General

En hel dags udflugt på en traditionel sejlbåd dhows, som starter den Blå Safari fra Fumba. Fumba er det perfekte udgangspunkt for at udforske Menai Bay, en officiel naturreservat. Her er smukke ubeboede øer, området er fantastisk og frekventeres af pukkelhvaler og øresvin.

Ved ankomsten til Fumba, får alle en briefing om den Blå Safari og derefter border du din dhow og I tager ud for at udforske bugten. Delfiner er observeret på ca. 90% af turene. Ankeret smides ud på Kwale sandbanke, hvor parasoller er sat op, og gæsterne har mulighed for at snorkle i koralrev, hjulpet af guiderne.

Snorkling og forfriskninger

Efter snorkling, vil du blive tilbudt  forfriskninger til skærpe appetitten før vi sætter kurs mod Kwale Island, hvor vi spiser frokost under tamarind træerne. Der serveres drikkevarer læbende gennem dagen og frokosten er en buffet af grillet fisk, hummer, calamari, kylling og ris, og  smagning af tropiske frugter.

Efter frokost, kan du solbade, slumre eller besøge den smukke mangrove lagune. Afhængig af tidevandet, kan du tage en svømmetur i lagunen. Eventyrerne kan deltage med besætningen i at sejle i en “Ngalawa”, en lokal katamaran-kano men pas på ikke at tippe båden! Så er det tilbage til Fumba omkring 17:30.

Medbring:

  • Badetøj, håndklæde og badesko til gå over koraller
  • Vandtæt taske til kameraer og andre værdigenstande
  • Solcreme og hat.
Prisen afhænger af hvor på øen I bor da transport er inkluderet i prisen Fra hoteller i Stone Town Fra strandhoteller
Pris: 555DKK 85$ 585DKK 90$

Se alle de spændende udflugter her

Hvis I vil være helt sikre på at se delfiner, kan vi anbefale Delfinturen.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.