General

Udforsk den smukke Samaná halvø på nordkysten af ​​Den Dominikanske Republik på denne spændende heldagsudflugt. Samaná var engang et favorit sted, hvor pirater skjulte sig i Caribien og angreb spanske skibe, der passerede forbi med dyrebar last.

I dag er bugten Samaná ideel til hvalsafari i de første tre måneder af året.

Dit eventyr begynder tidligt om morgenen, hvor du vil blive hentet i lobbyen på dit hotel i en af vores komfortable busser. Herfra kører vi til Punta Cana International Airport og tager flyet til halvøen (flyveturen vaer ca. 45 minutter). Denne korte flyvning er en glimrende mulighed for dig at se de kystnære områder fra oven som omkrandser Den Dominikanske Republik – hvis altså vejret er klart.

Vi lander i Samaná og kører til “Sierra de Samana”-bjergkæden i en åben safari lastbil. På vores typiske Dominikanske ranch, vil turguiden introducere dig til de forskellige afgrøder, der vokser i den Dominikanske Republik, herunder kaffe, kakao, frugter og planter, og inviterer dig til at smage på det hele.

Eventyret fortsætter med en ridetur gennem den tropiske jungle. Du vil gå en kort tur langs floden “Arroyo Chico” indtil man når det storslåede vandfald “El Limon”. Dette bemærkelsesværdige vandfald, som falder 165 fod i en malerisk lagune, vil helt sikkert tage pusten fra dig… og du er velkommen til at tage en svømmetur i lagunen.

Vi fortsætter turen mod Samaná havn med en kort byrundtur i Santa Barbara de Samaná. Næste stop er frokost, som serveres på den eksklusive “Punta Lirio” restaurant ved havet, med panoramaudsigt over bugten Samaná.

Om eftermiddagen vil vi tage dig med på katamaran til den berømte ø i Samaná Bay, “Cayo Levantado”, som også er kendt som “Barcadi Ø”. Her vil du have tid til at nyde den spektakulære strand, svømme i havet og udforske denne vidundere denne lille ø.

Bagefter vil det være tid til at tage tilbage til lufthavnen for at tage flyet tilbage til Punta Cana.

Varighed: Fuld dag, ca. 12 timer.
Denne udflugt er mulig: Dagligt. Programmet kan ændre sig lidt afhængigt af ​​dagen.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.