General

Prisliste – Udflugter i Dubai

Alle er pr. person

Pris i DKK
Burj Khalifa

burj-khalifa

Burj Khalifa er skyder i vejret med sine 828m og er dermed verdens højeste bygning. Der er et udsigtsdæk i 650m højde med en enestående udsigt over hele Dubai. Det tager under 1 minut at køre med elevatoren op til udsigtsdækket, hvor der er en spektakulær 360graders udsigt over Dubai.

Billetten til tårnet skal forudbestilles til et bestemt tidspunkt. Prisen er eksklusiv transport fra hotellet.

325,-
By rundtur i Dubai

jumeirah_mosque

Vi besøger på denne udflugt nogle af Dubais vartegn. Blandt andet den smukke Jumeriah-moské med to miretter, der er et godt eksempel på islamisk arkitektur. Turen går også forbi en museum, hvor vi får et indblik i det traditionelle liv i Dubai.

Vi sejler med den traditionelle Abra i knapt en halv time for at komme til den gamle souk, hvor vi mødes af et væld af skønne dufte fra krydderi-markedet. Her er der også rig mulighed for at købe guld på det store guld-marked.

Burj Khalifa er verdens højeste bygning og den ser vi nede fra (der er mulighed for at komme op i den på udflugten “Burj Khalifa”). Turen afsluttes ved Dubai Mall, hvor der er rig mulighed for at shoppe lige til man ikke orker mere i de utrolig mange butikker. Hjemtransport på egen hånd.

275,-
Ørkensafari med middag i beduinlejr

dubai-desert-safari_small

Denne tur starter om eftermiddagen, hvor vi kører i jeep ud i ørkenen til El Aweer området. Vi kører igennem de smukke ørkenlandskaber i 4WD og får følelsen af at være langt væk fra det hele, i en verden af sand. Vi nyder solnedgangen og spiser hyggelig BBQ-middagen i en beduin-lejr. Her vil være underholdning og mulighed for at prøve en traditionel vandpibe.

475,-
Quad-bike

quad_bike_small

Så er der fart på! Drøn ud over ørkenen på en firhjulet motorcykel. En spændende måde at komme ud og se den smukke ørken, samtidig med man får pumpet adrenalin ud i hele kroppen. Efter en kort introduktion, kører vi i konvoj ud i ørkenen, hvor der er mulighed for at boltre sig. Quad-bikes er rimelig nemme at manøvre, men man skal være 18 år for at få lov til dette eventyr.

950,-
Rides and slides

Sandboarding skakopmund

På denne udflugt har du mulighed for at prøve at ride på kamel og at “surfe” ned af sandpisterne. Vi starter tideligt om morgenen og kører i 4WD ud i ørkenen til en kamelfarm, hvorfra vi rider ca. ½ time ud i ørkenen. Derfra kører vi videre til et område der er perfekt for sandsurfing, der minder meget om snowboarding, bare på sand. Her kan man virkelig få fart på ned af de store sand dunes.

490,-
Ferrari World

ferrerrai-world-abu-dhabi-small

Ferrari World er verdens største indendørs forlystelses park og er beliggende i Abu Dhabi, knapt en times kørsel fra Dubai. Alt er lavet over et Ferrari og Formel 1 tema.

Her findes forlystelser der passer til et hvert behov. Selve Ferrari World dækker 86.000 m2 og med et væld af forskellige aktiviteter til enhver aldersgruppe.

Skal det være vildt, kan du prøve verdens hurtigste rutsjebane, Formula Rossa, med en tophastighed på 240km/t. Turen inkluderer tranport Dubai-Abu Dhabi retur, entré til Ferrari samt by rundtur i Abu Dhabi

Der er flere forskellige restauranter at vælge imellem i parken.

1685,-
Dhow-dinnercruise

dhow-dinner-cruise-dubai_small

En hyggelig måde at se Dubai fra en anden vinkel. Du bliver hentet på hotellet og kører til en smuk Dhow, der er Dubais traditionelle båd. Om bord på båden er der arrangeret en hyggelig middag og spændende underholdning.

400,-
Wild Wadi

wild-wadi-slide

Nyd en dag i et fantastisk vandland med vandrutsjebaner for alle aldersgrupper. Her er virkelig noget for en hver smag. Lige fra de virkelig vilde til en dejlig “lazy rivers”, hvor man kan slappe lidt af og nyde vandet og varmen. Der er også en stor børneafdeling med masser af sjov for hele familien. Du finder flere spisesteder i vandlandet

395,-
Deep sea fishing

fishing-in-dubai-small

En alle tiders udflugt hvor man nyder havets brise mens man forsøger sig med at fange nogle af de eksotiske fisk i Den Persiske Golf. Dubai bliver af mange betragtet som et af de bedste steder at fiske fra sejlbåd, så elsker du at fiske og at sejle, grib denne enestående mulighed! Inkluderer transport til og fra hotellet samt ”general admission” entré. Arrangeres ved min. 6 personer

1950,-

Vi tager forbehold for prisændringer som følge af ændringer fra vores leverandører.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.