General

Kom med os på et heldags safari eventyr og udforsk alle de skjulte skatte, som dette vidunderlige land har at byde på! Oplev den spektakulære udsigt fra de smukke bjerge og de afsides spor der byder på specielle fotomuligheder på hver tur! En jeep safari er den ideelle måde at få en fornemmelse af den virkelige Dominikanske Republik; en ø rig på så meget mere end de perlehvide strande.

Du kører i konvertibel off road Bavaro Runners safari lastbiler med erfarne chauffører og turistguider, der er eksperter i historie og kultur i området. I løbet af dagen, vi vil besøge den rige historiske arv fra vores byer og opleve den daglige livsstil og venlighed de lokale folk lever i deres hjem.

Du vil besøge en lille skole og lære om uddannelse i Den Dominikanske Republik (bemærk: omstændigheder gør det ikke altid muligt for os at gå ind i skolen og nogle gange kan vi kun stoppe udenfor for at få et kig!).

Du vil besøge en smuk hacienda og komme på en naturskøn tur på hesteryg. (Ca. 20 minutter). Så vil vi besøge en sukkerrør-mark og vise dig, hvordan sukkerrør forarbejdes af maskinerne idag, og hvordan det blev gjort i gamle dage, hvor okser blev brugt til at trække et træ mølle. Du vil blive inviteret til at prøve friskpresset sukkerrør saft.

Vores næste stop bliver i et familie hjem for at se, hvordan en typisk Dominikanske familie bor på landet og bruger jorden som deres daglige forbrug. Du vil lære om de forskellige tropiske frugter og se, hvordan kakaobønner, kaffebønner, ananas, vanille, kanel, etc. dyrkes. Efter en kort demonstration er det tid til at smage på varerne! Du vil blive inviteret til at smage økologisk kakao, kaffe, tropiske frugter, og få et skud af den berømte mamajuana!

Frokosten serveres på vores ranch beliggende i bjergene, hvor du kan nyde en typisk Dominikanske frokost buffet med ris, bønner, kød, salat, pasta, brød, stegt pisang og mere. Du vil også have tid til at kigge rundt på vores lille butik eller bare slappe af og nyde udsigten over bjergene.

Efter frokost fortsætter vi og besøger “Cayacoa” grotten, en gammel Taino indianer boliG, hvor vi vil høre historie og legender om de første mennesker, der levede på øen Hispaniola. Du vil også have mulighed for at tage en tur gennem en kopi af en Taino indisk landsby og se scener af hvad daglige liv var ligesom hundreder af år siden.

Varighed: Hel dag, ca. 8 timer.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.