General

Safari i Tanzania for hele familien

12 dage/11 nætter  ⇒ 1 nat i fly, 3 nætter safari i Tanzania (Tarangire, Ngorongoro & Lake Manyara), 6 nætter på et strandhotel på Zanzibar og 1 nat i fly.

Tag på denne fantastiske og familievenlige rejse der inkluderer både familiesafari i Tanzania og en uge på Zanzibar.

At rejse med børn

Når der er børn med på rejsen, er det vores erfaring at tingene gerne må forgå i et lidt andet tempo. Der skal plads til både oplevelser og afslapning ved poolen. Derfor har vi sammensat denne safari i Tanzania for familien, så der er plads til det hele. Vi har valgt safari i nationalparker, der ligger tæt på hinanden, uden at gå på kompromis med dyre-og naturoplevelserne. Det gør ,at der ikke er så lang transport tid og at der i stedet er tid til fordybelse og hygge. Vi har også valgt at der ikke skal skiftes hotel så tit, hvilket gør I ikke skal pakke ned og ud så mange gange. De valgte hotellerne ligger centralt i forhold til dyreoplevelserne og de de faciliteter børn sætter på pris på. De har pool og værelser, hvor der er god plads til at børnene kan bo i samme værelse som forældrene.

Safari i børnehøjde

Der vil være familiesafari i tre af Tanzanias bedste nationalparker, nemlig Ngorongoro krateret, Tarangire og Lake Manyara. Vi har fravalgt Serengeti, da transporttiden er lang på ujævne jordveje. Og dyreoplevelserne i de tre parker valgte nationalparker virkelig er i topklasse. Ofte er tre safaridage nok for både børn og voksne, men dette kan selvfølgelig udvides hvis I ønsker det.

Privat safari

På vores familiesafari i Tanzania er der kun jeres familie i safaribilen (med mindre andet er tydeligt angivet), hvilket gør, at I helt selv bestemmer tempoet og I i høj grad, kan bestemme over programmet og hvordan tiden skal fordeles. Guiden anbefaler hvordan programmet bedst gennemføres så alles behov bliver opfyldt. Vi bruger kun safari biler designet til 7 personer, hvor alle har vinduesplads og hvor der er køleboks og strømstik. Er i en større familie, kan I have to safaribiler der følges ad. Læs mere om safari i Tanzania HER.

 

Program der passer til jer som familie

Safarien til hele familien kan bestilles som den er, men vi kan sagtens lægge ekstra tid ind, hvor I ønsker det. Skriv til os, så kan programmet tilpasses jeres ønsker om en familiesafari.

 

Fly

For at minimenere transporttiden har vi i dette program valgt, at I flyver til Kilimanjaro lufthavn med enten Turkish Airlines eller Qatar Airways. De har gode flyvetider med kort transit tid (typisk omkring to timer, hvilket er perfekt til et flyskifte i en stor lufthavn) i enten Istanbul eller Doha. Disse flyselskaber er også kendt for deres gode service og komfortable og moderne fly.

Ankomst og lodge

Når I ankommer, bliver I mødt uden for lufthavnen af jeres guide/chauffør, der kører jer direkte til Kudu Lodge. Lodgen ligger i den lille by Karatu, der er det perfekte udgangspunkt for safari i de tre nationalparker I skal besøge på jeres safari. Kudu Lodge har store komfortable værelser med plads til hele familien og en lækker pool, hvor I kan slappes af mellem oplevelserne. I dette program bor i 4/5 nætter (afhængig af hvilket flyselskab i flyver med) nætter på Kudu Lodge. I kan også vælge lodges der ligger inde i selv nationalparkerne, hvilket yderligt reducere transport tiden, men det være på forskellige lodges der øger pakke frekvensen.

 

Hygge på Zanzibar

Vi har også indlagt tid til afslapning og hygge på Zanzibar ved en af de fantastiske kridhvide strande på en dejligt børnevenligt hotel med pool. Er I aktive har, har vi et godt udflugtsprogram og kan arrangere turene kun for jeres famile, så der er tid til det I gerne vil. Læs mere om Zanzibar HER.

Zanzibar

På Zanzibar er der mange gode hoteller at vælge imellem. I dette program indgår 3-stjernet Amaan Bungalows, der er et godt mellemklasse hotel med en god beliggenhed og gode faciliteter. Der er blandt andet en stor pool og hotellet ligger helt ned til en af Zanzibars bedste strande. I opholdet indgår morgenmad, mens halvpension kan tilkøbes.

Kan med fordel opgraderes til Gold Zanzibar Beach House and Spa

Gold Zanzibar ligger helt ned til en af Zanzibars absolutte bedste strand, Nungwi på nordkysten. Her spiller tidevandet ikke en større rolle, som det ellers gør de fleste steder på Zanzibar. Det gør I kan bades i det krystalklare vand hele dagen. Hotellet har kun 66 værelser og et stort fællesområde så der er aldrig crowded selv om hotellet er fuldt. Der er ingen kamp om solstolene, hverken på stranden eller ved den store pool. I bliver indkvarteret i 70kvm store værelser med badekar med udsigt til omgivelserne. Alle værelserne har enten en terrassen eller en stor altan med behagelige møbler.

