General

Nilkrydstogt og Hurghada

8 dage/7 nætter ⇒ 3 nætters Nilkrydstogt og 4 nætter i Hurghada.

Tag med på en oplevelsesrig og forrygende rejse, hvor alle de klassiske steder langs Nilen opleves, efterfulgt af 5 afslappende dage/4 nætter med All-inclusive i Hurghada. Nilkrydstogt og Hurghada er den perfekte kombination til jer der ønsker at kombinere spændende oplevelser med afslapning ved Rødehavet.

Nilkrydstogt

nilkrydstogtet ser I landsbyer og det daglige liv langs nilbredden, alt imens båden passerer skiftende og smukke landskaber. Krydstogtbåden sejler fra Aswan til Luxor og lægger til i begge byer, så disse kan ligeledes besøges og opleves.

Ombord på den 5-stjernede krydstogtbåd, kan I bare slappe af og nyde omgivelserne. I indlogeres i en udvendig kahyt med store panorama vinduer. Kahytten er udstyret med aircondition, minibar, privat badeværelse med badekar samt kabel-tv. Men det er typisk ikke i kahytten I vil tilbringe jeres tid, men på det dejlige soldæk. Her kan I tage en forfriskende dukkert i den lille swimmingpool, slappe af på en solstol eller nyde udsigt og det skiftende landskab fra en behagelig stol i skyggen.

Helpension er inkluderet i prisen og her nydes morgenmad, frokost, aftensmad samt eftermiddags te/kaffe.

Udflugter fra nilkrydstogtet

Med dette program med nilkrydstogt og Hurghada, starter I i Luxor kan I tage med på vores spændende udflugt til Luxors vestbred. Her besøger I Kongernes dal med de mange utroligt velbevarede grav, Memnon-koloserne og dronning Hatchepsuts dødetempel (inkluderet i udflugtspakken).

Undervej lægger nilbåden til i Edfu og Kom Ombo, hvor der er mulighed for at besøge dobbelttemplet i Kom Ombo. Det er et smukt tempel der ligger med en flot udsigt til Nilen (inkluderet i udflugtspakken).

Edfu templet har vi af etiske og sikkerhedsmæssige årsager valgt ikke at besøge. Den eneste transport mulighed til Edfu templet er hestevogne og hestene bliver desværre behandlet meget dårligt og vognene er af meget dårlig kvalitet. Som ansvarlig rejsearrangør kan vi ikke støtte denne dyremishandling og vi vurdere sikkerheden ikke er god nok til at transportere vores gæster til templet.

I Aswan hvor der er udflugt til Philae templet, den nye Aswan dæmning og den ufuldendte obelisk (del af udflugtsprogrammet). Det er muligt at tilkøbe en skøn felucca tur, hvis tiden tillader det. Guiderne vil informere nærmere. En felucca tur er en sand lise for sjælen. Langsom sejler I mellem øerne på Nilen ved Aswan i den oldegyptsike sejlbåd. Feluccaen lægger til ved Kitcherner Island, så I kan gå en tur i den smukke botaniske have.

OBS: På nogle afrejsedatoer sejler I istedet fra Aswan til Luxor, men indholdet er det samme.

Læs mere om nilkrydstogt HER.

Udflugtspakke

Seværdighederne kan selvfølgelig oplevelses på egen hånd, men vi anbefaler at købe vores udflugtspakke. Så har I en professionel egyptolog uddannet engelsk talende guide til at fortælle om historien og kulturen ved seværdighederne undervejs. Guiden sørger selvfølgelig også for de praktiske elementer som transport og entrebilletter. At vælge udflugtspakken, gør jeres ferie i Egypten lettere og I får en masse information undervejs.

Rødehavet

Efter krydstogtet er det tid til afslapning i Hurghada. Her nyder I 5 overnatninger med All-inclusive på det 4+* Hilton Hurghada Long Beach Resort, som ligger direkte ud til Det Røde Hav. Resortet kan prale af en 1100 meter gylden privat sandstrand, seks swimmingpools, health club, tennis- og squash baner samt fire spisesteder & 12 barer.

Denne rejse med nilkrydstogt og Hurghada har afrejse hver fredag eller mandag.

Måske er I interesseret i et af vores andre programmer hvor nilkrydstogt indgår. F.eks. 2 nætter i Cairo, 4 nætter nilkrydstogt og 1 nat i Aswan i programmet “Rundrejse i Egypten – Program 1

Available departures

 • Indoor standard cabin

  Half board

  + more info
  Max:

  Stylish and individually designed room featuring a satellite TV, mini bar and a 24-hour room service menu.

