General

På den sydlige del af øen, ligger Jozani Forest og er vidunderlig og glædesfyldt, med fortællinger om Zanzibar leoparder, medicinal kure og fantastiske natur. I øjeblikket er området under overvejelse om det kan optages på verdens kulturarvs liste. Jozani-Chkwa Bay-området er et hotspot for biodiversitet. Skoven er hjemsted for en række endemiske arter (en art der er kun lever ét bestemt sted), herunder Zanzibars Red Colobus Monkey.

Din naturvejleder vil tage dig med på en natursti, omkranset af eukalyptus- og mahognitræer, forklare de medicinske egenskaber de forskellige planter har og fortælle dig om de dyr, fugle og krybdyr, der bor de forskellige steder i denne tropiske regnskov.

Grupper af Zanzibar Red Colobus aber kan findes svingende fra gren til gren, i deres søgen efter mad. Aberne er blevet akklimatiserede og vant til folk så de giver dig mulighed for at komme tæt på dem til at tage fotografier, mens de spiser, leger og hopper mellem trætoppene.

Mangrove boardwalks, broer af planter voksende i vandet, leder dig over sumpen, hvor du, afhængigt af tidevandet, kan se tropiske fisk flagrer mellem beplantningens rødder og krabber kravlende tværs over mudderet. Mangrover spiller en vigtig rolle i miljøbevarelse og som en ressource for landsbyboere og lokallivet. Din naturvejleder vil forklare om de forskellige arter, der findes i sumpen og deres anvendelse.

God idé at have med/på:
• Komfortable, lukkede sko eller vandresko og bukser.
• Lad venligst være med at fodre eller røre aberne.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.