General

Udviklet i samarbejde med Vejen til Kilimanjaro.

Mulighed for forlængelse med safari og/eller Zanzibar. Priser fra 20.985

Denne specielle rejse har vi fået Bettina og Mette til at sætte sammen. De skal selv afsted og har et helt bestemt formål med rejsen.  Så læs med og lad dig inspirere.

I januar 2017 tog vi beslutningen at bestige Kilimanjaro. Vores grunde var forskellige, men sammen satte vi os for at vi vil stå på toppen af Afrikas højeste bjerg. Vi glæder os så meget til selv rejsen til Tanzania og Kilimanjaro, men det er vejen dertil der betyder noget. Læs meget mere om hvem vi er og hvorfor vi gør det på Vejen til Kilimanjaro.

Da vi elsker at rejse og får energi fra at planlægge og researche, har vi i samarbejde med Younes Rejser, sammensat hvad vi mener bliver den bedste tur til Kilimanjaro nogensinde. Og vi vil gerne have dig med! Vi har samle en god gruppe, så vi kan støtte hinanden før og under turen og sammen få denne fantastiske oplevelse.

Så find vandrestøvlerne frem og tag med til Kilimanjaro!!!!!!

Vi gør det sammen!

Mette og Bettina

Machame ruten

Der er flere forskellige ruter til toppen af Kilimanjaro. Efter grundig research har vi valgt Machame ruten. Vi har valgt at indlægge en ekstra dag på bjerget, da det giver de bedste muligheder for akklimatisering. Der er en reel risiko for højdesyge og jo hurtigere man stiger i højde, jo større er risikoen. Ved at have 7 dage på bjerget, forøges topchancen betydeligt og det er trods alt derfor vi er rejst så langt.

Derudover er Machame ruten en af de smukkeste ruter, der byder på meget varieret landskab med store naturoplevelser og smukke udsigtspunkter. Vi starter med at gå gennem semitropisk regnskov, for derefter at bevæge dig over i åbne hede- og lyngarealer, stenørken og klippelandskab for til sidst at gå igennem sne og is mod toppen af Afrikas højeste bjerg.

Professionelt team omkring dig

På Machame ruten vil der være et helt hold af eksperter omkring os, bestående af lokale bærere, guider og en kok. Bærerne tager sig af en stor del af oppakningen, så vi selv blot skal bære vores dagsrygsæk; kokken tilbereder dagens måltider og guiderne sørger for at vi kommer af de sikreste stier til toppen. Når vi når til de forskellige camps undervejs, vil der blive serveret aftensmad og der overnattes i telte. Det giver en stor tryghed at have et helt hold af eksperter omkring os, der kan vejlede og give råd på vej op af bjerget; og skulle det ske at en af os får højdesyge, er der altid en til at følge ned.

Vi gør opmærksom at der er et begrænset antal pladser på denne tur og anbefaler hurtig tilmelding for at sikre en plads.

Efter bestigningen af Kilimanjaro er der mulighed for at flyve hjem til Danmark, men du kan også vælge at forlænge med 3 dages safari og 4 nætter på eksotiske Zanzibar. Eller vælge at have en hel uge til at opleve at det fantastiske Zanzibar har at byde på eller bare slappe af i en hængekøje. Se de forskellige programmer her

Available departures

We are sorry, there are no cabins available at this cruise at the moment

Tanzania og Zanzibar

Tanzania og ZanzibarTanzania Fra Kilimanjaros top til Zanzibars kridhvide tropiske strande. Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro er 5895 m og rejser sig stolt ved grænsen til Kenya. Bjerget bidrager markant til den helt unikke oplevelse det er at besøge Tanzania og giver en imponerende udsigt fra nationalparkerne. I det nordøstlige bjergrige område ligger også Afrikas næsthøjeste bjerg, Meru. Read more

We are sorry, there are no reviews yet for this cruise.

Dag 1 – fredag 23. februar København-Kilimanjaro lufthavn-Moshi

Vi flyver med Turkish Airlines med afgang fra Kastrup og har en mellemlanding i Istanbul på knap 2 timer. Vi lander i Kilimanjaro lufthavn kl. 1.50, hvor en repræsentant møder os, assisterer os med visum til Tanzania og følger os til vores hotel i Moshi.