Maden er et kapitel for sig selv. Halvpension indgår og bliver serveret som buffet i den den store åbne restaurant. Kokke tilbereder maden efterhånden som den bliver spist ved forskellige cooking-stations. Der er masser af seafood at vælge mellem, men der også en masse andre valgmuligheder. Maden bliver aldrig ensformig eller kedelig. Frokost kan I nyde i hotellets a la carte restaurant eller på en af de mange restauranter på stranden. Skal I rigtigt forkæle jer selv, kan All Inclusive med fordel vælges. Og bare rolig, der er ikke tale om en tynd drink i en papbæger, men gode drinks og frisk frugtjuice i rigelige mængder. Ved valg af All Inclusive er der også en lækker frokost i hotellet buffetrestaurant. Gold Zanzibar er perfekt som afslutning på en familiesafari i Tanzania.

Flere muligheder

I kan udvide denne tur på forskellige måder. Tag f.eks. et par dage i charmerene Stone Town på Zanzibar eller udvid safarien med en dag til afslapning på en af de dejlige lodges. Vi kan også anbefale safarilogdes der ligger inde i nationalparkerne. Det er en del dyrere, men så er I også tæt på dyrene – hele tiden. Der kan også indlægges en safaridag mere. Skriv eller ring, så finder vi den løsning der er bedst for jer.

Se evt også vores program “Luksussafari i Tanzania”, hvor Serengeti er inkluderet samt lodges inde i nationalparkerne.

 

Dagsprogram

Dag 1 - Afrejse:

Afrejse fra København med Qatar Airways eller Turkish Airlines. Vi kan også arrangere fly fra Billund med KLM.

Dag 2 - Ankomst til Tanzania:

Ankomst til Kilimanjaro lufthavn og transport til Kipo Palace. Hvis I flyver med Turkish Airlines ankommer i MEGET tidligt om morgenen og dagen er til fri disposition. Ankommer i med Qatar, ankommer i over frokost og aftenen er til hygge på lodgen.

Dag 3 - Safari i Tarangire:

Efter morgenmad starter dagens safari i Tarangire. Tarangire har en smuk natur og rummer hele 9 forskellige vækstzoner og med den mangfoldige vegetation, følger et rigt dyreliv. Her finder man en af de største koncentrationer af elefanter i verden, og det er ikke ualmindeligt at se elefanter i store flokke. Gnuer og zebraer finder man også i et stort antal, ligesom kuduer, impalaer og gazeller trives godt her. Byttedyrene tiltrækker både løver, leoparder og hyæner. Parken bliver tit overset til fordel for Serengeti, men har et rigt dyreliv og har et meget mindre besøgsantal, hvilket gør safari oplevelsen rigtig god. Der er game drive hele dagen, hvor guiden sørger for fantastiske dyreoplevelser og den medbragte frokost nydes i naturskønne omgivelser.

Der overnattes på Kudu Lodge og opholdet  er med aftensmad.

Dag 4 - Safari i Ngorongoro krateret:

Efter morgenmaden går turen mod Ngorongoro Krateret. Krateret – eller Caldera, der er den korrekte betegnelse, er verdens største inaktive vulkan. Krateret er over 20 km bredt og ca. 600 meter dybt. På en klar dag kan I fra bunden, se kratervæggene hele vejen rundt.

I dag vil der være game drive på krater bunden, gennem savanne og regnskov, og I vil opleve soda-søen Lake Makat med sine mange flamingoer. Ngorongoro er kendt for The Big Five: Bøfler, sorte næsehorn, elefanter, løver og leoparder. Men der er også mange andre dyr som geparder, flodheste, hyæner, gnuer og zebraer i hobetal. Måske er I heldig nok til at se det udrydningstruede sorte næsehorn, der her i parken er beskyttet af bevæbnede rangers. Den medbragte frokost nydes i den fantastiske natur på krater bunden. Der er aftensmad og overnatning på Kudu Lodge.

Dag 5 - Safari ved Lake Manyara:

Efter morgenmaden og udcheckning, går turen gennem Rift Valley, hvor Masai hyrder passer deres kvæg og geder. Lige før indgangen til Lake Manyara Nationalpark kører I igennem en lille men travl landsby, Mto wa Mbu, der er berømt for dens 120 forskellige stammer og der er en livlig og farverig atmosfære. Her er mulighed for at købe nogle af masaiernes smukke kunsthåndværk, men vær parat til at prutte om prisen.

Inde i Lake Manyara National Park, starter dagens game drive. Først gennem frodig skov, så savanne og frem til søens bred. Parken er et paradis for fugleinteresserede med over 400 forskellige fuglearte, flere af dem findes kun her. I kan forvente at se et varierede dyreliv med gazeler som f.eks. impalaer, dik-dik og bushbucks. I parken er der også flodheste og den berømte træklatrende Manyara løve. Den medbragte frokost nydes i det fri.