  Bed size:King size

We are sorry, there are no reviews yet for this cruise.

Dagsprogram

1. dag
I flyver fra Kbh. kl. 15.45/ 14.45 (sommer/vinter) og ankommer til Cairo kl. 21.15/.20.15 (sommer/vinter). Vores repræsentant møder jer i Cairo lufthavn og assisterer jer til indenrigsflyet til Aswan. Ved ankomst til Aswan lufthavn bliver I mødt af en af vores repræsentanter som hjælper jer videre til krydstogtbåden og hjælper med at tjekke ind.

2. dag
Om morgenen er der mulighed for udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (ikke inkl.).
Efter frokost sejler skibet mod Kom Ombo hvor der er mulighed for at besøge Kom Ombo Templet (ikke inkl.). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek. Herefter sejler vi videre mod Edfu. Skibet lægger til I Edfu, hvor vi overnatter på skibet i Edfu.

3. dag 
Om morgenen sejler vi videre mod slusen i Esna. Når den er passeret, kan sejle videre mod Luxor, som vi når sen eftermiddag.
Det er muligt at Se det fantastiske lyd og lys showi det store tempelkompleks, Karnak (ikke inkl.) om aftenen i Luxor.

4. dag 
Tidligt næste morgen er der mulighed for et besøg til vestbredden, hvor vi besøger Kongernes dal, Hatshepsut's dødetempel og Memnon kolosserne (ikke inkl.).
Efter turen og tjek ud kører vi ca. 4 timer gennem den facinerende ørken med sine mange farver og skiftende formationer til Hurghada ved Røde Havet. I Hurghada tjekker vi ind på hotellet, og så er det bare om at nyde livet og tage for sig af retterne.

5. dag – 7.dag
Dagene bruges i Hurghada, hvor det er muligt at bade fra hotellets strand, i poolen eller prøve nogle af de mange vandaktiviteter.

Her finder du forslag til Udflugter fra Hurgada.

8. dag 
Der er tjek ud tidligt efter morgenmaden og der køres til lufthavnen i Hurghada for at flyve til Cairo lufthavn. Her tages flyet kl. 11.15/9.55 (sommer/vinter) til Kbh. med ankomst kl. 14.45/13.45 (sommer/vinter)

Pris og tillæg

Pris ved indkvartering på 5* krydstogtbåd og 4- eller 5-stjernet hotel i Hurghada pr. person i delt dobbeltværelse.

Afrejse hver fredag eller mandag.

 

Afrejse dato fra København med Egypt Air

Pris pr. person i dbl. vær. på 5-stjernet krydstogtbåd og 4-stjernet hotel
Pris pr. person i dbl. vær. på 5-stjernet krydstogtbåd og 5-stjernet hotel
Vinter sæson
6.595,- 7.850,-
Sommer sæson
7.595,- 8.850,-

Priserne inkluderer:

 • Fly fra København – Cairo t/r
 • Mad og drikke ombord på flyet imellem København og Cairo
 • Transfer til/fra lufthavne
 • Indenrigsfly fra Cairo – Aswan eller Luxor (afhængig af afrejsedato)
 • Indenrigsfly fra Hurghada – Cairo
 • 3 nætter ombord på 5* krydstogtskib inkl. Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • 4 nætter i Hurghada på 4* eller 5* Hotel med all inclusive (morgenmad, frokost og aftensmad, snaks imellem måltider samt drikkevarer)
 • Transfer fra krydstogtbåd til hotel i Hurghada
 • 23 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage

Enkeltværelse tillæg: kr. 1795,-
Børn fra 0-2 år: pris kr. 750,- og børn fra 2-12 år: pris kr. 4.950.-

Tillæg i højsæsoner kan forkomme.

Til denne rejse anbefaler vi de udflugter der er beskrevet i programmet. Det er selvfølgelig muligt, at tage enkelte af udflugterne og så henviser vi til vores prisliste over udflugter.

Udflugts pakken som passer til dette program koster 1330,- pr. person og inkluderer:

 • I Aswan: den nye dæmning, den ufuldendte obelisk og Philae templet
 • På krydstogtet: Kom Ombo templet
 • I Luxor: Kongernes dal, Hatshepsut templet, Memnon Kolosserne samt Luxor templet

Tilvalg af aktiviteter ved Røde Havet er naturligvis også muligt. Her finder du Udflugter fra Hurgada.

Kort