Forplejning inkluderet: Aftensmad på flyet.

Dag 2 – lørdag 24. februar Moshi

Mt Kilimanjaro and Acacia - in the morning

Dagen tilbringer vi i den hyggelige by Moshi, hvor der er en fin udsigt til Afrikas højeste bjerg. I Moshi er der rig mulighed for at gå på opdagelse på de farverige markeder, slappe af ved hotellets pool og få pakket bagagen til Kilimanjaro. På hotellet er mulighed for opbevaring, af den bagage der ikke skal med på bjerget. Der er mange hyggelige restauranter i Moshi og mulighed for at gå en tur for at suge kulturen og atmosfæren til sig.

Der afholdes et informationsmøde, hvor du kan stille de sidste spørgsmål inden bjergbestigningen starter, og bagagen kan gennemgås, for at sikre at alle har det nødvendige med. Hvis det sker at du har glemt noget, er der mulighed for at købe eller leje udstyr i Moshi.

Forplejning inkluderet: Morgenmad på hotellet.

Dag 3 – søndag 25. februar Moshi-Machame gate-Machame campStarting point Machame

Efter morgenmaden, bliver vi kørt til Machame-gate, en køretur på ca. 50 min. Her møder vi de guider, kokke og bærere, der skal følge os de næste 7 dage. Efter den obligatoriske registrering, starter dagens trek. Det er en flot tur gennem regnskov med tæt vegetation og eksotiske dyrelyde. Måske er vi heldige nok til at se aber og andre interessante dyr. Den første del af ruten kan være våd og mudret. Undervejs finder vi et godt sted at spise vores medbragte madpakker. Efter 5-7 timers vandring, når vi frem til Machame-camp, der ligger i en lysning i udkanten af regnskoven. Her har bærerne allerede slået teltene op, og kokken sørger for aftensmad til os.

Højder: Moshi: 915 m.o.h., Machame Gate: 1.634 m.o.h., Machame Camp: 2.834 m.o.h.

Distance: 10 km.

Forplejning inkluderet: Morgenmad på hotellet, frokost (madpakke) og aftensmad.

Dag 4 – mandag 26. februar Machame Camp-Shira Campudsigt

Efter en god morgenmad, starter vi trekket på vej ud af regnskoven. Efter nogle timers vandring, åbner hede landskabet sig og stierne bliver mere stenede. Vi vandrer over Shira plateauet med udsigt til Kilimanjaro Western Breach, som er den vestlige kraterkant med udsigt til en fantastisk gletsjer. Hvis vejret er klart, kan vi se Kilimanjaros vestlige top. Landskabet har skiftet til højlandshede med lave buske og kaktuslignende planter. Vi passerer gennem mindre kløfter og efter ca. 6-7 timers vandring, når vi Shira camp.

Luften begynder at blive tyndere og det er vigtigt at vandre stille og roligt og drikke en masse vand, da dette øger akklimatisationen.

Natten i Shira camp kan godt være lidt kølig, men hvis vejret er til det, anbefales det at klæde sig varmt på og nyde solnedgangen over Mount Meru og den stjernespækkede nattehimmel.

Højder: Machame Camp: 2.834 m.o.h., Shira Camp: 3.749 m.o.h.

Distance: 6 km.

Forplejning inkluderet: Morgenmad, frokost (madpakke) og aftensmad.

Dag 5 – tirsdag 27. februar Shira Camp–Lava Tower–Barranco CampLava tower

Efter morgenmaden, vandrer vi mod Lava Tower, der er en imponerende klippeformation i ca. 4.700 meters højde. Bærerne sørger hver morgen for at pakke telte, vores bagage og andet udstyr sammen og transportere det til næste camp.

Jo højere vi kommer op, jo mere bart og stenet bliver landskabet. Der er en smuk udsigt til Kibo og Mount Mero, der stikker op gennem de hvide skyer.

Efter at have nydt vores frokost med en fantastisk udsigt fra Lava tower, bygynder vi nedstigningen mod Barranca camp, der ligger i en dal under Great Barranco Wall.