I løbet af eftermiddagen er der transport til Arusha lufthavn, hvorfra I flyver til Zanzibar. Flyveturen tager ca.1 time og når I ankommer til Zanzibar, vil vores repræsentant møde jer uden for lufthavnen og sørge for I kommer til jeres hotel.

Dag 6 - Zanzibar:

 Opholdet på Amaan Bungalows er med morgenmad, men halvpension kan tilkøbes. I kan også vælge mellem et af vores andre hoteller, hvis I ønsker lidt mere luksus.

Dag 7 - Zanzibar

I kan vælge at slappe af på det dejlige hotel med en bog ved poolen eller svømme en tur i det azurfarvede hav, eventuelt med en snorkel så livet under vandets overflade kan nydes. I kan også vælge at deltage på vores spændende udflugter f.eks. til Stone Town og Prison Island.

Dag 8 - Zanzibar:

Det er muligt at deltage på en af de planlagte udflugter. Tag f.eks. med på Blå Safari (ikke inkluderet), hvor vi sejler med den traditionelle sejlbåd, Dhow. Der er rig mulighed for at snorkle ved et af de flotte koralrev (leje af snorkeludstyr indgår i prisen). Sejlbåden lægger til en lille ø, hvor der serveres en dejlig seafood lunch. Det er en heldagstur hvor der er tid til at nyde livet over og under hav overfladen

Dag 9 - Zanzibar:

Tid til afslapning eller at tage på en af udflugterne, f.eks. en tur til en af de lokale krydderiplantage eller opleve Jozani forest der er et regnskovsområde med aber (Ikke inkluderet). Eller tag på sunsetcruise og nyd solnedgangen på havet.

Hvis I ikke fik set delfiner på den Blå safari, kan I vælge at deltage i Delfinturen (ikke inkluderet), hvor I sejler ud tidligt om morgenen for at se delfinerne mens de er mest aktive. Der er 99% chance for at opleve delfiner på tæt hold på denne udflugt og ofte er det muligt at svømme med de fantastiske dyr.

Dag 10 - Zanzibar:

Afslapning og hygge på dejlige Zanzibar.

Dag 11 – Zanzibar - Afrejse

Der er afgang til Zanzibar lufthavn i løbet af formiddagen og I flyver med Qatar Airlines tilbage til København med kufferten fuld af oplevelser og minder for livet. Hvis I flyver med Turkish Airlines er der afrejse fra hotellet om natten og i ankommer til København sen eftermiddag.

Dag 12 – Ankomst i København

Qatar lander i København om morgenen.

Pris og tillæg

Pris pr voksen: Fra 16.995kr

Pris pr barn (2-12år): Fra 12.995kr

Rejsen er pr. person (ved min. 2 voksne) og inkluderer følgende:

 • Fly fra København – Kilimanjaro Zanzibar-København (med mellemlanding) t/r med Qatar Airways eller Turkish Airlines
 • 1 nat i Arusha på Kipo Palace med morgenmad
 • 2 nætter (afhængig af valgt flyselskab) på Kudu Lodge i Karatu med morgenmad og aftensmad Inkl. 3 dages safari i Tanangire, Ngorongoro og Lake Manyara nationalparker
 • Frokostbokse på de tre safaridage
 • 1 liter vand pr person pr safaridag
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Indenrigsflybillet Arusha-Zanzibar
 • 6 nætter på 3-stjerne på Amaan Bungalows Resort inkl. morgenmad.
 • Transfer til/fra lufthavnen
 • Mad og drikkevarer på flyene København-Kilimanjaro Zanzibar-København t/r.
 • 20 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage.

Ikke inkluderet:

 • Obligatorisk visum til Tanzania, 50USD købes ved ankomst til Tanzania
 • Obligatorisk hotelskat på Zanzibar. 1 USD pr person pr nat. Betales direkte til hotellet ved udcheckning
 • Udflugter på Zanzibar
 • Drikkepenge til guiden/chaufføren 15-20 USD pr person pr safaridag. Gives direkte til guiden/chaufføren når safarien afsluttes
 • Alle drikkevarer (undtagen 1 liter vand pr person pr dag på safari
 • Alle måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisen er baseret på afrejse i lavsæsonen. I er meget velkomne til at skrive eller ringe til os, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på jeres ønskede afrejse tidspunkt.

Hoteller

Hoteller på Safridelen:

Kipo Palace

Kudu Logde i Karatu. 3-stjernet hotel med pool. Der er ikke aircondition på værelserne, men det er ikke nødvendigt. Der er til gengæld en pejs på værelset, hvor personalet tænder op hvis det bliver koldt.

Hoteller på Zanzibar:

Amaan Bungalows

Gold Zanzibar Beach House and Spa

Kort