General

Nyd en sjov eftermiddag på havet og se den smukke solnedgang. Vi begynder denne udflugt om eftermiddagen, hvor du vil blive hentet fra dit hotel og transporteret til stranden i Cabeza de Toro. Efter en kort velkomst og sikkerheds briefing, er det tid til at gå om bord på katamaranen fra molen og sejle ud i solnedgangen …

Vi sejler langs kysten og nyder den spektakulære udsigt over de jomfruelige strande og resorts, hen til vores udvalgte snorkle område. Her kan du snorkle over koralrev og se de smukke fisk, som vi vil fodre med brød at lokke dem så tæt på dig som muligt. Hvis du hellere vil blive på båden og bare slappe af, der er også muligt.

Efter ca. 30 minutters snorkling, fortsætter vores cruise videre langs kysten, mens vores team vil underholde dig med musik og dans. Vi sejler mod den naturlige pool, som er et meget roligt og lavvandet område i havet. Den naturlige pool er ideelt til at se solnedgangen, og vi fejrer det med et glas mousserende vin. Hvis du vil, kan du også hoppe i havet og nyde en drink fra den flydende bar.

Efter omkring 45 minutter ved den naturlige pool, er det tid til at vende tilbage til stranden, hvor bussen venter på dig og kører dig tilbage til dit hotel.

Varighed:
• Happy Hour: Ca. 3 1/2 timer om eftermiddagen.

Denne udflugt er til rådighed:
• mandag, onsdag og fredag på engelsk, fransk og spansk
• Onsdag også på tysk

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.