General

Velkommen ombord på piratskibet The Hispaniola! Du vil blive budt velkommen af vores pirat besætning når du påmønstrer piratskibet. Så snart skibet sejler, vil du som vores nye pirat rekrut, modtage den nødvendige uddannelse for at blive en ægte pirat.

Du vil også få instruktioner om, hvordan du bruger din snorkle udstyr, da det første stop ifølge skattekort-jagten vil være på et uspoleret naturligt rev, hvor du kommer til at nyde en spektakulær snorkeltur i uberørt vand.

Tilbage om bord på piratskibet, serveres der frisk frugt og ikke-alkoholiske drikkevarer, mens spændinger opstår hos besætningen af gamle pirater. Ikke desto mindre må skattejagten fortsætte så snart skibet når Shark Island. Her vil en episk skattekortjagt tage dig med ud at svømme med nursesharks, interagere med pilrokker – med det sikreste interaktionsprogram i verden.

Men pas på! Frygtindgydende pirater kan forhindre dig i at søge efter kortet. Forbered dig på at være vidne til voldsomme fægtekampe, betagende stunts og tage del i det ægte pirat liv. Pirater er ivrige efter at vinde det sidste opgør og dele en velfortjent fest med dans og sjov med deres gæster og succesrige nye rekrutter.
Varighed: Halv dag, ca. 3 timer om eftermiddagen (ca. 12:30 – 15:30).

 

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.