General

Træd om bord på dækket af vores skib, slap af og lad os sejle dig væk på et magisk krydstogt der afslutter din dag med en smuk solnedgang. Vores skib forlader Stone Town i de sene eftermiddagstimer og vi cruiser langs kysten, i det klare turkisblå vand.

Lyden af travle mennesker i Stone Town toner ud og høres svagt i det fjerne, indtil de kun synes at være i hukommelsen. Musikerenes tomer overtager og spiller sange om kærlighed og tab. Imens serverer butleren pindemadder og fylder dit glas fyldt med dit valg af drink i form af øl, vin og sodavand, og opmuntrer dig til at synke tilbage i puderne og nyde Afrikas romantik mens du ser landskabet glide forbi.

Om bord

Om bord vores dhow har du også din personlige guide, der vil ledsage dig på dit krydstogt og give dig en rundvisning i Stone Town fra vandet. Du er velkommen til at stille alle de spørgsmål, du måtte have om Zanzibar.

Havets blå-grønne farve står i kontrast til den klare blå himmel. Solen går ned og himlen skifter farve, fra nuancer af pink og blå til storslåede gyldne farver. Vi sejler tilbage mod det glitrende lys fra Stone Town i det fjerne. Vindens blide brise blæser dig tilbage til kysten.

Vi vender tilbage til Stone Town om aftenen, til bredden af Serena Hotel. Vi garanterer dig salig afslapning efter nogle timers luksuriøs sejlads ved den smukke ø Unguja.

Medbring

• Håndklæde og vandafvisende sko/badesko

Prisen afhænger af hvor på øen I bor da transport er inkluderet i prisen Fra hoteller i Stone Town Fra strandhoteller
Pris: 390 DKK 65 $ 455 DKK 70 $

Vil I opleve hyggelige Stone Town, så se beskrivelse af vores guidede bytur HER

Se alle de spændende udflugter på Zanzibar HER

 

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.