General

Besøg en af vores tre sponsorerede skoler (afhængigt af tid af året), lær om og se det Dominikanske uddannelsesprogram som hjælper børnene til at få en bedre uddannelse.

Besøg et typisk landhus og prøve at smage nogle af de friske eksotiske caribiske frugter, ristet kaffe, cacao samt se og lær, hvordan de lever af afgrøderne fra landet, og deres økologiske produkter. Her har du mulighed for at blande dig med de lokale folk.

Besøg den største og vigtigste katedral i landet, Basilica de La Altagracia, det åndelige katolske ophav til Dominikanerne. Lær historien at kende om dette arkitektonisk vidunder.

Riverboat tur langs den berømte Chavon flod, hvor du vil få en uforglemmelig tur, nyde den fantastiske natur, til lyden af tropisk musik. Til frokost får du en utrolig lækker grillet hummer serveret om bord, omgivet af en betagende natur, der har været kulisse for flere internationale film som Apocalypse Now og Rambo II.

Kør igennem områderne Central Romana Corporation, den største sukkerrør plantage i landet. Med over 200.000 hektar er den også en af de mest omfattende i verden. Stop og smag de ny-høstede sukkerrør.

Lær om Den Dominikanske Tobak og se hvordan cigarer er lavet. Hør også Den Dominikanske Republiks historie om tobak og dens lange tradition for at lave nogle af de bedste cigarer i verden.

Varighed: Hel dag ca. 8 timer.

 

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.