General

Oplev den måde Livingstone opdagede det uberørte land og sejl væk med os til sandbankerne omkring den storslåede ø Unguja på denne sandbank picnic. Kom om bord på vores traditionelt udformet dhows, læg fødderne op og giv vores medarbejdere lov til at forkæle dig som Zanzibars sultaner engang blev.

Vi sætter sejl for at finde en uberørt sandbanke en times tid væk fra Stone Town. Svøm i det krystalklare blå vand omkring sandbanken, snorkel og opdag en helt ny undervands verden fyldt med marine liv og koraller i strålende farver. Borde er sat op på det gyldne sand og en femstjernet seafood frokost, der er tilberedt af de dygtige kokke, venter på dig. Efter frokost slapper vi af på sandbanken lytte til lyden af bølgernes skvulpen mod kysten eller oplever mere af det undersøiske liv omkring den og lytte til historier fra vores besætning om at sejle på de syv have.

Så sejler vi ud til Prison Island. Det er nu hjemsted for et skildpadde fristed, ruinerne af at fængsel og et hotel. Se gigant skildpadderne slentre gennem træerne, med en tålmodighed, som alderdommen bringer.

Vi vil langsomt sejle tilbage til Stone Town, efter en dag med afslapning og sjov.

Denne udflugt er velegnet til alle, fra dem, der ønsker at slappe helt af til dem, der ønsker eventyr og spænding … Karibu ombord og tilbring en dag med os!

Medbring:
• badetøj, håndklæde og badesko til gå over koraller.
• Vandtæt taske til kameraer og andre værdigenstande.
• Solcreme og hat.

Prisen afhænger af hvor på øen I bor da transport er inkluderet i prisen Fra hoteller i Stone Town Fra strandhoteller
Pris: 555DKK 85$ 585DKK 90$

Se alle de spændende udflugter på Zanzibar HER

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.