Selvom vi slutter dagen med kun +110 højdemeter, kommer vi i løbet af dagen op på +790 højdemeter ved Lava Tower, og turen er udfordrende rent terrænmæssigt. Her begynder de første at mærke højden, og det er vigtigt at tage det roligt og lytte til sin krop.

Vi vandrer i dag ca. 6-7 timer i roligt tempo.

Højder: Shira Camp: 3.749 m.o.h., Lava Tower: 4.630 m.o.h, Barranco Camp: 3.950 m.o.h.

Distance: 8 km.

Forplejning inkluderet: morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 6 – onsdag 28. februar Barranca camp-Karanga campgå på Kilimanjaro

Idet vi har indlagt en ekstra dag for bedre at kunne akklimatiser og undgå højdesyge og dermed markant forøge muligheden for at nå toppen, er vandringen denne dag overskuelig.

Vi vandrer kun ca. 4 timer mod Karanga camp. Efter den solide morgenmad starter vi med at forcere den imponerende Barranca Wall, der dog ikke er så udfordrende som den ser ud. Resten af dagens vandring er over et platau og gennem smukke dale med grønne planter.

Der er god tid, i Karanga camp, til at slappe af og vænne sig til højden. Hvis der er energi til det, anbefales det at vandre lidt op i højden om eftermiddagen, da dette vil øge akklimatiseringen.

Højder: Barranco camp: 3.950 m.o.h., Karanga Valley: 3963 m.o.h

Distance: 5 km.

Forplejning inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 7 – torsdag 1. marts Karanga Camp-Barafu CampBestige Kilimanjaro

Dagens trek er kort og vi er 4-5 timer om at nå den sidste camp inden topnatten. Vi starter fra morgenstunden, så vi kan spise frokost i Barafu camp og slappe af om eftermiddagen. På dagens trek er landskabet alpint og nærmest ørkenagtigt med ingen- eller sparsom vegetation.

Vi spiser tidlig aftensmad, så vi kan få sovet/hvilet så meget som muligt, inden vi starter trekket mod toppen ved midnatstid.

Højder: Karanga Valley 3963 m.o.h, Barafu camp 4600 m.o.h.

Distance: 5 km.

Inkluderet forplejning: morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 8 – fredag 2. marts Barafu camp – Uhuru Peak – Mweka campUhuru peak

Kort før midnat vækker guiden os, og vi nyder en kop varm te inden vi, i pandelampernes skær, bevæger os mod Afrikas tag. Efter 6-7 timers vandring når vi Stella Point, hvor vi ser solopgang og samler energi til det sidste stykke til Uhuru Peak.

Endelig når vi toppen, og der er mulighed for at tage de obligatoriske billeder ved summit skiltet, inden nedstigningen begynder. Det bliver fantastisk at stå på Afrikas højeste bjerg og juble over, at det hele er lykkedes. Pausen på toppen må dog ikke blive for lang, da det ellers er for svært at komme i gang igen pga. udmattelse og kulde.

Efter at have nydt udsigten, begynder vi nedstigningen til under trægrænsen. Denne dag byder på turens mest udfordrende op- og nedstigning, men efterhånden som vi kommer ned i højde, får vi flere kræfter og mere energi. Sidst på eftermiddagen når vi Mweka Camp, hvor vi kan slappe af, spise aftensmad og krybe tidligt i soveposen.

Højder: Barafu Camp 4600 m.o.h., Stella point 5.745 m.o.h., Uhuru peak 5.895 m.o.h. Mweka camp 3.100 m.o.h. Distance: 22 km.

Dag 9 – lørdag 3. marts Mweka camp-Moshi

Rute KilimanjaroFor sidste gang pakker vi vores grej på bjerget og begynder den sidste nedstigning gennem den tætte regnskov. Efter 3-4 timers vandring, når vi Mweka Gate, hvor vi siger farvel til folkene, der har fulgt os den sidste uge. En bus venter for at køre os tilbage til hotellet i Moshi, hvor et varm bad venter.

Eftermiddagen kan nydes ved hotellets pool, med en god bog eller med ren og skær afslapning for at fordøje den sidste uges fantastiske oplevelser.

Højder: Mweka camp 3.100 m.o.h., Mweka gate: 1.800 m.o.h., Moshi: 910 m.o.h.

