General

Udflugter fra Marrakesh

Gør dit ophold spændende med udfflugter fra Marrakesh. Når du opholder dig i Marrakesh bliver du nogle oplevelser rigere ved at besøge nogle af de omkringliggende  seværdigheder.

Bemærk venligst at de følgende ture er inkl. engelsktalende chauffør og lokal engelsktalende guide på seværdighederne. Ved mere end 4 deltagere er der privat engelsktalende guide, som følger jer fra start til slut, inkluderet i udflugten. Ved 1-3 deltagere koster en privat guide 200kr. ekstra pr. person.

Opdagelse i byen, Marrakesh

Pris: kr. 475,- pr. person

Afgang: kl. 08:30

Tilbage: kl. 18:30

Udflugt med frokost på lokal restaurant.

Denne tur er en af vores mest populærer udflugter fra Marrakesh. Vi starter med at besøge et af de smukkeste paladser i Marrakesh om morgenen er Bahia Palace og Saadian gravene. Efter frokost besøger vi de basaren hvor du finder alle Marokkos skatte. Basaren ligger I hjertet af den gamle bydel, Medinaen. Her mødes du af hele byens historie, og kultur. Udflugten afsluttes med et besøg på den berømte Jamma El Fna plads.

 

Arven fra Marrakesh

Pris: kr. 300,- pr. person

Afgang: kl. 08.30
Tilbage: kl. 12.00
Udflugt uden måltider

Du finder smalle gyder og skjulte sider af  af medinaen I Marrakech museum, traditionelle brød ovne, en Farnatchi, fontæner fra oldtiden og meget mere…….

Denne tur gennemføres I små grupper (max 15 personer) og giver en retvisende fordybelse i hjertet af det traditionelle Marrakesh.

 

Uden for murene

 Pris: kr. 350,- pr. person

Afgang: kl. 08.30
Tilbage: kl. 12.00
Udflugt uden måltider

Marrakeshs skatkammer ligger ikke kun i hjertet af medinaen. Mange opdagelser venter dig på den anden side af bymuren. Du begynder dit besøg med den vidunderlige Majorelle Gardens. En en dam omgivet af oliventræer og badet i sollys. I baggrunden de sneklædte atlas. Du vil afslutte denne smukke udflugt med en romantisk tur på voldene om byen i hestevogn.

 

Ouarzazate med 4×4

Pris: kr. 950,- pr. person

Afgang: kl. 07.30
Tilbage: kl.  20.30
Udflugt med måltid

En dags tur til Ouarzazate. Vi tager fra Marrakech kl. 07:00 og rejser over Atlasbjergene mod Ouarzazete. På rejsen vil vi nyde mange smukke scenerier af de lokale landsbyer og nyde udsigten over det omkringliggende land nedenfor. Når du er i Ouarzazete, vil vi turnere hele byen rundt, se den smukke kasba AITBEN HADOU og det omkringliggende område. Ouarzazete er en meget populær by at lave film I og du vil se nogle filmstudier. Du kan nyde din kaffe i studiets cafe, hvis du ønsker det. Mange gange når man besøger Ouarzazete ses filmhold optage den nyeste Hollywood-film. Film som Star Gate, Mumien og Gladiator blev alle helt eller delvist filmet i Ouarzazate.

 

Ourika Vally

Pris: kr. 550,- pr. person

Afgang: kl. 09.30
Tilbage: kl. 16.30
Udflugt med måltid

På denne tur kommer du til den smukkeste dal i de Høje Atlas Bjerge, som altid har været det foretrukne sted for indbyggerne at tage på udflugter fra Marrakesh. Ourika-dalen byder på et fortryllende skue af høje og vilde bjerge og dominerers af de røde pister med spredte landsbyer i en typisk Berber arkitektur og felter af landbrug rækkehuse. Langs vejen, vil du krydse frodige grønne og skyggefulde dale, for så at møde et mere stenet og vildt landskab. Du vil stoppe langs vejen for at besøge landsbyer, tage nogle billeder eller se lokale keramikværksted og dets varierede prøver af mineraler og krystaller.

 

Ouzoud vandfald

Pris: kr. 650,- pr. person

Afgang: kl. 08.00
Tilbage: kl. 17.30
Udflugt med måltid

Vi har mulighed for at udforske naturen på vores vej, når vi passerer gennem mange traditionelle marokkanske byer og landsbyer. Dette er en glimrende mulighed for at slippe ud af byen og komme ud i Marokko, for ikke mange mennesker at se! Når vi når vandfald, vil vores chauffør fortælle dig alt om området for at sikre, at du oplever det bedste. Ved vandfaldene, kan du slappe af, mens du ser på dede kaskader af vand der falder, spise en picnic frokost eller besøge en af ​​de mange caféer og restauranter der ligger lige ved siden af ​​de vigtigste fald. Se også de vilde aber, der lever i træerne! Efter en afslappende eftermiddag kører vi tilbage til Marrakesh.

 

Terres Berberes i 4×4

Pris: kr. 950,- pr. person

Afgang: kl. 08.30
Tilbage: kl. 16.30
Udflugt med måltid

En af de mest interessante udflugter fra Marrakesh med 4×4, hvor du kombinerer 3 dale på tværs af en vej med grønne farver andre varierede farver som rød, lilla, sort og grøn … små kulturer på jorden oversået med charmerende landsbyer på bjerget. Det giver dig mulighed for at leve hverdag med berberne,i Marokko og opdage dens dybde.

Download prislisten som PDF-fil: Udflugter fra Marrakesh – Prisliste 2022

Du finder alle vores programmer til Marokko her. Finder du ikke lige præcis det du søger hjælper vi gerne med at skræddersy en rejse til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Når du rejser til Marokko bruger vi typisk Norwegian, men du kan også komme til Marokko med f.eks. Lufthansa eller Austrian.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.