General

7 nætter/8 dage ⇒ 4 nætters Nilkrydstogt og 5 nætter i Hurghada – afrejse fredag eller søndag.

Tag med på en oplevelsesrig og forrygende rejse, hvor alle de klassiske steder langs Nilen opleves, efterfulgt af 5 afslappende dage med All-inclusive i Hurghada.

På nilkrydstogtet ser I landsbyer og det daglige liv langs nilbredden, alt imens båden passerer skiftende og smukke landskaber. Krydstogtbåden sejler fra Aswan til Luxor og lægger til i begge byer, så disse kan ligeledes besøges og opleves.

Ombord på den 5-stjernede krydstogtbåd MS Radamis I, kan I bare slappe af og nyde omgivelserne. I indlogeres i en udvendig kahyt med store panorama vinduer (kan ikke åbne). Kahytten er udstyret med aircondition, minibar, privat badeværelse med badekar samt kabel-tv.

Helpension er inkluderet i prisen og her nydes morgenmad, frokost, aftensmad samt eftermiddags te/kaffe. Krydstogtbåden har et rummeligt soldæk med swimmingpool, loungeområde og bar. Om aftenen er der musik og dans.

Efter krydstogtet er det tid til afslapning i Hurghada. Her nyder I 5 overnatninger med All-inclusive på det 4+* Hilton Hurghada Long Beach Resort, som ligger direkte ud til Det Røde Hav. Resortet kan prale af en 1100 meter gylden privat sandstrand, seks swimmingpools, health club, tennis- og squash baner samt fire spisesteder & 12 barer.

 

Available departures

 • Indoor standard cabin

  Half board

  + more info
  Max:

  Stylish and individually designed room featuring a satellite TV, mini bar and a 24-hour room service menu.

  Bed size:King size

Egypten

EgyptenDet fantastiske Egypten Egypten er et fantastisk land at rejse i. Her findes både kulturelle og historiske seværdigheder, de dejligste badestrande samt et hav af lækkerier til ganen. Egyptens historie går mange tusinde år tilbage. Fra en tid hvor faraoer regerede og de mange guder blev tilbedt. De mest kendte symboler er nok pyramiderne i Read more

We are sorry, there are no reviews yet for this cruise.

Dagsprogram

1. dag - fredag
I flyver fra Kbh. kl. 15.45/ 14.45 (sommer/vinter) og ankommer til Cairo kl. 21.15/.20.15 (sommer/vinter). Vores repræsentant møder jer i Cairo lufthavn og assisterer jer til indenrigsflyet til Aswan. Ved ankomst til Aswan lufthavn bliver I mødt af en af vores repræsentanter som hjælper jer videre til krydstogtbåden og hjælper med at tjekke ind.

2. dag – lørdag
Om morgenen er der mulighed for udflugt i Aswan til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (ikke inkl.).
Efter frokost sejler skibet mod Kom Ombo hvor der er mulighed for at besøge Kom Ombo Templet (ikke inkl.). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek. Herefter sejler vi videre mod Edfu. Skibet lægger til I Edfu, hvor vi overnatter på skibet i Edfu.

3. dag – søndag
Om morgenen sejler vi videre mod slusen i Esna. Når den er passeret, kan sejle videre mod Luxor, som vi når sen eftermiddag.
Det er muligt at Se det fantastiske lyd og lys showi det store tempelkompleks, Karnak eller det meget spændende Luxor tempel (ikke inkl.) om aftenen i Luxor.

4. dag – mandag
Tidligt næste morgen er der mulighed for et besøg til vestbredden, hvor vi besøger Kongernes dal, Hatshepsut's dødetempel og Memnon kolosserne (ikke inkl.).
Efter turen og tjek ud kører vi ca. 4 timer gennem den facinerende ørken med sine mange farver og skiftende formationer til Hurghada ved Røde Havet. I Hurghada tjekker vi ind på hotellet, og så er det bare om at nyde livet og tage for sig af retterne.

5. dag – 7.dag – tirsdag – torsdag
Dagene bruges i Hurghada, hvor det er muligt at bade fra hotellets strand, i poolen eller prøve nogle af de mange vandaktiviteter.

Her finder du forslag til Udflugter fra Hurgada.

8. dag – fredag
Der er tjek ud tidligt efter morgenmaden og der køres til lufthavnen i Hurghada for at flyve til Cairo lufthavn. Her tages flyet kl. 11.15/9.55 (sommer/vinter) til Kbh. med ankomst kl. 14.45/13.45 (sommer/vinter)

Pris og tillæg

Pris ved indkvartering på 5* krydstogtbåd og 4- eller 5-stjernet hotel i Hurghada pr. person i delt dobbeltværelse.

Afrejse hver fredag eller søndag.

 

Afrejse dato fra København med Egypt Air

Pris pr. person i dbl. vær. på 5-stjernet krydstogtbåd og 4-stjernet hotel
Pris pr. person i dbl. vær. på 5-stjernet krydstogtbåd og 5-stjernet hotel
Vinter sæson
8.595,- 9.850,-
Sommer sæson
8.595,- 9.850,-

Priserne inkluderer:

 • Fly fra København – Cairo t/r
 • Mad og drikke ombord på flyet imellem København og Cairo
 • Transfer til/fra lufthavne
 • Indenrigsfly fra Cairo – Aswan eller Luxor (afhængig af afrejsedato)
 • Indenrigsfly fra Hurghada – Cairo
 • 4 nætter ombord på 5* krydstogtskib inkl. Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • 5 nætter i Hurghada på 4* eller 5* Hotel med all inclusive (morgenmad, frokost og aftensmad, snaks imellem måltider samt drikkevarer)
 • Transfer fra krydstogtbåd til hotel i Hurghada
 • 23 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage

Der er dansk guide med på krydstogtet ved min. 6 personer pr. afrejse.

Enkeltværelse tillæg: kr. 1795,-
Børn fra 0-2 år: pris kr. 750,- og børn fra 2-12 år: pris kr. 4.950.-

Til denne rejse anbefaler vi de udflugter der er beskrevet i programmet. Det er selvfølgelig muligt, at tage enkelte af udflugterne og så henviser vi til vores prisliste over udflugter.

Udflugts pakken som passer til dette program koster 1530,- pr. person og inkluderer:

 • I Aswan: den nye dæmning, den ufuldendte obelisk og Philae templet
 • På krydstogtet: Kom Ombo templet
 • I Luxor: Kongernes dal, Hatshepsut templet, Memnon Kolosserne samt Luxor templet

Tilvalg af aktiviteter ved Røde Havet er naturligvis også muligt. Her finder du Udflugter fra Hurgada.

Kort