Distance 10 km.

Forplejning inkluderet: Morgenmad.

Dag 10 – søndag 4. marts

Afrejse til Danmark eller Zanzibar

For jer som skal tilbage til Danmark, er der afrejse meget tidligt fra hotellet (flyet letter kl. 4.15). Du kan ellers vælge at tage på 3 dages safari og afslutte med 4 nætter på Zanzibar. Eller tage en hel uge på Zanzibar til at opleve denne eksotiske ø og slappe af med sand mellem tæerne

Hvis Zanzibar tilvælges:

Dag 11-16 mandag 5. marts – lørdag 10. marts

Zanzibar

Afslapning og hygge på den eksotiske ø Zanzibar. Slap af med en god bog på en solstol, bad i det varme turkisblå hav, snorkl, prøv at kite-surfe eller dykke, hop i poolen, få en hyggelig sluder med de andre, eller tag på nogle af de fantastiske udflugter der tilbydes. Der er masser af muligheder.

Inkluderet forplejning: Morgenmad og aftensmad.

Dag 17 søndag 11. marts

Zanzibar-København

Meget tidligt om morgenen checker vi ud af hotellet og kører til Zanzibar lufthavn. Vi letter kl. 4.45 og efter et par times transit i Istanbul, lander vi i København kl. 17.05.

Vil du også have safari med når du nu er på de kanter, vil programmet være som følger:

Dag 10 – Søndag 4. marts: MOSHI – TARANGIRE:

Efter morgenmad bliver du hentet på hotellet i Moshi af guiden, der skal følge dig de næste 4 dage. Turen går mod Tarangire National Park, der har navnet fra Tanangire floden, som løber tværs gennem nationalparken. Tarangire er en dejlig rolig national park i den nordlige del af Tanzania og er Tanzanias 6. største.

Parken har en smuk natur og rummer hele 9 forskellige vækstzoner og med den mangfoldige vegetation, følger et rigt dyreliv. Her finder man en af de største koncentrationer af elefanter i verden, og det er ikke ualmindeligt at se elefanter i store flokke. Gnuer og zebraer finder man også i et stort antal, ligesom kuduer, impalaer og gazeller trives godt her. Byttedyrene tiltrækker både løver, leoparder og hyæner. Parken bliver tit overset til fordel for Serengeti, men har et rigt dyreliv og har et meget mindre besøgsantal, hvilket gør safari oplevelsen bedre. Der er game drive hele dagen, hvor guiden sørger for fantastiske dyreoplevelser og den medbragte frokost nydes i naturskønne omgivelser. Der overnattes på Kudu Lodge.

Kudu Lodge ligger nær landsbyen Karatu og byder på overnatning i hyggelige grønne omgivelser. Lodgen har også en dejlig pool, hvor der kan slappes af og dages oplevelser kan fordøjes.

Forplejning inkluderet: Morgenmad på Spinglands hotel, frokost (madpakke) og middagen på Kudu Lodge.

Dag 11 – Mandag 5. marts: LAKE MANYARA:

Efter morgenmaden går turen til Lake Manyara National Park. Køreturen går gennem Rift Valley, hvor Masai hyrder passer deres kvæg og geder. Lige før park indgangen kører du gennem en lille men travl landsby, Mto wa Mbu, der er berømt for dens 120 forskellige stammer og der er en livlig og farverig atmosfære. Her er mulighed for at købe nogle af masaiernes smukke kunsthåndværk, men vær parat til at prutte om prisen.

Inde i Lake Manyara National Park, starter dagens game drive. Først gennem frodig skov, så savanne og frem til søens bred. Parken er et paradis for fugleinteresserede med over 400 forskellige fuglearte, flere af dem findes kun her. Du kan forvente at se et varieret dyreliv med gazeler som f.eks. impalaer, dik-dik og bushbucks. I parken er der også flodheste og den berømte træklatrende Manyara løve. Undervejs er der tid til at nyde den medbragte frokost. Der er game drive frem til aften. Overnatning og middag på Kudu Lodge.

Forplejning inkluderet: Morgenmad på Kudu Lodge, frokost (madpakke) og middag Kudu Lodge.

