General

Hold påskeferie i Egypten

Hold påskeferie i Egypten og tag med på en storslåede rundrejse. Oplev de største seværdigheder, i både nedre og øvre Egypten. Du kan vælge mellem 3 forskellige programmer men på alle rejser kommer du både til Cairo, på nilkrydstogt med helpension og til Aswan og Luxor. Afhængig af rejsedatoen kan I vælge om I vil bo et par dage i enten Aswan eller Luxor. Hvad enten I vælger, vil I opleve at Egypten er spækket med storslået monumenter og historiske seværdigheder. På denne ferie i Egypten får I mulighed for at opleve de allerstørste.

Fly

Egypt Air er vores foretrukne samarbejdspartner, da de flyver direkte fra København til Cairo flere gange om ugen. Dette og gode afgangstider, sikre rejsetiden på din påskeferie i Egypten er så kort og behagelig som mulig og der er tid til oplevelser i Egypten.

I kan se mere om flyselskabet på Egypt Airs hjemmeside.

Cairo

I Cairo har I med denne rundrejse i Egypten, en hel dag til at opleve denne hektiske storby og de største seværdigheder. Pyramiderne i Giza vil være et must for de fleste på en ferie til Egypten. De formår at imponere de fleste med deres størrelse alene. Men at stå for foden af kolosserne og fundere over hvordan de mon er bygget og hvordan liv var den gang, giver oplevelsen en ekstra dimension.

På det egyptiske museum er der tusindvis af arkæologiske fund fra det gamle Egypten, særligt kan skattene fra den unge farao, Tut Ankh Amons grav, fremhæves. Den smukke guldmaske er flot udstillet og er en central del af det store museum. Oplev også den farvelige bazar, Khan el Khalili, med de smalle gader hvor handlende falbyder varer fra små butikker. Her er masser af stemning og altid en livlig aktivitet.

Vælger I vores udflugtspakke indgår disse tre seværdigheder i programmet.

Nilkrydstogt

På denne ferie i Egypten sejler I med en af de 5-stjernede nikrydstogtsbåde mellem Aswan og Luxor. Her er der tid til afslapning efter en lidt hektisk tid i Cairo. I indkvarteres i 2 personers kahytter der har panoramavindue, så I kan følge med i livet langs Nilen. Det meste af tiden vil I dog nok bruge på soldækket, hvor I kan køle jer af i poolen, slappe af på en solstol eller nyde udsigten i en af de behagelige stole i skygge.

Nilkrydstogtet er med helpension og måltiderne serveres i nilbådens restaurant på tidspunkter planlagt ud fra udflugtsprogrammet. Der vil også være afternoon tea på dækket, hvor I kan nyde en kop kaffe eller te og et stykke friskbagt kage.

Oplevelser fra Nilkrydstogtet

På krydstogtet vil der være mulighed for udflugt til Philae templet, den nye Aswan dæmning og den ufuldendte obelisk. Disse er en del af udflugtspakken. Det er også muligt  at tage på en skøn felucca tur, hvis tiden tillader det. Guiderne vil informere nærmere. En felucca tur er en sand lise for sjælen. Langsomt sejler I mellem øerne på Nilen ved Aswan i den oldegyptsike sejlbåd. Feluccaen lægger til ved Kitcherner Island, så I kan gå en tur i den smukke botaniske have.

Undervejs på nilkrydstogtet, lægger båden til i Kom Ombo og Edfu. Vælger I udflugtspakken indgår en udflugt til Kom Ombo templet. Edfu templet har vi af etiske og sikkerhedsmæssige årsager valgt ikke at besøge. Den eneste transport mulighed til Edfu templet er hestevogne og hestene bliver desværre behandlet meget dårligt og vognene er af meget dårlig kvalitet. Som ansvarlig rejsearrangør kan vi ikke støtte denne dyremishandling og vi vurderer sikkerheden ikke er god nok til at transportere vores gæster til templet.

I Luxor, er det muligt at deltage på vores udflugt til Kongernes dal, Memnon kolosserne og dronning Hatchepsuts dødetempel på vestbredden, som er en del af udflugtspakken.

Læs mere on nilkrydstogt HER.

