General

Prisliste Udflugter på Zanzibar

Udflugter Pris fra Stone Town Pris fra strandhotel
Prison Island:

Besøg kæmpeskildpadderne på den smukke ø ud for Stone Towns kyst. Husk at tage badetøj med da der vil være mulighed for en snorkletur fra båden eller den lille sandstrand ved det smukke koralrev (halvdagstur)

 

210DKK

32$

 

295DKK

45$

Stone Town:

Oplev den UNESCO beskyttede Stone Town, fyldt med historiske kulturperler. I besøger det gamle slavemarked, et lokal fisk-og grønt marked og går en tur gennem de smalle gader, hvor guiden udpeger seværdighederne (halvdagstur)

 

210DKK

32$

 

295DKK

45$

Prison Island og Stone Town:

Særligt hvis I bor på et strandhotel kan vi anbefale at slå de to udflugter sammen til en heldagsudflugt. Der er mulighed for at spise frokost for egen regning undervej. Guiden anbefaler gerne en restaurant (Heldagstur)

 

295DKK

45$

 

390DKK

60$

Spice tour:

Zanzibar er kendt for øens mange krydderier. På krydderiplantagen kan I selv få lov at se og smage mange af de eksotiske krydderier og frugter. Der er helt sikkert nogle I aldrig har hørt om før (halvdagstur)

 

195DKK

30$

 

195DKK

30$

Blå Safari:

Tag med på en fantastisk havsafari hvor der er mulighed for at se nogle af de mange dyrearter der bor i havet. Der er god chance for at se både delfiner, øresvin og pukkelhvaler og I kan snorkle ved det fantastiske koralrev (heldagstur)

 

555DKK

85$

 

 

585DKK

90$

Sunset cruise:

Oplev den smukkeste solnedgang fra havet, samtidig med I bliver opvartet af personalet ombord på den smukke traditionelle båd. Der er mulighed for at springe i vandet og snorkle inden solen går helt ned (halvdagstur)

 

390DKK

60$

 

 

455DKK

70$

Jozani forrest:

Tag med på en fantastisk udflugt til et af Zanzibars mest eksotiske skovområder, hvor I kan opleve mange forskellige slags aber, fugle, galagoer og sommerfugle blandt høje træer og palmer (halvdagstur)

 

390DKK

60$

 

455DKK

70$

Delfintur:

Har I altid drømt om at opleve delfiner og måske endda svømme med dem? Så tag med på denne tur, der giver en helt unik mulighed for at komme helt tæt på dem. I sejler med motorbåd med guider der ved hvor delfinerne holder til (halvdagstur)

 

490DKK

75$

 

520DKK

80$

Sandbank picnic:

Sejl i en lokal båd, også kaldet en Dhow ud til en flot sandbanke, hvor I kan nyde roen alt imens I holder picnic og iagtager de skønne omgivelser før I hopper i vandet og udforrsker undervandsliver og det smukke koralrev (heldagstur

 

555DKK

85$

 

585DKK

90$

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.