 

Dag 12 – Tirsdag 6. marts: NGORONGORO KRATERET

Efter morgenmaden går turen mod Ngorongoro Krateret. Krateret – eller Caldera, der er den korrekte betegnelse, er verdens største inaktive vulkan. Krateret er over 20 km bredt og ca. 600 meter dybt. På en klar dag kan du fra bunden, se kratervæggene hele vejen rundt.

I dag vil der være game drive på krater bunden, gennem savanne og regnskov, og du vil opleve soda-søen Lake Makat med sine mange flamingoer. Ngorongoro er kendt for The Big Five: Bøfler, sorte næsehorn, elefanter, løver og leoparder. Men der er også mange andre dyr som geparder, flodheste, hyæner, gnuer og zebraer i hobetal. Måske er du heldig nok til at se det udrydningstruede sorte næsehorn, der her i parken er beskyttet af bevæbnede rangers. Den medbragte frokost nydes i den fantastiske natur på krater bunden. Der er aftensmad og overnatning i Crater Forest Tented Camp.

Crater Forest Tented Camp ligger tæt ved indgangen til Ngorengoro Natinalparken og har en fantastisk udsigt til den omgivende natur og dyreliv fra teltets terrasse. Overnatningen foregår i et telt, der er meget mere end bare et telt, idet der er privat en suite badeværelse, rigtige senge og møbler og en skøn terrasse. Om aftenen opvarmes teltet med varme kul i det hyggelige bålsted inden i teltet. Flere gæster har set både elefanter og bøfler fra teltet!

Forplejning inkluderet: Morgenmad på Kudu Lodge, frokost i det fri og middag på Crater Forest Tented Camp.

Dag 13 – Onsdag 7. marts: CRATER FOREST TENTED CAMP OG ZANZIBAR

Efter morgenmad går turen til Kilimanjaro lufthavn, hvorfra der flyves til Zanzibar og du møder resten af gruppen på Gold Zanzibar Beach House and Spa.

Overnatning på Gold Zanzibar Beach House and Spa

Forplejning inkluderet: Morgenmad i Crater Forest Tented Camp og middag på Gold Zanzibar Beach House and Spa.

Dag 14-16 – Torsdag 8. marts – lørdag 10. marts Zanzibar

Afslapning og hygge på den eksotiske ø Zanzibar 3 HELE dage. Slap af med en god bog på en solstol, bad i det varme turkisblå hav, snorkl, prøv at kite-surfe eller dykke, hop i poolen, få en hyggelig sluder med de andre, eller tag på nogle af de fantastiske udflugter der tilbydes. Der er masser af muligheder.

Inkluderet forplejning: Morgenmad og aftensmad.

Dag 17 – søndag 11. marts Zanzibar-København

Meget tidligt om morgenen checker vi ud af hotellet og kører til Zanzibar lufthavn. Vi letter kl. 4.45 og efter et par times transit i Istanbul, lander vi i København kl. 17.50.

Pris og tillæg

10 dage Kilimanjaro

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 20.985kr. Spørg for pris.

Enkeltværelses tillæg: 3000kr.

 

17 dage Kilimanjaro og Zanzibar

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 28.465kr.

Enkeltværelses tillæg: 6300kr.

Opholdet på Zanzibar er med halvpension. Der kan opgraderes til All Inclusive for 1995kr. pr. person.

 

17 dage Kilimanjaro, safari og Zanzibar

Pris pr person i delt dobbeltværelse: 35.460kr.

Enkeltværelses tillæg: 6.300kr.

Opholdet på Zanzibar er med halvpension. Der kan opgraderes til All Inclusive for 1.995kr. pr. person.

 

9 dage Zanzibar

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 14.385kr. Spørg efter prisen.

Enkeltværelsestillæg: 3300kr

Opholdet på Zanzibar er med halvpension. Der kan opgraderes til All Inclusive for 1995kr pr. person.

 

Har du familie eller venner, der har lyst til at møde os på Zanzibar, er de meget velkomne. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere Kilimanjaro og/eller Zanzibar med safari.

Hvis du/I er interesserede i at høre mere om safari, kan Younes Rejser kontaktes på booking@younesrejser.dk.

