General

Tidligere var Zanzibar kendt som krydderi-øen, da man eksporterede nelliker, vanilje, muskatnød og kardemomme til hele verden. Krydderierne blev hentet fra Asien og Sydamerika og blomstrede under de tropiske himmelstrøg. I dag er plantagerne en hyldest til øens fortid. Nu byttes krydderier for turisme, der kombinerer begge dele i denne Spice Tour. Turen en af de mest populære udflugter på øen.

Gå gennem krydderi plantagerne med din guide. Føl, lugt og smag forskellige krydderier og tropiske frugter. Prøv at gætte hvad der er hvad, af de knuste blade, frugter, skud, vinstokke og slyngplanter der kravler op ad træerne. Lær om deres egenskaber, deres oprindelse og deres anvendelse som medicin samt i mad og drikke.

Et besøg på en krydderi plantages landsby giver jer et indblik i det lokale liv og mulighed for at prøve nogle Swahili retter. I kan smage sæsonens frugter og prøve nogle krydder teer. En valgfri frokost er mulig på Hakuna Matata Beach Lodge. Her serveres en speciel menu, tilberedt med de bedste af de årstidens frugter og krydderier som I blev introduceret til på turen.

Hvilke krydderier oplever I?

Afhængigt af sæsonen, I besøger Zanzibar i, kan I finde alt fra vanille, kardemomme, kanel, muskatnød. Og gurkemeje, citrongræs, nelliker, ylang ylang, spidskommen, hvidløg, ingefær, koriander, peber, allehånde, tamarind, chili, oregano og meget mere!
Frugterne vil omfatte banan, ananas, jack frugt, custard fruit, appelsiner, stjerne frugt, mandarin. Og passionsfrugt, mango, avocado, pære, papaya, grapefrugt og mange andre.

Gode ide at have med/på:
• Komfortable lukkede sko og bukser.
• Solhat og solcreme.

Prisen afhænger af hvor på øen I bor da transport er inkluderet i prisen Fra hoteller i Stone Town Fra strandhoteller
Pris: 210 DKK 32 $ 295 DKK 45 $

Vil I gerne opleve Zanzibar fra vandsiden, kan vi varmt anbefale Blå Safari, hvor I nyder dagen med sejllads, snorkling og afslapning.

Se alle vores udflugter på Zanzibar her

 

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.