Ring til os 36 99 05 27 / 20 66 03 08

Egypten – 2 nætter i Kairo, 4 nætters krydstogt og 2 nætter i Aswan

Rejsens program:
1. dag
I flyver fra Kbh. til Cairo med ankomst ca. kl. 20.10. En repræsentant fra Younes Rejser møder jer i Cairo lufthavn, udleveret evt. visum og assisterer jer videre til hotellet, hvor I tjekker ind og overnatter.

2. dag
Efter morgenmaden er der mulighed for udflugt i Cairo (inkluderet i udflugtspakken), hvor I bliver hentet af guiden, og tager på tur til de storslåede pyramider og Sfinksen i Giza.

Her bruger I et par timer, og kører herefter til det Egyptiske Museum, hvor der blandt meget andet findes Tut Ank Amons gravskat.

I spiser frokost på en lokal restaurant undervejs, når det passer. Efter udflugten bliver I kørt tilbage til hotellet (udflugten er en heldagsudflugt).
Hvis ikke I vil på udflugter kan I nyde dagen på egen hånd, evt. ved hotellets pool.

3. dag
I spiser morgenmad og i løbet af dagen tjekker I ud fra hotellet (tidspunktet afhænger af flytiderne). I bliver hentet af Younes Rejsers repræsentant og kører til Cairo lufthavn. Herfra tager I indenrigsflyet til Luxor. Ved ankomst til Luxor lufthavn bliver I mødt af en repræsentant, som hjælper jer videre til krydstogtbåden samt hjælper med at tjekke ind.

Om aftenen er der mulighed for at se det fantastiske lyd- og lysshow i Karnak templet (ikke inkl. i udflugtspakken, men kan tilkøbes).

4. dag
I spiser morgenmad på skibet

Om morgenen/formiddagen er der mulighed for udflugt til Kongernes dal, Hatshepsut 
Templet og Memnon kolosserne (inkl. i udflugtspakken). Det er muligt for de morgenfriske at
tage en tur med luftballon over Kongernes Dal (skal tilkøbes som ekstra tur). Her flyves afsted samtidig med solens første
stråler rammer dalen og det er en helt utrolig smuk og
enestående oplevelse.

Udflugten varer til omkring frokost. Frokosten spises på skibet.
Ved frokost tid sejler skibet afsted mod Aswan.

Skibet lægger til i Edfu, hvor der overnattes.

5. dag

Næste morgen sejler vi videre til Kom Ombo, hvor vi besøger Kom Ombo Templet. Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek. Efter besøget sejler vi videre og når til Aswan sent om aftenen.

6. dag
Om morgenen er der udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet. Efter frokost på skibet er der mulighed for felucca tur på Nilen med besøg på Kitchener Island med den fantastiske botaniske have (ikke inkluderet i udflugtspakken, men kan tilkøbes). Om aftenen er der mulighed for at se lyd-­ og lysshow i Philae Templet (ikke inkluderet i udflugtspakken, men kan tilkøbes).

7. dag
Efter morgenmaden tjekker vi tjekker ud fra skibet og kører til hotellet i Aswan.

Dagen er til fri disposition. Måske kunne den bruges til en gåtur gennem basaren eller en tur på Det Nubiske Museum der fortæller historien om Nubien fra oldtiden frem til nutiden og tilblivelsen af dæmningerne og Lake Nasser Søen.
Der er også mulighed for en felucca-tur på Nilen, med besøg i den botaniske have på Kitchener Island.

Det er bestemt også værd at køre de 280 km til Abu Simbel og opleve Ramses II. imponerende templer.

8. dag
Dagen er til fri disposition.

9. dag
Efter check ud kører I til lufthavnen og tager flyet ca. kl. 10.10 til Kbh.

Der tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

Bemærk at udflugtspakken ikke er inkluderet i prisen med tilkøbes.
De udflugter der er nævnt i programmet, men ikke er med i udflugtspakken, kan tilkøbes yderligere.

© Younes rejser Aps