Ring til os 36 99 05 27

Egypten – 3 nætters krydstogt, 2 nætter i Aswan og 2 nætter i Kairo

1. dag
I flyver fra Kbh. og ankommer til Cairo kl. 20.10. Vores repræsentant møder jer i Cairo lufthavn og assisterer jer til indenrigsflyet til Luxor. Ved ankomst til Luxor lufthavn bliver I mødt af en af vores repræsentanter som hjælper jer videre til krydstogtbåden og hjælper med at tjekke ind.

 

2. dag
I spiser morgenmad på båden.
Om morgenen er der mulighed for udflugt til Kongernes dal, Hatshepsut
 Templet og Memnon kolosserne (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen).
Frokosten spises på skibet og skibet sejler af sted mod Aswan. Skibet lægger til i Edfu hvor der overnattes.

 

3. dag

Næste morgen sejler vi videre til Kom Ombo, hvor der er mulighed for at besøge Kom Ombo Templet (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek. Efter besøget sejler vi videre og når til Aswan sent om aftenen.

 

4. dag

Om morgenen tjekker vi ud af hotellet og der er mulighed for udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den
ufuldendte Obelisk og
 Philae Templet (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen).

Efter frokost på skibet er der mulighed for felucca tur på Nilen med besøg på Kitchener Island med den fantastiske botaniske have (skal tilkøbes som ekstra tur).

Ellers er der blot transfer til hotellet i Aswan.

Om aftenen er der mulighed for at se lyd-­ og lysshow i Philae Templet (skal tilkøbes som ekstra tur).

 

5.-6. dag
Dagen er til fri disposition. Måske kunne den bruges til en gåtur gennem basaren eller en tur på Det Nubiske Museum der fortæller historien om Nubien fra oldtiden frem til nutiden og tilblivelsen af dæmningerne og Lake Nasser Søen.
Der er også mulighed for en felucca-tur på Nilen, med besøg i den botaniske have på Kitchener Island nu (skal tilkøbes som ekstra tur)

Det er bestemt også værd at køre de 280 km til Abu Simbel og opleve Ramses II. imponerende templer (skal tilkøbes som ekstra tur).

Det er på 6. dag at vi tjekker ud fra hotellet i og kører til lufthavnen i Aswan, hvorfra vi flyver til Kairo. Tidspunktet afhænger af hvordan jeres øvrige program for dagene i Aswan ser ud.

 

7. dag

Efter morgenmaden er der mulighed for udflugt i Kairo (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen). I hentet af guiden og tager på tur til de storslåede pyramider og Sfinksen i Giza. Her bruger I et par timer, kører til det Egyptiske Museum, hvor der blandt meget andet findes Tut Ank Amons gravskat. I spiser frokost på en lokal restaurant undervejs når det passer. Til sidst kører I til den farvestrålende basar Khan el-Khalili, hvor der er rig mulighed for at finde alverdens ting. Efter udflugten bliver I kørt tilbage til hotellet.

8. dag
Efter check ud kører I til lufthavnen og tager flyet ca. kl. 10.10 til Kbh.

Der tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

 

 

 

Bemærk at udflugtspakken ikke er inkluderet i prisen med tilkøbes.
De udflugter der er nævnt i programmet, men ikke er med i udflugtspakken, kan tilkøbes yderligere.