Luxor

I Luxor, der er et sandt skattekammer af fortidsminder, bliver det ikke svært at få tiden til at gå og vi kan varmt anbefale at opleve det smukke Karnak tempel med de gigantiske søjlegange. Det er muligt at besøge templet i dagtimerne, og vil du have en særlig oplevelse på din påskeferie i Egypten, er det bestemt og så et besøg værd i de mørke timer til lys og lys show, hvor det er guderne i templet der fortæller om sine bedrifter og andre anekdoter.

Luxor templet er et lille men meget spændende tempel og her finder man mange flotte statuer og vægbilleder samt andre beviser på de mange tidsperioder templet har været igennem.

Eller I kan tage på en fantastisk ballontur over vestbredden tidligt om morgen. Det er en helt særlig oplevelse at opleve det smukke morgenlys over landskabet fuldt af historiske seværdigheder.

Udflugter

Seværdighederne kan selvfølgelig oplevelses på egen hånd, men vi anbefaler at tilkøbe vores udflugtspakke. Så har I en professionel egyptologisk uddannet og engelsktalende guide til at fortælle om historien og kulturen ved seværdighederne undervejs. Guiden sørger selvfølgelig også for de praktiske elementer som transport og entrébilletter. At vælge udflugtspakken, gør jeres ferie i Egypten lettere og I får en masse information undervejs.

Fleksibilitet – find de rette rammer til jeres ferie i Egypten

Din påskeferie i Egypten kan købes som den er, men kan også tilpasses jeres ønsker. Vil I gerne afslutte jeres ferie i Egypten med nogle dage i Hurghada eller Marsa Alam, kan det let arrangeres. Vi hjælper gerne med at skabe de perfekte rammer om jeres ferie i Egypten

Hvis I hellere vil have et program der inkluderer det hele og som er tilrettelagt med besøg til det imponerende Ramses d. 2 tempel i Abu Simbel, kan vi anbefale at I kigger på vores rejse Klassisk rundrejse med Abu Simbel. Vi kan lave jeres påskeferie i Egypten som I ønsker det.

 

Dagsprogram

Påskeferie i Egypten

F.eks. 2 nætter i Cairo, 3 nætters krydstogt og 2 nætter i Luxor mandag-mandag

- de øvrige programmer kan ses i detaljer ved at klikke på dem under "Pris og tillæg".

1. dag
I flyver fra Kbh. til Cairo med ankomst ca. kl. 20.10. En repræsentant fra Younes Rejser møder jer i Cairo lufthavn, udleveret evt. visum og assisterer jer videre til hotellet, hvor I tjekker ind og overnatter.

2. dag
Efter morgenmaden er der mulighed for udflugt i Cairo (inkluderet i udflugtspakken), hvor I bliver hentet af guiden, og tager på tur til de storslåede pyramider og Sfinksen i Giza.

Her bruger I et par timer, og kører herefter til det Egyptiske Museum, hvor der blandt meget andet findes Tut Ank Amons gravskat.

I spiser frokost på en lokal restaurant undervejs, når det passer. Til sidst kører I til den farvestrålende basar Khan el-Khalili, hvor der er rig mulighed for at finde alverdens ting. Efter udflugten bliver I kørt tilbage til hotellet (udflugten er en heldagsudflugt).
Hvis ikke I vil på udflugter kan I nyde dagen på egen hånd, evt. ved hotellets pool.

3. dag
I spiser morgenmad og tjekker I ud fra hotellet. I bliver hentet af Younes Rejsers repræsentant og kører til Cairo lufthavn. I Aswan møder vores repræsentant jer og I bliver kørt til nilbåden.

Det er muligt at tilkøbe en skøn felucca tur, hvis tiden tillader det. Guiderne vil informere nærmere. En felucca tur er en sand lise for sjælen. Langsom sejler I mellem øerne på Nilen ved Aswan i den oldegyptsike sejlbåd. Feluccaen lægger til ved Kitcherner Island, så I kan gå en tur i den smukke botaniske have.

Læs mere om nilkrydstogt HER.

4. dag

Om formiddagen er der mulighed for udflugt i Aswan, herunder til Den nye Dæmning, Den ufuldendte Obelisk og Philae Templet (inkl. i udflugtspakken).

Udflugten varer ca. 3,5-4 timer.

I spiser frokost på skibet, hvorefter I sejler mod Kom Ombo. Når I er fremme i Kom Ombo, lægges til og det er her muligt at besøge Kom Ombo Templet (inkl. i udflugtspakken). Dette tempel er et dobbelttempel, som er viet til falkeguden Horus og krokodilleguden Sobek.

