Ring til os 36 99 05 27

Egypten – 4 nætters nilkrydstogt og 4 nætter i Hurghada

 

Program for rejsen

Dag 1 – søndag

I flyver fra Kbh. kl. 14.45 og ankommer til Cairo ca. kl. 20.10. Vores repræsentant møder jer i Cairo lufthavn, udleverer evt. visum og assisterer jer til indenrigsflyet til Aswan. Ved ankomst til Aswan lufthavn kl. ca. 23.30 bliver I mødt af en af vores repræsentanter som hjælper jer videre til krydstogtbåden (20 min. kørsel fra lufthavnen) og hjælper med at tjekke ind.

 

Dag 2 – mandag
Om morgenen er der mulighed for udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen).

Vi spiser frokost på skibet.

 

Eftermiddagen er til fri disposition og kan evt. bruges på en afslappende sejltur i felucca på Nilen (skal tilkøbes som ekstra tur). Feluccaen er en sejlbåd der stadig ser ud som i oldtiden, men som stadig bruges på Nilen. Eller måske kan basaren besøges.

 

Dag 3 – tirsdag

Formiddagen er til fridisposition. Her er der mulighed for at tage til Abu Simbel (skal tilkøbes som ekstra tur). Templerne i Abu Simbel er Ramses d. IIs imponerende templer opført til ham selv og hans hustru Nefertari. Her findes de 20 meter høje statuer langs facaden og indgangen til hans eget tempel. Udflugten varer til frokost.

Frokosten spises på skibet.

Skibet sejler mod Kom Ombo ved frokost tid. Når vi er fremme i Kom Ombo lægger vi til og det er mulighed at besøge Kom Ombo Templet (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek. Herefter sejler vi videre mod Edfu. Skibet lægger til I Edfu, hvor vi overnatter på skibet i Edfu.

Middagen spiser vi på skibet

 

Dag 4 – onsdag

Morgenmaden og formiddagen nydes på skibet.
Vi sejler videre mod slusen i Esna i løbet af formiddagen. Når den er passeret, kan sejle videre mod Luxor, som vi når sen eftermiddag.
Middagen spiser vi på båden.

Om aftenen er der mulighed for at se det fantastiske lyd og lys show i Karnak templet eller et besøg i Luxor templet (skal tilkøbes som ekstra tur).

 

Dag 5 – torsdag
Næste morgen tjekker vi ud fra båden.

Der er mulighed for besøg til vestbredden, hvor vi besøger Kongernes dal med de meget smukke og velholdte kongegrave, Hatshepsut’s dødetempel og Memnon kolosserne (inkluderet i udflugtspakken, som skal tilkøbes rejsen).

Det er muligt for de morgenfriske at
tage en tur med luftballon over Kongernes Dal (skal tilkøbes som ekstra tur). Her flyves afsted samtidig med solens første
stråler rammer dalen og det er en helt utrolig smuk og
enestående oplevelse.

Vi kører til hotellet i Hurghada (ca. 5 timer) og tjekker ind.

 

Dag 6-8 – fredag til søndag
Dagene bruges i Hurghada, hvor det er muligt at bade fra hotellets strand, i poolen eller prøve nogle af de mange vandaktiviteter.

 

Dag 9 – mandag
Der er tjek ud tidligt efter morgenmaden og der køres til lufthavnen i Hurghada for at flyve til Cairo lufthavn og videre til Kbh.

 

Vi tager forbehold for mindre ændringer i programmet.