General

Udflugtsbeskrivelse fra: Punta Cana, Bayahibe, La Romana, Puerto Plata, Sosua, Cabarete, Las Terrenas og Samana:
Besøg den første af Den Dominikanske Republik s Zip-linje Tour, bygget af en af ​​de mest erfarne af Costa Ricas Canopy Tour bygherrer. Det spændende eventyr flyver dig hen over den storslåede Anamuya sø. Dine natur guider vil vise dig vej, så du får mest ud af eventyret og afslører Taino Anamuya Mountains hemmeligheder.

Efter kun 45 minutters kørsel i en safari lastbil transport, vil du blive indvilliget i en helt ny dimension, fyldt med underholdning. Vores ekspert Canopy Guides vil lære dig alt hvad du behøver at vide om turen og udstyret.

Du vil blive fulgt til Welcome Center, hvor du får en sikkerheds briefing. Derfra går du ca. 5 min. langs parkens veje og stier, indtil du når den første platform, og gør dig klar til at tage udfordringen op med at flyve fra én platform til en anden. Du vil blive sikkert fastgjort med klatregear på kablerne – det længste kabel er 800 meter langt!

Du kommer gennem 16 platforme og 12 Zip Lines, herunder de to længste linjer i Den Dominikanske Republik og Caribien, der strækker sig over 2 ​​bjergkæder, godt 3 km. Vores Zip Line Tour blev bygget med stålkabler, gennemkører-system på en stål remskive med et manuel nødbremse-system. De fleste kabler er kaliberet med den nødvendige hastighed for at flyve og nyde. Så bare lade dig Zippe fra platform til platform og svinge gennem luften og se lyset af det tropiske, frodige og gamle Taino Mountain fra fugleperspektiv.

I slutningen af ​​turen, vil du få serveret frisk frugt og du vil få tid til at købe en særlig souvenir fra dette unikke eventyr.

Udflugtsbeskrivelse fra Puerto Plata, Sosua, Cabarete, Las Terrenas og Samana:

Hvis du bor på nordkysten af ​​Den Dominikanske Republik, zip linjer udflugten ikke som beskrevet ovenfor. Denne tur er gennem den smukke Samaná halvø og består af 10 zip linjer, 1750 meter lang i alt. Du vil svæve fra platform til platform og svinge gennem luften med udsigt over Cayo Levantado Island, Haitises National Park samt den frodige, tropiske vegetation i Juana Vicenta regionen. Du vil sikkert fastgjort med klatregear på kablerne, det længste er 450 meter.

* NY * Night Zip Lines kun tilgængelig i Punta Cana! Tag zip linje oplevelsen til et helt andet niveau ved at slutte os til en nat tur. Transport fra/til dit hotel er inkluderet i et airconditioneret bus og denne udflugt vil bestå af 8 kabler – mere end 800 meter i alt, herunder KUN parallelle kabler, hvor du kan svæve med din “partner”. Anamuya Bjerget kommer til live og er oplyst for at skabe en magisk stemning. Natturen inkluderer vand, sodavand, øl, rom og middag.

Varighed: Ca. 4 timer om formiddagen eller om eftermiddagen. Nattur ca. 5 timer.

Dagsturen er til rådighed: Dagligt
Natturen: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.