Herefter sejler i videre til Edfu, hvor I lægger til for natten og overnatter.

Middagen spises på båden.

5. dag

Efter I har nydt morgenmaden i skibets restaurant sejler skibet i løbet af formiddagen videre mod slusen i Esna. Når den er passeret, sejler I videre mod Luxor, som nås sen eftermiddag.

Frokost og middag spiser vi på båden.

Om aftenen er der mulighed for at se det fantastiske lyd og lys show i Karnak templet eller besøge i Luxor templet (ikke inkl., men kan tilkøbes).

6. dag

Morgenmaden spises på båden.
Om formiddagen er der mulighed for et besøg til vestbredden, hvor I besøger Kongernes dal med de meget smukke og velholdte kongegrave, Hatshepsut’s dødetempel og Memnon kolosserne (inkl. i udflugtspakken). Det er muligt at starte denne udflugt med en tur i luftballon over Luxor, som starter tidligt om morgenen, så ballonen flyver i de første solstråler (ikke inkl. i udflugtspakken).

Turen varer til omkring frokost, som spises på båden.

Alle tjekker ud inden kl. 12 og efter frokosten på båden kører vi til hotellet i Luxor.

7. dag

Dagen bruges i Luxor, hvor det er muligt at udforske byens mange arkæologiske udgravninger. Her findes blandt meget andet de meget smukke og velholdte dronninge- og prinsegrave på vestbredden af Nilen samt det fantastiske Karnak tempel med sine imponerende søjlegange. Det er ikke uden grund, at Luxor kaldes verdens største udendørs museum.

8. dag  
I tjekker ud fra hotellet i og kører til lufthavnen i Luxor, hvorfra I flyver til Cairo og videre til København

Pris og tillæg

 

Afrejse dato fra København Pris pr. person i dbl. vær. på 4+* og 5* hoteller
Pris pr. barn under 12 år
2 nætter i Cairo, 4 nætters nilkrydstogt og 2 nætter i AswanLørdag-søndag Normal pris fra kr. 10.650,- Normal pris fra kr. 7.750,-
13.04.-21.04.19 - påskeferie inkl. dansk rejseleder og engelsktalende guide kr. 7.295,- Udsolgt kr. 4.995,-
3 nætters nilkrydstogt, 4 nætter i Luxor og 1 nat i Cairofredag-lørdag Normal pris fra kr. 10.650,- Normal pris kr. 7.750,-
12.04.-20.04.19 påskeferie kr. 6.995,- Udsolgt kr.4.995,-Udsolgt 
1 nat i Cairo, 4 nætters nilkrydstogt og 2 nætter i AswanSøndag-søndag Normal pris fra kr. 10.450,- Normal pris fra kr. 7.550,-
14.04.-21.04.19 påskeferie kr. 6.795,-  Udsolgt
kr. 4.995,-Udsolgt
2 nætter i Cairo, 3 nætters nilkrydstogt og 2 nætter i Luxor. mandag-mandag Normal pris fra kr. 10.450,- Normal pris fra kr. 7.550,-
15.04.-22.04.19 - påskeferie inkl. dansk rejseleder og engelsktalende guide
kr. 6.795,- Udsolgt
kr. 4.995,-Udsolgt

Tilbudsprisen gælder så længe der er plads.

Rejsen er pr. person (ved min. 2 voksne personer) og inkluderer følgende:

 • Direkte fly fra København - Cairo t/r.
 • Mad og drikkevarer på flyet fra København.
 • Indenrigs fly fra Cairo til enten Luxor eller Aswan alt efter program
 • Indenrigs fly fra Luxor eller Aswan til Cairo alt efter program
 • Alle transfers mellem lufthavne og hoteller og til og fra nilbåden
 • 3 eller4 nætters Nilkrydstogt på 5* krydstogtbåd
 • Helpension ombord på krydstogtskibet (morgenmad, frokost og aftensmad).
 • Se de enkelte programmer for hvor mange nætter, der er på hotellet i henholdsvis Cairo, Luxor og Aswan
 • 23 kg indcheket bagage og 8 kg håndbagage.
 • Dansk rejseleder på udvalgte rejsedatoer.

