Ring til os 36 99 05 27

Egypten – 4 nætters krydstogt, 3 nætter i Luxor og 1 nat i Kairo

Rejsens program:

 

Dag 1
I flyver fra København til Cairo. En repræsentant fra Younes Rejser møder jer i Cairo lufthavn og assisterer jer til indenrigsflyet til Aswan. Ved ankomst til Aswan lufthavn bliver I mødt af en anden repræsentant, som tager jer videre til krydstogtbåden og hjælper med at tjekke ind.

Dag 2
Morgenmaden spises på båden.

Om formiddagen er der mulighed for udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (ikke inkl.).
I spiser frokost på skibet, hvorefter der sejles mod Kom Ombo. Når I er fremme i Kom Ombo lægges til og det er muligt at besøge Kom Ombo Templet (ikke inkl.). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek. Herefter sejles videre mod Edfu. Skibet lægger til I Edfu, hvor I spiser middag samt overnatter.

Dag 3
Efter morgenmaden er nydt i skibets restaurant sejler I videre i løbet af formiddagen, mod slusen i Esna. Når den er passeret sejler I videre mod Luxor, som nås sen eftermiddag.

Middagen spises ombord på båden.

Om aftenen er der mulighed for at se det fantastiske lyd og lys show i Karnak templet eller komme på besøg i Luxor templet (ikke inkl.)

Dag 4
Morgenmaden spises på båden.
Om formiddagen er der mulighed for et besøg til vestbredden, hvor I besøger Kongernes dal med de meget smukke og velholdte kongegrave, Hatshepsut’s dødetempel og Memnon kolosserne (inkl. i udflugtspakken).
Turen varer til omkring frokost, som spises på båden.

Eftermiddagen kan bruges på egen hånd.
Middagen spises på båden.

Dag 5-7
Efter morgenmaden er spist tjekker I ud fra båden og I bliver kørt til hotellet i Luxor.

Dagene bruges i Luxor, hvor det er muligt at udforske byens mange arkæologiske udgravninger. Her findes blandt meget andet de meget smukke og velholdte dronninge- og prinsegrave på vestbredden af Nilen samt det fantastiske Karnak tempel med sine imponerende søjlegange. Det er ikke uden grund, at Luxor kaldes verdens største udendørs museum.

Dag 8
Vi tjekker ud fra hotellet i og kører til lufthavnen i Luxor, hvorfra vi flyver til Kairo.

Det er muligt at komme på udflugt i Kairo (inkl. i udflugtspakken) og så ser dagen således ud:
Efter ankomst bliver I hentet af guiden og tager på tur til de storslåede pyramider og Sfinksen i Giza. Her bruger I et par timer, kører til det Egyptiske Museum, hvor der blandt meget andet findes Tut Ank Amons gravskat. I spiser frokost på en lokal restaurant undervejs når det passer. Til sidst kører I til den farvestrålende basar Khan el-Khalili, hvor der er rig mulighed for at finde alverdens ting. Efter udflugten bliver I kørt til hotellet, hvor I tjekker ind.

Hvis ikke man ønsker udflugt, kører I til hotellet og tjekker ind.


Dag 9
Efter check ud kører I til lufthavnen og tager flyet ca. kl. 10.10 til Kbh.

Der tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

Bemærk at udflugtspakken ikke er inkluderet i prisen med tilkøbes.
De udflugter der er nævnt i programmet, men ikke er med i udflugtspakken, kan tilkøbes yderligere.