Ring til os 36 99 05 27 / 20 66 03 08

Om os

 

Hos Younes Rejser har vi efterhånden 30 års erfaring i rejsebranchen. Vores ønske er at vores gæster skal have en dejlig rejse med masser af oplevelse og gode minder med hjem. Det er detaljerne, der skaber helheden.

Det er vigtigt for os at vores gæster får den rigtige rejse for dem og derfor skræddersyr vi rejsen efter behov og budget. Det er meget ærgerligt at betale en masse penge for en rejse, som ikke lever op til forventningerne. Derfor lægger vi vægt på at vores gæster hver især får en unik oplevelse på deres rejse. Det kan vi gøre fordi vores kontakter er så tætte, både på det personlige og på det forretningsmæssige plan. Vi kan lave arrangementer som mange andre ikke har mulighed for og fleksibiliteten for hvad kan lade sig gøre er stor.

Så selvom vi har til huse i Danmark, har vi mulighed for at følge vores gæster på nært hold på hele rejsen, hvis behovet er der. Det skaber tryghed for både dig som gæst og for os som arrangør.
Vores lokale guider udvælger vi efter både faglige og menneskelige kvaliteter. Vores gæster skal være i gode hænder, hvis der er behov for stort som småt, men selvfølgelig er vores guider uddannet, så de ikke kun har overfladisk viden, men er i stand til at svare på dybdegående spørgsmål. Ydermere ligger det vores guider på sinde at servicen skal være i top.
Vi har ydermere den fordel, at vi via de gode relationer kan drage fordel af først at booke hoteller og flybilletter i det øjeblik, vi har fået bestilling fra gæsten. Derved bærer vi ikke risikoen ved at stå med et på forhånd aftalt antal hotelværelser og flybilletter, der skal sælges for at forretningen kan løbe rundt.
Med disse værdier kan og skal Younes Rejser hverken ikke være de største eller billigste rejsearrangør. Men vi kan sammensætte din rejse efter dine behov, så du får den rejse der er unik for dig.

Kontakt detaljer
Younes Rejser ApS
A.P. Møllers Allé 17
2791 Dragør

Telefon 36 99 05 27  – alle hverdage mellem kl. 9-16
Email: Younesrejser@younesrejser.dk – vi svarer normalt indenfor  24 timer
CVR/SE-nr. 32 06 23 42
Medlemsnummer i Rejsegarantifonden: 2118