General

Luksussafari i Tanzania

Lake Manyara, Ngorongoro og Serengeti

12 dage/11 nætter  ⇒ 1 nat i fly, 4 nætter safari, 4 nætter på Zanzibar og 1 nat i fly

På denne luksussafari i Tanzania har vi valgt de bedste nationalparker og de safari lodges der skaber de perfekte rammer for en luksussafari i de bedste nationalparker i Tanzania. I får det perfekt program for store dyre-og naturoplevelser og skønne dage til afslapning på et vidunderligt strandhotel på Zanzibar.

Programmet inkludere internationale fly, indenrigsfly, safari ved Lake Manyara, i Serengeti og Ngorongoro krateret og 5 nætter på et vidunderligt hotel på Zanzibar.

Nationalparkerne

safariVi har valgt nogle af Tanzanias bedste nationalparker til dette program og der er lagt op til helt store dyreoplevelser. I vil besøge Ngorongoro krateret, hvor der er en enorm koncentration af vilde dyr. De har hele deres livscyklus på bunden af den udslukte vulkan. Lake Manyara er en mindre nationalpark der er domineret af Manyara-søen hvor masser af byttedyr som gazellaer, zebraer, gnuer og bøfler, søger til for det livgivende vand. Den store mængde byttedyr tiltrækker rovdyr som løver, leoparder og geparder.

Den nok mest kendte nationalpark i verden, Serengeti højsletten besøger i selvfølgelig også på denne luksussafari. Og skulle I ikke allerede have spottet The Big Five, er der gode muligheder her. The Big Five består af løven, bøflen, elefanten, næsehornet og leoparden. Men der er også masser af andre spændende dyr som giraffer, flodheste, gnuer, krokodiller og de allesteds nærværende aber. Se det detaljeret program under fanen “Dagsprogram” i venstre side. Læs mere om safari i Tanzania HER.

Fly

I flyver til Kilimanjaro lufthavn der ligger ved Arusha med enten Qatar Airways eller Turkish Airlines. De har begge har gode flyvetider og kort transit i enten Doha eller Istanbul.

Normalt vil man efter et besøg i Serengeti køre den lange vej tilbage til Arusha for at flyve til Zanzibar. På denne luksussafari i Tanzania, flyver I fra Serengeti. Det spare mange timers transport og giver mulighed for at se det hele oppe fra i en lille propelflyver. Dette er en oplevelse i sig selv. At lette fra den lille lufthavn og flyve forholdsvist lavt over den vilde savanne giver en særlig dimension til denne luksussafari.

Safari lodges

EscarpmentDe lodges vi har valgt til dette program ligger helt perfekt til store dyreoplevelser i Tanzanias bedste nationalparker. De ligger inde i eller helt tæt op ad nationalparkerne og har en fantastisk udsigt til naturen og det spetakulære dyreliv der udspiller sig lige uden for vinduet. Der er ikke gået på kompromis og I er sikret de helt rette rammer til oplevelser og afslapning i flotte omgivelser med al tænkelig komfort. I Serengeti har vi valgt den gode telt camp, Mbuzi Mawe Serena Camp, hvor I bliver indkvarteret i luksussafaritelt med rigtige senge og selvfølgelig toilet og bad. Det giver en særlig dimension til safarioplevelsen af bo I komfortable telte helt tæt på naturen med alle de fleste af de faciliteter man normalt finder på et godt hotel.

Beliggenheden spiller en kæmpe rolle for dyreoplevelser, både i forhold til transporttiden, men på de rigtige lodges har i dyrelivet helt tæt på. At have naturen så tæt på fuldender luksussafari oplevelsen. Med disse lodges og tented camps, er I hvor dyrene er – hele tiden. Se detaljer i Dagsprogrammet i fanen til venstre.

Privat luksussafari i Tanzania

På denne tur har I jeres egen private safaribil med plads til 7 personer der alle har vindusplads. Bilerne er alle landrovers af nyere dato med tag der kan skubbes op. De har køleboks og strømstik så kameraet kan oplades undervejs. Guiden/chaufføren er professionel og har mange års erfaring med at spotte dyrene og dele gerne ud af deres enorme viden om dyrene og naturen. At der kun af jer i safaribilen, giver frihed og I kan vid udstrækning påvirke programmet ud fra jeres ønsker.

Luksus på Zanzibar

Der er mange hoteller at vælge mellem på Zanzibar og i mange forskellige klasser. Til dette program har vi valgt en helt særligt hotel, nemlig det 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa, vi personligt er helt vilde med. Gold Zanzibar ligger helt ned til en af Zanzibars absolutte bedste strand, Nungwi på nordkysten. Her spiller tidevandet ikke en større rolle, som det ellers gør de fleste steder på Zanzibar. Det gør I kan bades i det krystalklare vand hele dagen. Hotellet har kun 66 værelser og et stort fællesområde så der er aldrig crowded selv om hotellet er fuldt. Der er ingen kamp om solstolene, hverken på stranden eller ved den store pool. I bliver indkvarteret i 70kvm store værelser med badekar med udsigt til omgivelserne. Alle værelserne har enten en terrassen eller en stor altan med behagelige møbler.

