Availability

 • Deluxe dobbletværelse

  + mere information
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Minibar, Room service, TV, Wake up service

  Værelset er lidt større end et standard værelse og har bedre udsigt. Stilfuldt indrettet med to enkeltsenge eller en dobbelt seng, TV, mini bar og 24-hour room service.

  Værelserne har eget badeværelse med toilet, bad og håndvask.

General

At overnatte i et rigtigt safaritelt på savannen giver safarien en ekstra dimension og er en helt særlig oplevelse. Mbuzi Mawe Serena Camp er en del af Serena kæden der er kendt for sin høje kvalitet og gode service. Og teltet har alle moderne bekvemmeligheder som rigtige senge og bad og toilet i teltet.

I Mbuzi Mawe har I naturen helt tæt på og det er ikke ualmindeligt at vilde dyr som bøfler, løver og aber kommer helt ind i lejeren. Men bare rolig, der er masaier der hele tiden sørger for jeres sikkerhed. Og det er fantastisk at være så tæt på naturen.

Værelserne

MbuziI får jeres eget moderne safaritelt med faste senge og selvfølgelig et lækkert badeværelse. Der er også en hyggelig terresse hvor I kan nyde de smukke omgivelser.

Forplejning

Mbuzi MewaMåltiderne serveres i den gode restaurant og maden er lækker. Servicen i Mbuzi Mawe er god og personlig. Opholdet er med morgenmad og middag og campen sørger for en lækker lunch box eller “hot lunch” i campen.

Facilities

 • Bar
 • Free toiletries
 • Laundry
 • Lounge
 • Private bathroom
 • Restaurant

We are sorry, there are no reviews yet for this indkvartering.

Tanzania og Zanzibar

Tanzania og ZanzibarTanzania og Zanzibar Tanzania og Zanzibar har så meget at byde på. Tag f.eks på safari i nogle af verdens bedste national parker, som Serengeti og Ngorongoro. Eller nyde livet på en af de smukke strande på Zanzibar, der er som taget ud af et postkort. Er I mere eventyrlystne kan I bestige Afrikas højeste

Read more