Availability

 • Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Private bathroom, Room service, Seating area, Telephone, TV, Wake up service

  Suiterne er et soveværelse med tilhørende opholdsstue med sofa område. Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Suiterne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

General

The Escarpment ligger med en helt enestående udsigt over Lake Manyara ved den lille by Mto Wa Mbu. Vi elsker denne lodge da den virkelig godt integrere luksus i en smukke omgivelser. Lodgen ligger midt i bushen og ofte ses vilde dyr på hotellets område. Derfor er der en masai der følger jer fra værelset til restauranten og tilbage igen om aftenen, for at holde jer sikre.

Værelser

Værelserne eller chalet´erne er kæmpe store og byder på en stor dobbelt seng med myggenet, en lille sofa gruppe og en badeværelses afdeling integreret i værelset. Der er blandt andet et badekar hvor I kan slappe af med udsigt til bushen. Ud over det lækre badekar der står frit i rummet, er der en lukket bruseniche og en udendørsbruser. Der forefindes også lækre badeprodukter på værelset. Chaleterne er fritliggende og meget private, så selv om der er gulv-til-loft vinduer, føles det helt privat. Der er kaffe og te faciliteter på værelser.

Alle værelserne har en stor træterrasse, hvor udsigten til Lake Manyara kan nydes. Bushen starter lige på en anden side at rækværket og I vil føle jer tæt på naturen i disse skønne chaleter.

Forplejning

Escarpment byder på en god restaurant, hvor morgenmad og frokost nydes. Begge dele er af virkelig høj kvalitet med flere valgmuligheder og med din egen personlige tjener er servicen helt i top. Frokosten pakkes i dejlig frokostboks,der kan nydes undervejs. I forbindelse med restauranten er der en hyggelig bar, hvor I kan nyde en kold drink eller slappe af med en god bog.

Pool

Poolen er virkelig et kapitel for sig selv. Ikke fordi den er særlig stor eller meget mere lækker end andre gode pools. Men på grund af udsigten!. Udsigten over Lake Manyara er helt fantastisk og at ligge i det varme pool vand og nyde den vidunderlige udsigt over det afrikanske højland og den smukke sodasø, er virkelig en lise for sjælen.

 

Facilities

 • Air Condition
 • Bar
 • Free toiletries
 • Hairdryer
 • Laundry
 • Lounge
 • Outdoor pool
 • Private bathroom
 • Restaurant
 • Safety Deposit Box

We are sorry, there are no reviews yet for this indkvartering.

Tanzania og Zanzibar

Tanzania og ZanzibarTanzania og Zanzibar Tanzania og Zanzibar har så meget at byde på. Tag f.eks på safari i nogle af verdens bedste national parker, som Serengeti og Ngorongoro. Eller nyde livet på en af de smukke strande på Zanzibar, der er som taget ud af et postkort. Er I mere eventyrlystne kan I bestige Afrikas højeste

Read more