Maden er et kapitel for sig selv. Halvpension indgår og bliver serveret som buffet i den den store åbne restaurant. Kokke tilbereder maden efterhånden som den bliver spist ved forskellige cooking-stations. Der er masser af seafood at vælge mellem, men der også en masse andre valgmuligheder. Maden bliver aldrig ensformig eller kedelig. Frokost kan I nyde i hotellets a la carte restaurant eller på en af de mange restauranter på stranden. Skal I rigtigt forkæle jer selv, kan All Inclusive med fordel vælges. Og bare rolig, der er ikke tale om en tynd drink i en papbæger, men gode drinks og frisk frugtjuice i rigelige mængder. Ved valg af All Inclusive er der også en lækker frokost i hotellet buffetrestaurant. Gold Zanzibar er perfekt som afslutning på en luksussafari i Tanzania.

Flere muligheder

Skulle I ønske flere dage på Zanzibar eller et par dage i denne skønne by, Stone Town, kan dette let arrangeres. Skriv, så sender vi et uforpligtende tilbud.

Læs mere om Zanzibar HER.

Se også vores andre safariprogrammer, f.eks. Familiesafari – safari i børnehøjde og afslapning på Zanzibar.

 

Dagsprogram

Dag 1 - Afrejse:

Afrejse fra København med Qatar Airways eller Turkish Airlines. Vi kan også arrangere fly fra Billund med KLM.

Dag 2 - Ankomst til Tanzania:

Ankomst til Kilimanjaro lufthavn og transport til Kibo Palace i Arusha. Hvis I flyver med Turkish Airlines ankommer i MEGET tidligt om morgenen og dagen er til fri disposition. Ankommer i med Qatar, ankommer I over frokost og aftenen er til afslapning på hotellet.

Dag 3 - Safari ved Lake Manyara:

Efter morgenmaden og udcheckning, går turen til Rift Valley, hvor Masai hyrder passer deres kvæg og geder. Lige før indgangen til Lake Manyara Nationalpark kører I igennem en lille men travl landsby, Mto wa Mbu, der er berømt for dens 120 forskellige stammer og der er en livlig og farverig atmosfære. Her er mulighed for at købe nogle af masaiernes smukke kunsthåndværk, men vær parat til at prutte om prisen.

Inde i Lake Manyara National Park, starter dagens game drive. Først gennem frodig skov, så savanne og frem til søens bred. Parken er et paradis for fugleinteresserede med over 400 forskellige fuglearte, flere af dem findes kun her. I kan forvente at se et varierede dyreliv med gazeler som f.eks. impalaer, dik-dik og bushbucks. I parken er der også flodheste og den berømte træklatrende Manyara løve. Den medbragte frokost nydes i det fri. I løbet af eftermiddagen køres der til Escarpment Luxury Lodge hvor der er aftensmad og overnatning.

Dag 4 - Safari i Ngorongoro krateret:

Efter morgenmaden går turen mod Ngorongoro Krateret. Krateret – eller Caldera, der er den korrekte betegnelse, er verdens største inaktive vulkan. Krateret er over 20 km bredt og ca. 600 meter dybt. På en klar dag kan I fra bunden, se kratervæggene hele vejen rundt.

I dag vil der være game drive på krater bunden, gennem savanne og regnskov, og I vil opleve soda-søen Lake Makat med sine mange flamingoer. Ngorongoro er kendt for The Big Five: Bøfler, sorte næsehorn, elefanter, løver og leoparder. Men der er også mange andre dyr som geparder, flodheste, hyæner, gnuer og zebraer i hobetal. Måske er I heldig nok til at se det udrydningstruede sorte næsehorn, der her i parken er beskyttet af bevæbnede rangers. Den medbragte frokost nydes i den fantastiske natur på krater bunden. Der er aftensmad og overnatning på Ngorongoro Sopa Lodge eller Ngorongoro Serena Lodge.

Dag 5 - Safari Ngorongoro krateret og Serengeti

Efter morgenmad er der game drive i  Ngorongoro krateret, hvorefter turen går af jordveje væk fra højsletten og ind i hjertet af det rigtig vilde Afrika - Serengeti Nationalpark med nærmest endeløse sletter der strækker sig så langt øjet rækker.leopard_Safari_tanzania_Younes Rejser

I kører mod midten af nationalparken, der også er kendt som Seronera der rummer den største koncentration af dyr i Serengeti da Seronera floden løber herigennem og er naturligt drikke-og jagt område for både bytte-og rovdyr. Frokosten nydes på en af nationalparkes lodges eller camps, hvorefter der er game drive hele eftermiddagen. Ved aftentid når i frem til Mbuzi Mawe Serena Camp, hvor I overnatter i luksuriøse telte med rigtige senge og bad og toilet. Der er aftensmad i campen.