Læg særligt mærke til, at der i dette program er inkluderet 3 nætter i Moshi, en ekstra nat på Kilimanjaro for bedre at akklimatisere (7 dage/6 nætter på bjerget), en rigtig god flyforbindelse og på Zanzibar et 5-stjernet hotel med halv pension.

Følgende er inkluderet i de forskellige kombinationer.

Kilimanjaro

 • Fly fra København til Kilimanjaro t/r med Turkish Airlines
 • Alle lufthavnsskatter-og afgifter
 • Transfer fra Kilimanjaro lufthavn hotel i Moshi t/r
 • 3 overnatninger på 3-stjernet hotel i Moshi inkl. morgenmad (to overnatning før- og en efter bestigningen) i delt dobbeltværelse
 • Transfer Moshi-Kilimanjaro t/r
 • Bestigning af Kilimanjaro via Machame ruten
 • 6 overnatninger i topersoners telte på Kilimanjaro inkl. helpension
 • Måltider som indikeret i dagsprogrammet
 • Professionelle guider, kok og bærere på Kilimanjaro

Zanzibar forlængelse

 • Internationale fly København-Kilimanjaro Zanzibar-København med Turkish Airlines
 • Alle lufthavnsskatter-og afgifter
 • Transfer fra Kilimanjaro lufthavn til Springlands hotel t/r
 • 3 overnatninger på Springlands Hotel i Moshi inkl. morgenmad (to overnatning før- og en efter bestigningen) i delt dobbeltværelse
 • Transfer Moshi-Kilimanjaro t/r
 • Bestigning af Kilimanjaro via Machame ruten
 • 6 overnatninger i topersoners telte på Kilimanjaro inkl. helpension
 • Måltider som indikeret i dagsprogrammet
 • Professionelle guider, kok og bærere på Kilimanjaro
 • Transfers Zanzibar lufthavn t/r
 • 7 nætter på Gold Zanzibar Beach House and Spa med halv pension i Deluxe garden view værelse – delt dobbeltværelse

Deltagerprisen inkluderer ikke

 • Personlige lommepenge — herunder udgifter til drikkevarer
 • Drikkepenge til turens lokale guider, bærere og kokke — ca. US$ 220-250$ (vi laver en helt frivillig drikkepengeordning, så du kan betale alle drikkepengene i starten af turen, og vi sørger derefter for en retfærdig fordeling)
 • Drikkepenge på hotellerne
 • Ikke indikerede måltider i dagsbeskrivelser
 • Visum til Tanzania: US$ 50, - (ca. 350,-DKK)
 • Rejseforsikring (anbefales) - kan købes gennem Younes Rejser
 • Afbestillingsforsikring - kan købes gennem Younes Rejser
 • Enkelt værelses tillæg
 • Evt. udflugter på Zanzibar

Du finder de specifikke betalings- og afbestillingsbetingelser for denne rejse her.

Der er afrejse fra København 23. Februar 2018. Se detaljerne for de enkelte dage under fanen "Dagsprogram" her til venstre.

Vil du tilmelde dig rejsen må du meget gerne sende dit/jeres navne som de står i passet, adresse og telefonnummer. Lad os vide om du ønsker Kilimanjaro delen, Kilimanjaro og Zanzibar eller Zanzibar.

Tilmeldingen sendes til booking@younesrejser.dk, hvorefter der fremsendes en faktura. Inden for 7 dage skal der betales et depositum på 75% af den samlede rejses pris. Se betalings-og rejsebetingelser

Vi gør opmærksom at der er et begrænset antal pladser på denne tur og anbefaler hurtig tilmelding for at sikre en plads.

 

Mulige tilkøb

Visum

Vi kan sørge for visum til Tanzania for personer med dansk pas (350kr). Vælges dette sørger vores repræsentant for visum ved ankomst til Tanzania. Hvis du ønsker, at vi assisterer med visum, bedes pasnummer oplyses (kan oplyses senere). Venligst angiv om denne service ønskes, eller om du selv vil stå for visum.

Enkeltværelse

Det er muligt at tilkøbe enkelt værelse på både Kilimanjaro delen og på Zanzibar. Lad os vide om dette ønskes. Priser fremgår af rejsetilbuddet.