Tillæg til rejserne

 • Obligatorisk indgangsvisum til Egypten: 250 kr. pr. person (uanset alder).
 • Enkeltværelsestillæg (afrejse d. 12. og 13.04.19 : 1.850 kr
 • Enkeltværelsestillæg (afrejse d. 14. og 15.04.19 : 1.750 kr
 • Garanteret kahyt på et af de øvre dæk (3. ell. 4.): 1000 kr. pr. kahyt for hele opholdet på krydstogtskibet.
 • Tillæg for værelse med pyramideudsigt 540 kr. pr. værelse for 2 nætter
 • Børn fra 0-2 år: 850 kr.
 • Børn fra 2 år - 11 år ved 4* hotel: kr. 4.995,-
 • Børn fra 2 år - 11 år ved 5* hotel: kr. 5.495,-


Ekstra udflugter:
Det er muligt at tilkøbe enkelte udflugter eller en samlet udflugtspakke.

Udflugtspakken koster 1.850 kr. pr. person (børn under 12 år kr. 975 pr. barn) og inkluderer:

 • I Cairo: Pyramiderne og sfinksen i Giza, Det egyptiske museum og Khan El Khalili basaren.
 • I Aswan: den nye dæmning, den ufuldendte obelisk og Philae templet.
 • På krydstogtet: Kom Ombo templet
 • I Luxor: Kongernes dal, Hatshepsut templet og Memnon Kolosserne.

Yderligere anbefalede udflugter

 • I Luxor er det også muligt at tilkøbe en luftballon-tur over Kongernes dal, startende tidlig morgen så de første solstråler opleves fra luftballonen for 950 kr. pr. person
 • I Aswan: Abu Simbel med bil 750 kr. pr. person.

På udvalgte datoer er der dansk rejseleder og engelsktalende guide med på udflugterne. De danske rejseledere må ikke guide inden i templerne/seværdighederne. Derfor bliver der forklaret så meget som muligt udenfor seværdighederne og inde forklarer den engelsktalende guide så.

For at booke rejsen skal du blot sende os en mail på younesrejser@younesrejser.dk med programnavn, afrejsedato, alle rejsedeltageres navne, som de står i passene, adresse og telefonnummer samt hvilke tillæg I ønsker.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for at tage en snak om rejsen og mulighederne.

Hoteller

Hotel i Kairo:
4+* Cairo Pyramids Hotel
Dette hotel ligger i Giza-området og har en fantastisk udsigt over pyramiderne. Det ligger smukt placeret i en anlagt have, og I kan glæde jer til en udendørs pool, motionsrum, sauna og massagefaciliteter.
Alle værelserne er udstyret med aircondition, TV, badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.
Dette er et perfekt valg for dig, der er interesseret i mindesmærker, museer og historie.

Hoteller i Luxor
4* Iberotel Luxor
Iberotel Luxor her en fremragende beliggenhed med udsigt over Nilens breder og er ideelt til romantiske ferier og bryllupsrejser eller til at udforske de mange vidundere i det gamle Egypten. Hotellet ligger i Luxor centrum, direkte ned til Nilen og kun ti minutter væk fra Luxors tempel. Det 4-stjernede hotel tilbyder en betagende udsigt over floden, vestbredden og Thebes-bjergene.
Alle Younes Rejsers værelser har garanteret udsigt over Nilen.

4* Eatabe Luxor Hotel
Med udsigt over Den Blå Nil og i centrum af Luxor ligger hotellet centralt placeret ved Luxortemplet.
Samtlige værelser har TV og udsigt over hotellets have eller Nilen og udstyret med aircondition, TV og rummeligt badeværelse.

Hoteller i Aswan
4* Citymax
Citymax Hotel Aswan ligger på Nil cornishen og har en fantastisk udsigt over Nilen. Alle værelser har aircondition, eget badeværelse og gratis trådløs internetadgang. Det er muligt at bookeværelse med Nil-udsigt.

4* Basma Hotel
Hotel Basma ligger på Aswans højeste bakke og tilbyder en enestående udsigt over Nilen. Der er en terrasse i haven og ved swimmingpoolen. Der er også gratis WiFi.
Samtlige værelser byder på aircondition, nydelig indretning og eget badeværelse. Der er også en velassorteret minibar og tv, mens nogle af værelserne derudover byder på udsigt over Nilen.

 

 

Kort