General

Safari i Tanzania

Tag med ud på den afrikanske savanne og få oplevelser for livet! På en safari i Tanzania er er der mulighed for fantastiske dyreoplevelser i dyrenes rette element. Og der er masser af vilde dyr, hvor I kan komme helt tæt på mange af dem. Vi tilbyder safari af forskellig længde til forskellige nationalparker. Nedenstående finder I vores grundpakker, men husk: Vi tilpasser gerne programmet så det passer til dine ønsker.

Grundpakker

Vi har tre safarigrundpakker, der kan varieres med forskellige hoteller/lodges/tented camps. De indgår på forskellige vis i vores programmer der kombinere safari med Zanzibar. Grundpakkerne kan også købes som de er med fly t/r fra København eller Billund.

Hvad skal man vælge?

budgetsafariVi har sammensat forskellige programmer I kan vælge mellem alt efter hvad I er interesseret i. Men alle programmerne kan tilpasses jeres ønsker. Kan I f.eks. rigtig godt lide “Familiesafari med afslapning på Zanzibar“-programmet, men kunne godt tænke jer lodges der ligger inde i nationalparkerne, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på dette. Det kan også være I skal på badeferie på Zanzibar og ønsker at tilkøbe en 3 dages safari, så er det selvfølgelig muligt. Skal I forkæles og ønsker en 4 dages safari på luksuslodges/tented camps, kan I kigge på vores program; “Luksussafari med afslapning på Zanzibar“. Vi har også et budgetprogram, hvor I får alle de store oplevelser til en rigtig god pris, se “Budgetsafari – safari og afslapning på Zanzibar”

Ønsker I “kun” safari, kan vores grundpakker udvides. Der kan lægges en safaridag mere ind og evt en dag til afslapning og oplevelser i lokalområdet ved en af de dejlige lodges. Der er masser af muligheder og vi hjælper gerne med at sammensætte rejsen så I får den bedst mulige safari i Tanzania.

Næroplevelse i Ngorongoro

Da vi var på safari i Ngorongoro krateret, spottede vores guide en stor hanløve. Han lå ca 100m inde på savannen og åd en zebra. Vi stoppede selvfølgelig op for at se nærmere på ham, hvorefter han trak kadaveret tættere på os, da nogle hyæner prøvede at få en luns kød. Lidt efter kommer to hunløver fra en tykning bag safaribilen. De luntede helt tæt forbi bilen, uden at tage notits af os. De gik hen til hanløven og fik lov at overtage zebraen, hvorefter han helt roligt gik direkte hen til vores bilen, strintede op ad den og gik videre. Vi kunne have rakt hånden ud af de åbne vinduer og klappe ham! (men vi stod fornuftigt nok  bomstille, fulde af ærefrygt). Det var fuldstændig fantastisk at være så tæt på et så stort vildt dyr.

Dyrelivet

Måske er I heldige nok til at opleve noget ligende eller noget helt andet. Vilde dyr er der masser af i de nationalparker vi arrangere safariture til. I Tarangire er der store elefantflokke der tæller op til flere hundrede dyr. I Ngorongoro krateret, der er en udslukte, sammenfalden vulkan, er der 30.000 permanente dyr på kraterets bund. Det giver en enorm koncentration af vilde dyr og en rigtig god safarioplevelse. Serengeti er den nok mest kendte af Tanzanias nationalparker, med sine nærmest endeløse sletter og meget rige dyreliv.

På safari i Tanzania er der gode chancer for at spotte The Big Five; Elefanter, næsehorn, bøfler, løver og leoparder. Men der også masser af zebraer, gazeller, næsehorn, giraffer, aber, gnuer, flodheste, vildsvin, geparder, hyæner og særligt ved Lake Manyara, et rigt fugle liv. Vi kan ikke garantere hvilke dyr I ser, men vi lover jer en fantastisk safarioplevelse.

Safaribilerne

Vi benytter nyere safaribiler med tag der kan skubbes op, hvilket øger udsynet. Safaribilerne har plads til 7 gæster der alle sidder ved vinduet og der er altid en dygtig engelske talene guide/chauffør. Guiderne har en enorm viden om dyrene og deres færden og fortæller undervejs . På safarien indgår der 1 liter vand pr person pr dag og en madpakke der nydes undervejs. Der er frokoststop i alle parker, hvor man sikkert kan komme ud af bilerne, nyde maden i den smukke natur. Men pas på aberne. De har fundet frokoststoppene og er I ikke opmærksomme snubber de gerne lidt af madpakken.

I parkerne stopper I ofte når chaufføren har lokaliseret nogle af de spændende dyr og der er mulighed for at komme tæt på dem. Tit kommer elefanter og rovdyr som løver, helt tæt på safaribilerne. Guiderne kender dyrenes adfærd og så længe I bliver i bilen, er det helt trygt at opleve dyrene på tæt hold.

Privat safari i Tanzania

De fleste af vores safarier er private. Det vil sige at det kun er jer i safaribilen og I kan påvirke programmet. Måske vil I bruge lang tid på at tage det helt rette foto af en elefant med sin unge eller måske vil I gerne nå frem til lodgen så I kan nå en dukkert inden middagen. Med en privat safari er der kun jer der har bestilt sammen i safaribilen.

Nogle gange kører vi tilbud, hvor det er fælles safari, dog kun for vores gæster. Når man er flere der deler om omkostningerne, er det muligt at komme billigere afsted, særligt hvis man rejser alene. Se også under “Grupperejser”  for at se om der er nogle planlagte rejser, hvor det er muligt at dele oplevelserne med andre til en god pris.

Overnatningsmuligheder

Der er mange overnatningsmuligheder når man er på safari i Tanzania. Det kan være alt fra turistklasse hoteller uden for parkerne til luksuriøse logdes inden i nationalparkerne. Eller et ægte safaritelte i Karen Blixen stil, dog med eget bad og toilet. Der er mange muligheder og her spiller budgettet en væsentlig rolle.

En god lodge der ligger inde i en nationalpark er mange gange dyrere end et god lodge der ligger uden for parken. Dels er der entreen til parken og transport af personale/varer, også er der herlighedsværdien. Lodges/tented camps inde i parkerne har typisk en fantastisk udsigt over naturområderne og de vilde dyr færdes tit inde i – eller helt tæt på lodgen. Vi samarbejder med flere forskellige lodges og tented camps. Nogle der ligger inden i eller helt op af nationalparkerne og andre der ligger uden for, men centralt i forhold til game drives. Se vores hoteller i fanen “hoteller ” HER.

Kontakt os

I er meget velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Skriv gerne hvornår I ca. vil afsted, hvilket program I er interesseret i og hvor mange I er. Vi kan helt sikkert lave et program der sikre jer den bedste safari i Tanzania

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.