General

Dolphin Explorer er en dyre- og naturpark i Punta Cana, som giver dig mulighed for at udforske og interagere med dyr på, på forskellige måder. Svømning med delfiner er den mest populære attraktion i parken, men der er meget mere at opleve. Du kan lege med søløver, svømme med hajer og rokker, og se de smukke fugle.

På Dolphin Explorer kan du opleve de smukke delfiner på mange forskellige og sjove måder – alt i delfinernes naturlige omgivelser. Dolphin Explorer har et stort havområde i havet med flere store områder, hvor delfiner, søløver, hajer og rokker kan svømme rundt. Vælg mellem de forskellige programmer for at skabe den perfekte dag for dig:

Entré:
Basis entréen til parken inkluderer et fugleshow og et søløveshow.

Søløver:
Svømning med søløver indeholder en generel orientering og 15 minutters interaktion i vandet med søløver. Dette program er lavet til grupper af 12 personer. Højde krav: Deltagerne skal være minimum 1 meter høje.

Rokker og hajer:
Mødet med rokker og hajer indeholder en generel orientering og 15 minutters snorkling med rokker og hajer. Dette program er lavet til grupper af 10 personer. Højde krav: Deltagerne skal være minimum 1 meter høje.

Svømning med delfiner:
Funtastic: Kom og nyd en Funtastic delfin oplevelse. Du behøver ikke at være ekspert i at svømme for at deltage. På Dolphin Explorer har vi skabt et program, der passer til alle, uanset dit svømmeniveau.
Du vil blive mødt med en delfin “næb-ryst”, og det vil ikke tage lang tid, før du kan opleve magien i et delfin-kys. Du vil være sammen med en træner, mens du leger med delfiner. Træneren vil guide dig i at svømme med delfiner på dybere vand, hvis du føler dig tryg nok til det. Sjovt skal det være og du vil også lære fakta om delfinens anatomi samt andre nyttige tips om dem.
Dette program omfatter 40 minutters tid i vandet med delfinerne og er lavet til op til 20 personer pr gruppe. Der vil være en delfin pr. gruppe.
Alderskrav: Minimum 1 år gammel (hvert barn under 1 meter, skal være ledsaget af en voksen). Dette program er lavet til ethvert svømmeniveau – fra begyndere til eksperter.

Dolphin Explorer: Er du klar til eventyr? Forbered dig på at holde i hånd med delfinen, og den vil det tage dig med på en rejse, der er ethvert barns drøm. Lær at “cue” og se delfinen hoppe lige over dig. Forbløf dig selv, mens du opdager kraften og hastigheden sammen med blødheden og blidheden, din nye ven har.
Dette program omfatter 50 minutter i vandet med delfinerne og er lavet til op til 12 personer pr. gruppe. Højde krav: Deltagerne skal være minimum 1 meter høje. Der vil være en delfin pr. gruppe. Dette program er designet til svømmere fra mellemniveau og op.

Excellence: Dyk i delfinernes verden, og gør det med stil. Få de adrenalin fyldte oplevelser, som hidtil kun har været forbeholdt undervisere. Du vil få en personlig introduktion til de delfiner, der skal svømme med dig. Undervisere vil coache dig og forberede dig på at din fod skubbes af delfinerne, så du med fuld fart på skubbes tværs hen over havet overflade.
Dette er blot et lille udsnit af dette fantastiske program. Ord kan ikke beskrive alt, hvad du vil opleve i dette adrenalin fyldte og mindeværdige program. Dette program omfatter 60 minutter i vandet med delfinerne og er lavet til op til 10 personer per gruppe.
Højde krav: Deltagerne skal være minimum 1 meter høje. Der vil være to delfiner pr gruppe. Dette program er designet til svømmere fra mellemniveau og op.

Extreme: Bliv ført ind i en ekstrem opdagelsesrejsendes verden ved at deltage i 3 fantastiske eventyr på én dag. Du vil svømme med delfiner (se Excellence program ovenfor); lege med de søde søløver og snorkle i de enorme faciliteter med hajer og pilrokker!
Højde krav: Deltagerne skal være minimum 1 meter høje. Dette program er lavet til svømmere fra mellemniveau og op.

Varighed: Individuelle programmer varer fra 15 minutter til 60 minutter. For generel entré og programmer, der ikke involverer delfiner, vil afgang fra parken være kl. 13.30 for ankomster om morgenen og kl. 18.00 for ankomster om eftermiddagen.

 

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.