Ring til os 36 99 05 27 / 20 66 03 08

3 nætters krydstogt, 3 nætter i Luxor og 1 nat i Kairo

Dag 1
I flyver fra Kbh. og ankommer til Cairo kl. 20.10. Vores repræsentant møder jer i Cairo lufthavn og assisterer jer til indenrigsflyet til Aswan. Ved ankomst til Aswan lufthavn bliver I mødt af en af vores repræsentanter som hjælper jer videre til krydstogtbåden og hjælper med at tjekke ind.

Dag 2
Der mulighed for udflugt i Aswan, herunder til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (inkl. i udflugtspakken). Udflugten varer ca. 3,5-4 timer.
I spiser frokost på skibet, hvorefter I sejler mod Kom Ombo. Når I er fremme i Kom Ombo, lægges til og det er her muligt at besøge Kom Ombo Templet (inkl. i udflugtspakken). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek.
Herefter sejler i videre til Edfu, hvor I lægger til for natten og overnatter.
Middagen spises på båden.

Dag 3
Efter morgenmaden er nydt i skibets restaurant sejler I videre i løbet af formiddagen, mod slusen i Esna. Når den er passeret sejler I videre mod Luxor, som nås sen eftermiddag.
Middagen spises ombord på båden.
Om aftenen er der mulighed for at se det fantastiske lyd og lys show i Karnak templet eller komme på besøg i Luxor templet (ikke inkl., men kan tilkøbes).

Dag 4
Morgenmaden spises på båden, hvor efter der er check ud og transfer til hotellet i Luxor.
Om formiddagen er der mulighed for et besøg til vestbredden, hvor I besøger Kongernes dal med de meget smukke og velholdte kongegrave, Hatshepsut’s dødetempel og Memnon kolosserne (inkl. i udflugtspakken). Det er muligt at starte denne udflugt med en tur i luftballon over Luxor, som starter tidligt om morgenen, så ballonen flyver sammen med solopgangen (ikke inkl. i udflugtspakken).

Turen varer til omkring frokost, og efter turen bliver i kørt til hotellet i Luxor.

Det er muligt for de morgenfriske at tage en tur med luftballon over Kongernes Dal (ikke inkl. i udflugtspakken, men kan tilkøbes). Her flyves afsted samtidig med solens første stråler rammer dalen og det er en helt utrolig smuk og enestående oplevelse.
Eftermiddagen kan bruges på egen hånd.
Om eftermiddagen er det muligt at det fantastiske Karnak tempel med sine imponerende søjlegange samt det smukke Luxor tempel (inkl. i udflugtspakken), hvor der oprindeligt stod de to obelisker, hvoraf den ene nu er på Place de Concorde i Paris.

Dag 5 & 6
Dagene bruges på egen hånd i Luxor.

Dag 7
I tjekker ud fra hotellet i og kører til lufthavnen i Luxor, hvorfra vi flyver til Kairo.
Efter ankomst til Kairo er der mulighed for udflugt i Kairo (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen). I hentet af guiden og tager på tur til de storslåede pyramider og Sfinksen i Giza. Her bruger I et par timer, kører til det Egyptiske Museum, hvor der blandt meget andet findes Tut Ank Amons gravskat. I spiser frokost på en lokal restaurant undervejs når det passer. Til sidst kører I til den farvestrålende basar Khan el-Khalili, hvor der er rig mulighed for at finde alverdens ting. Efter udflugten bliver I kørt til hotellet.

Dag 8
Efter check ud kører I til lufthavnen og tager flyet ca. kl. 10.10 til Kbh.
Der tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

Bemærk at udflugtspakken ikke er inkluderet i prisen med tilkøbes.
De udflugter der er nævnt i programmet, men ikke er med i udflugtspakken, kan tilkøbes yderligere.