Dag 6 - Safari i Srengeti:

Dyrene er mest aktive inden det bliver for varmt, hvorfor I starter med et par timers gamedrive i solopgangen før morgenmaden for en helt fantastisk dyreoplevelse. I vil så vende tilbage til det valgte overnatningssted for at spise morgenmad og slappe af indtil frokost. Efter frokost er der igen gamedrive i Serengeti. Der er aftensmad og overnatning Mbuzi Mawe Serena Camp.

Dag 7 - Safari i Serengeti og fly til Zanzibar:

Efter morgenmaden er der udcheckning og et kort game drive i Serengeti på vej til den lille lufthavn, hvorfra I flyver til Zanzibar. På Zanzibar møder vores repræsentant jer uden for lufthavnen og sørger for transport til Gold Zanzibar Beach House and Spa på Nordkysten.

 

Dag 8 - Zanzibar

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes. I kan også vælge at deltage på vores spændende udflugter f.eks. til Stone Town og Prison Island.

Dag 9 - Zanzibar:

Det er muligt at deltage på en af de planlagte udflugter. Tag f.eks. med på Blå Safari (ikke inkluderet), hvor vi sejler med den traditionelle sejlbåd, Dhow. Der er rig mulighed for at snorkle ved et af de flotte koralrev (leje af snorkeludstyr indgår i prisen). Sejlbåden lægger til en lille ø, hvor der serveres en dejlig seafood lunch. Det er en heldagstur hvor der er tid til at nyde livet over og under hav overfladen.

Dag 10 - Zanzibar:

Tid til afslapning eller at tage på en af udflugterne, f.eks. en tur til en af de lokale krydderiplantageeller opleve Jozani forest der er et regnskovsområde med aber (Ikke inkluderet). Eller tag på sunsetcruise og nyd solnedgangen på havet.

Hvis I ikke fik set delfiner på den Blå safari, kan I vælge at deltage i Delfinturen (ikke inkluderet), hvor I sejler ud tidligt om morgenen for at se delfinerne mens de er mest aktive. Der er 99% chance for at opleve delfiner på tæt hold på denne udflugt og ofte er det muligt at svømme med de fantastiske dyr.

Dag 11 – Zanzibar - Afrejse

Der er afgang til Zanzibar lufthavn i løbet af formiddagen og I flyver med Qatar Airlines tilbage til København med kufferten fuld af oplevelser og minder for livet. Hvis I flyver med Turkish Airlines er der afrejse fra hotellet om natten og i ankommer til København sen eftermiddag.

Dag 12 – Ankomst i København

Qatar lander i København om morgenen

Det er selvfølgelig muligt at udvide med flere dage på Zanzibar, hvor I kan vælge flere dag på kysten eller vælge nogle dage i skønne Stone Town.

Pris og tillæg

Pris fra 24.295 pr person i delt dobbeltværelse.

Rejsen er pr. person (ved min. 2 personer) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København – Kilimanjaro Zanzibar-København (med mellemlanding) t/r med Qatar Airways eller Turkish Airlines
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Zanzibar t/r.
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage
 • 1 nat på 4-stjernet Kibo Palace i Arusha med morgenmad
 • 1 nat på Escarpment Luxury Lodge med helpension
 • 1 nat på Ngorongoro Serena eller Sopa Lodge med helpension
 • 2 nætter på Mbuzi Mewa Serena Camp med helpension
 • 4 nætter på 5-stjernet Gold Zanzibar Beach House and Spa med halvpension
 • Safari i Lake Manyara, Ngorongoro og Serengeti
 • Frokost (lunch box) på safaridagene
 • Entre til nævnte Nationalparker
 • 1 liter vand pr person pr safaridag
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Transfer til og fra hoteller
 • Transfer til og fra lufthavnene
 • Indenrigsfly Serengeti-Zanzvibar
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Zanzibar t/r.
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage

Ikke inkluderet:

 • Obligatorisk visum til Tanzania, 50USD. Købes ved ankomst til Tanzania
 • Obligatorisk hotelskat på Zanzibar. 1 USD pr person pr nat. Betales direkte til hotellet ved udcheckning
 • Vaccinationer - gul feber og malaria piller
 • Udflugter på Zanzibar
 • Ballontur i Serengeti
 • Drikkepenge til guiden/chaufføren ca 20 USD pr person pr safaridag. Gives direkte til guiden/chaufføren når safarien afsluttes
 • Alle drikkevarer (undtagen 1 liter vand pr person pr dag på safari
 • Alle måltider der ikke er nævnt i programmet

Dette er ved afrejse i f.eks. maj. I højsæsonen vil prisen være højere. Skriv eller ring endelig for et uforpligtende tilbud.

Dette program kan købes som det er, men vi kan også tilpasse programmet så det passer til jeres ønsker. I kan f.eks. udvide med flere dage på Zanzibar og vælge et par dage i hyggelige Stone Town.