Ring til os 36 99 05 27

Egypten – 4 nætters krydstogt og 3 nætter i Luxor

Program for rejsen

1. dag
I flyver fra Kbh. til Cairo med ankomst ca.  kl. 20.10. Vores repræsentant møder jer i Cairo lufthavn og assisterer jer til indenrigsflyet til Aswan. Ved ankomst til Aswan lufthavn bliver I mødt af en af vores repræsentanter som hjælper jer videre til krydstogtbåden og hjælper med at tjekke ind.

2. dag
Om morgenen er der mulighed for udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (inkl. i udflugtspakken).

Vi spiser frokost på skibet.
Skibet sejler mod Kom Ombo ved frokost tid. Når vi er fremme i Kom Ombo lægger vi til og det er mulighed at besøge Kom Ombo Templet (inkl. i udflugtspakken). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek. Herefter sejler vi videre mod Edfu. Skibet lægger til I Edfu, hvor vi overnatter på skibet i Edfu.
Middagen spiser vi på skibet.

3. dag
Om formiddagen, efter morgenmaden er nydt i skibets restaurant, sejler vi videre mod slusen i Esna. Når den er passeret, kan sejle videre mod Luxor, som vi når sen eftermiddag.
Middagen spiser vi på båden.
Om aftenen er der mulighed for at se det fantastiske lyd og lys show i Karnak templet eller et besøg i Luxor templet (inkl. i udflugtspakken)

4. dag
Næste morgen er der mulighed for et besøg til vestbredden, hvor vi besøger Kongernes dal med de meget smukke og velholdte kongegrave, Hatshepsut’s dødetempel og Memnon kolosserne (inkl. i udflugtspakken). Om eftermiddagen er det muligt at det fantastiske Karnak tempel med sine imponerende søjlegange samt det smukke Luxor tempel (inkl. i udflugtspakken), hvor der oprindeligt stod de to obelisker, hvoraf den ene nu er på Place de Concorde i Paris.

Det er muligt for de morgenfriske at tage en tur med luftballon over Kongernes Dal (ikke inkl. i udflugtspakken, men kan tilkøbes). Her flyves afsted samtidig med solens første stråler rammer dalen og det er en helt utrolig smuk og enestående oplevelse.

5. dag
Næste morgen tjekker I ud fra båden og I bliver kørt til hotellet i Luxor.

6. dag & 7. dag
Dagene bruges i Luxor, hvor det er muligt at udforske byens mange arkæologiske udgravninger. Det er ikke uden grund at Luxor kaldes verdens største udendørs museum.

8. dag
Der er tjek ud tidligt efter morgenmaden og der køres til lufthavnen i Luxor for at flyve til Cairo. Herfra tager vi flyvet ca. kl. 10.00 til København.

 

Vi tager forbehold for mindre ændringer i programmet.

Bemærk at udflugtspakken ikke er inkluderet i prisen med tilkøbes.
De udflugter der er nævnt i programmet, men ikke er med i udflugtspakken, kan tilkøbes yderligere.