men har et rigt dyreliv og har et meget mindre besøgsantal, hvilket gør safari oplevelsen bedre. Der er game drive hele dagen, hvor guiden sørger for fantastiske dyreoplevelser og den medbragte frokost nydes i naturskønne omgivelser.

Efter safarien kører i til Arusha, hvor I en den sidste overnatning

Dag 9

Udcheckning fra hotellet meget tidligt (flyet letter 6.50). Hjemme i København 17.05

 

Pris og tillæg

Priser fra 16.995kr

Pakken indeholder (pr. person):

  • Internationalt fly fra København eller Billund - Zanzibar med Turkish Airlines eller KLM
  • Internationalt fly fra Tanzanias Internationale Lufthavn - København eller Billund med Turkish Airlines eller KLM
  • Indenrigsfly fra Zanzibars Internationale Lufthavn - Tanzanias Internationale Lufthavn med Turkish Airlines
  • Alt transfer t/r
  • 4 nætter på 3-stjernet strandhotel på Zanzibar inkl. morgenmad
  • 3 nætter på 3-stjernet safarilodge i Karatu inkl. halvpension
  • 1 nat på 3-stjernet hotel i Arusha (Tanzania)
  • 1 dags safari i Tarangire National Park inkl. frokostboks
  • 1 besøg i en Masai-landsby med frokostboks
  • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage

Der skal betales et obligatorisk indgangsvisum til Tanzania ved ankomst på 50§ pr. person (uanset alder). Derudover skal der betales 1$ pr. nat pr. person i hotelskat direkte til hotellet på Zanzibar.

OBS: Prisen er ekskl. ekstra udflugter og evt. forsikringer.