Availability

 • Deluxe dobbletværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Room service, TV, Wake up service

  Værelset er lidt større end et standard værelse og har bedre udsigt. Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Værelserne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

General


Zanzibar Beach House and Spa er et 5-stjernet hotel der ligger på den billedskønne Kendwa-strand på Zanzibars nordvestlige kyst. Hoteller er en oase af luksus med elegante individuelt indrettede værelser med terrasse og udsigt over Det Indiske Ocean eller haven, skønne fællesområder og fantastik mad. Der hersker en herlig fred og ro på hotellet, hvilket gør stedet perfekt til afslapning.

Værelserne

Der er 66 smagfuldte indrettede værelser på Gold Zanzibar i forskellige kategorier. De almindelige værelser er “deluxe garden” på hele 70kvm og har udsigt til den smukke have. De store værelser er forskelligt, men enkelt og smukt indrettet og har enten en stor dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelserne har alle en sofa, der let kan laves om til ekstraseng, hvis i er tre der  rejser sammen. Der er en stor terrasse eller altan, hvor der kan slappes af i den store sofagruppe. Der er et stort badeværelse med et lækkert karbad, brusebad. hårtørrer og lækre badeprodukter. Der er selvfølgelig aircondition, så I kan køle af på de skønne værelser efter at have badet i havet eller poolen. Det er muligt at opgrader til værelse med havudsigt eller villaer direkte på stranden. Kontakt os gerne for priser.

Forplejning

På Gold Zanzibar er halvpension inkluderet og serveres om buffet i den ene af de 2 smukke restauranter. Ved buffeten finder I kokken der tilbereder maden efterhånden, så I er sikre helt frisk, lækker mad. Der er både internationale- og lokale retter og en masse lækker seafood. Der findes også en à la carte restaurant mellem stranden og poolen, hvor det er muligt at købe frokost og spise aftensmad mod ekstra betaling. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive for 40 USD pr person pr dag, hvor frokost buffet, eftermiddagssnacks og drikkevarer også indgår (ikke alle spriturmærker indgår i All Inclusive).

Der findes 2 barer på Gold Zanzibar. En hyggelig bar midt i hotelområdet, tæt ved restauranten hvor I kan nyde en kølig drink og hygge om eftermiddagen og aftenen. Der findes også en bar mellem stranden og poolen, hvor der serveres frisk frugt juice, kolde drinks og andre drikkevarer i løbet af dagen.

Pool og strand

Haveområdet går helt ned til et flot poolområde med udsigt til havet. Poolen er L-formet og der er masser af plads både til leg og at svømme baner. Der er endda en stor boblebads sektion i poolen.

At hotellet ligger på øens nordside, gør at tidevandet ikke betyder så meget. Som på resten af øen er det en god ide at medbringe badesko når der bades i det dejligt varme hav, da der kan være skarpe koraller i vandet. Standen er meget bred og hotellet råder over en del af stranden hvor der er solstole og palmeparasoller der giver skygge for solen.

Man kan også slappe af med et udvalg af spa- og massagebehandlinger, og for de mere aktive gæster bydes der på fitnesscenter. I nærområdet er der mulighed for snorkling, windsurfing og kanosejlads.

Facilities

 • Air Condition
 • Bar
 • Fitness
 • Free toiletries
 • Hairdryer
 • Laundry
 • Lounge
 • Minibar
 • Outdoor pool
 • Private bathroom
 • Restaurant
 • Room service
 • Safety Deposit Box
 • Telephone
 • TV

Accommodation review scores and score breakdown

10 / 10

Based on 1 reviews

Guest reviews are written by our customers after their stay at Zanzibar - Gold Zanzibar Beach House and Spa - nord-vestkysten - Kendwa.

Renlighed
10   
Komfort
10   
Beliggenhed
10   
Personale
10   
Services
10   
Værdi for pengene
10   
Søvnkvalitet
10   

Guest reviews

 • Dorthe
  2019-09-26

  Personalet er super venlige og man har bare lyst til at komme tilbage til de krid hvide strande og turkis og klare vand. Poolen er fantastisk! Saltvandspool er bare det bedste.

  Ingenting.

Tanzania og Zanzibar

Tanzania og ZanzibarTanzania og Zanzibar Tanzania og Zanzibar har så meget at byde på. Tag f.eks på safari i nogle af verdens bedste national parker, som Serengeti og Ngorongoro. Eller nyde livet på en af de smukke strande på Zanzibar, der er som taget ud af et postkort. Er I mere eventyrlystne kan I bestige Afrikas højeste

Read more