General

Wild Wadi Waterpark

Wild Wadi vand Parken ligger under det imponerende Burj Al Arab hotel på Jumeirah Beach Road. Uanset hvor højt dit adrenalin niveau skal være, er der noget, for dig blandt de 30 forskellige forlystelser og attraktioner, du finder i Wild Wadi.

Badelandets tema er baseret på en fortællingen fra den arabisk folklore, “Legenden om Juha”, en karakter, der, sammen med Sindbad Søfareren, rejste rundt omkring i verden, sejler det åbne hav.

Utvivlsomt er Wild Wadi s mest spændende tur Jumeirah Sceirah. Her skal du skal bestige det 32-meter høje tårn, og træde ind i et transparent kammer. Adrenalinen øges i takt med en automatisk nedtælling påbegyndes. På “nul” bliver en faldlem pludselig åbnet, og du glider i bådene næsten 12 meter ned ad vandrutsjebanen med svimlende 80 km i timen. Med to både ved siden af ​​hinanden, kan man konkurrere om, hvem der kommer ud først. Denne tur er ikke for sarte sjæle!

Hvis det er for spændende for dig, så prøv WipEout og Riptide Flow Riders, hvor du  kan afprøve dine færdigheder inden for krops-bording og -surfing på prøve. Kraftige langvarige bølger, som er skabt af bølgemaskiner, skylles ud med ca. 7 tons vand i sekundet.

Tid til et pusterum fra forlystelserne.

Juha s Journey tilbyder nogle pusterum fra alle de hæsblæsende forlystelser. En lang stille flod, på 360 ​​meter hvor du kan hoppe på en oppustelig ring og nyde et tur på dette fredelige og afslappende krydstogt.

Juhas Dhow og lagunen er en sjov familielegeplads med masser af aktiviteter til at holde børnene underholdt, med rutsjebaner, vandkanoner og dumping spande. Så uanset om dit vandeventyr skal få din puls til at pumpe eller hvis mere rolige adstadigt tempo er din stil, er der forlystelser og attraktioner for hele familien her, både unge og gamle.

Wadi Vasket er en spændende koreograferet lys, lyd og vand show, der finder sted ved indgangen til parken. Et 7-minutters show med omkring 60.000 tons vand skyllet ned over et klippeansigt med baggrund af torden og lyn.

Wild Wadi er åben 7 dage om ugen, men lukke tider afviger i løbet af året, så spørg for at få oplyst parkens åbningstider. I løbet af de sidste 2 timer før parken lukker, er billetpriserne reduceret.

Aktiviteter

Turen gennemføres dagligt.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.