Forplejning

Den inkluderede forplejning fremgår af rejsetilbuddet. Det er muligt at tilkøbe All inclusive på hotellet på Zanzibar. Pris for All inclusive på Gold Zanzibar Beach House and Spa: 1995kr for 7 dage. Lad os vide hvis dette ønskes.

Drikkevarer

Alle drikkevarer er for egen regning. Dog indgår renset vand på selve bestigningen af Kilimanjaro. På Zanzibar indgår drikkevarer kun hvis All Inclusive tilkøbes.

Udflugter

Det er muligt at købe udflugter på Zanzibar som pakke eller enkeltvis. Udflugterne kan købes hjemmefra eller undervejs på rejsen. Vælger I at reservere udflugter hjemmefra, vil de fremgå af fakturaen. Detaljer om udflugter vil følge senere.

Drikkepenge

I Tanzania er drikkepenge meget brugt og idet grundlønnen ikke er særlig høj regner guider, bærere, kokke, chauffører, hotelpersonale og andre med drikkepenge. Særligt folkene på Kilimanjaro gør en stor indsats og arbejder hårdt for at turen bliver en succes. Du skal derfor regne med at skulle betale drikkepenge hist og her for den service du modtager, men det er selvfølgelig helt frivilligt og individuelt, hvor meget- og om du betaler.

Da det altid er lidt svært at finde ud af, hvor meget der skal gives i drikkepenge, laver vi til denne tur en frivillig drikkepengeordning. I kan betale hjemmefra, og så sørger vi for en retfærdig fordeling af drikkepenge til alle der yder en service undervejs. Det vil være billigere end hvis der betales enkeltvis. Der kan indbetales 1500kr der dækker alle drikkepenge på Kilimanjarodelen. Vælger I at deltage i drikkepengeordningen, fremgår beløbet af fakturaen. Lad os vide om i vil gøre brug af denne ordning.

Hoteller

Gold Zanzibar Beach House & Spa

Gold Zanzibar Beach House & Spa, Kendwa Beach, Kendwa, Tanzania

Gold Zanzibar Beach House & Spa ligger på Kendwa-stranden på Zanzibars Gold Zanzibar beachnordvestlige kyst, og byder på en oase af luksus samt elegante individuelt indrettede værelser med terrasse og udsigt over Det Indiske Ocean eller haven. Hotellet har restaurant, bar og en udendørs swimmingpool, som er omgivet af en tropisk have.

Haveområdet går helt ned til et flot poolområde med udsigt til havet. Der hersker en herlig fred og ro på hotellet, hvilket gør stedet perfekt til afslapning. Der er loungeområder, barer, restauranter og spa. At hotellet ligger på øens nordside, gør at tidevandet ikke betyder så meget, men som på resten af øen er det en god ide at medbringe badesko når der bades i det dejligt varme hav, da der kan være skarpe koraller i vandet.

Vi bor på denne rejse i Deluxe Garden view værelser med udsigt til den tropiske have. Værelserne ligger i stueplan og er meget rummelige. Det er gode værelser på hele 70kvm der er indrettet i lyse farver. Værelserne og suiterne har aircondition, moderne indretning, tv, garderobe og eget badeværelse med hårtørrer. Der er døgnåben reception og roomservice. Det er muligt at opgradere værelset til f.eks. Beach suite. Du er velkommen til at kontakte Younes Rejser for priser på endnu mere luksuriøse værelser.

Der serveres morgenbuffet hver dag. De 2 restauranter på Gold Zanzibar Beach House & Spa serverer et udvalg af internationale og lokale à la carte-retter samt buffet. De 2 Barer byder på et udvalg af cocktails og drikkevarer hele dagen. Opholdet på denne rejse er med halvpension, men der er mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

Gæsterne kan solbade ved swimmingpoolen eller på solterrassen, som er omgivet af palmetræer og har udsigt over stranden. Man kan også slappe af med et udvalg af spa- og massagebehandlinger, og for de mere aktive gæster bydes der på dykkercenter og fitnesscenter. I nærområdet er der mulighed for snorkling, windsurfing og kanosejlads.

Skoven Masingini og Zanzibarins internationale lufthavn ligger mindre end 1 times kørsel fra hotellet.

Kort