General

16 dage/15 nætter ⇒ 1 nat i fly – 1 nat i Negombo – 2 nætter i Sigiriya – 1 nat i Elkaduwa – 2 nætter i Kandy – 2 nætter i Nuwara Eliya – 1 nat i Yala – 1 nat i Galle – 2 nætter i Bentota – 1 nat Colombo – 1 nat i fly

På denne rundrejse kommer du rundt i hele det syd-østlige hjørne af Sri Lanka. Fra Sigiriya på midten af øen, til strækningen mellem Yale og Galle på den sydligste kyst. Du kommer til at opleve alt fra smukke bade-byer, storslået natur, fascinerende bjerglandskaber til elefantbørnehjem, smukke templer, frodige te-plantager og meget mere.

Dagsprogram

Dag 1 - Afgang - 1 nat
Afgang - 1. nat bruges i flyvere

Dag 2 - Colombo / Negombo - 1 nat
Ved ankomst til Colombo mødes vi af repræsentanten og efter afhentning af bagagen kører vi direkte til Negombo.

Efter check ind på hotellet tilbringes resten af dagen på egen hånd. Negombo, som ligger på den vestlige kyst af Sri Lanka, er en lille smuk badeby. Byen ligger ca. 30 km nord for Colombo og var engang en handelshavn for de portugisiske og hollandske handelsskibe.
Middag og overnatning på hotellet.

Dag 3 - Negombo / Sigiriya - 2 nætter
Vi tager tidligt afsted efter morgenmaden og kører mod Dambulla. Vi besøger elefant børnehjemmet i Pinnawala på vej til Dambulla. Vi chekker ind på hotellet og efter lidt tid til afslapning spiser vi frokost på hotellet.
Efter frokost tager vi på citytour og eftermiddagen bruges til et besøg i Dambulla Cave templet.
Vi spiser middag og overnatter på hotellet i Dambulla.

Dag 4 - Sigiriya
Efter morgenmaden kører vi til Sigiriya og besøger den gamle sten fæstning og paladset Sigiriya, som i nu er ruiner men hvor man stadig kan se de storslåede rigdomme. Det er omgivet af smukke haver, reservoirer og andre udsmykninger. Paladset betragtes som en af de ældste seværdigheder i Sri Lanka, og har været besøgt af rejsende de sidste 1000 år.

Dag 5 - Sigiriya / Elkaduwa - 1 nat
Efter morgenmaden og chek ud fra hotellet, kører vi fra Sigiriya og de ca. 80km til Elkaduwa. Elkaduwa er beliggende på den vestlige side af højderyggen af bjergkæden. Elkaduwa tilhører Matale distriktet i den centrale provins.
En af de største attraktioner i Elkaduwa er Sembuwatta søen, som er skabt af naturlige kildevandsløb. Sembuwatta søen menes at være 30 til 40 fod dyb (Ifølge lokale). Sideløbende med Sembuwatta søen er der en naturlig swimmingpool, som består af naturligt kildevand, og som har erobret mange naturelskeres hjerter.
Middag og overnatning på hotellet.

Dag 6 og 7 - Elkaduwa / Kandy - 2 nætter
Vi chekker ud fra hotellet efter morgenmaden og kører de ca. 20km til Kandy. På vejen besøger vi Matale Spice Garden og kører videre inden vi spiser frokost på en lokal restaurant.
Vi fortsætter til hotellet i Kandy, hvor vi chekker ind.
Om eftermiddagen går vi en tur rundt om den smukke sø .
Middag og overnatning på hotellet.

Dag 7 - Kandy
Om formiddagen er der city tour i Kandy. Kandy var den sidste bastion for de singalesiske konger og er en charmerende by, der tilbyder et levende levn fra en storslået fortid. Den easy-going hovedstad i bjerglandet har meget at byde på - historie, kultur, skovklædte bakker og et strejf af kultiveret liv. Kandy er en romantisk by på alle tidspunkter af året, men i august, bliver den gamle hovedstad mødestedet for en af de mest legendariske festivaler i Asien, Festival af August Moon, hvor tusindvis af mennesker fra alle dele af landet og fra udlandet farter til Hill Capital for at være vidne til den storslåede begivenhed.
Vi spiser frokost på en lokal restaurant.
Om eftermiddagen besøger vi Kandy Templet (Temple of Tooth), Hindu Helligdomme, te museet og Kandy Nationalmuseet. Derudover overværer vi en danse ceremoni.
Middag og overnatning på hotellet.

Dag 8 - Kandy / Nuwara Eliya - 2 nætter
Vi cheker ud fra hotellet efter morgenmaden og kører fra Kandy til Nuwara Eliya, som også kaldes Sri Lankas ”hill-resort” eller 'City of Light'. Nuwara Eliya ligger omkring 2000m over havets overflade og er kendt som te-hovedstaden i Sri Lanka, da byen er omgivet af frodige te-plantager som kan ses fra Pidurutalagala, det højeste bjerg i Sri Lanka. På vejen besøger vi en af te-fabrikkerne og får en kop te på fabrikkens restaurant.
Når vi ankommer til vores hotel chekker vi ind og der er tid frokost og til afslapning.
Der er utrolig meget at opleve i Nuwara Eliya og vi besøger Gregory Søen, botanisk have og vandfaldene Ramboda Falls, Devon Falls og Laksapana Falls.
Vi får en kop te på en af restauranterne før vi kører tilbage til hotellet og spiser middag og overnatter.

Dag 9 - Nuwara Eliya
Vi spiser morgenmad på hotellet og derefter tager vi på heldags udflugt. Dagen byder på udflugt til Horton Plains (Hortons sletter) som er en af Sri Lankas nationalparker. Parken ligger i 2.100-2.300 meters højde over havet og er placeret i Sri Lankas centrale højlands sydlige del. Hovedattractionen i parken er vel nok Worls’ end eller Verdens ende. Det er en dyb afgrund med et fald på 870 m. Det ligger ved den sydlige grænse af parken. Vi tager også på bådtur og drikker te på en restaurant.
Vi er tilbage på hotellet i Nuwara Eliya til middag og overnatning.

Dag 10 - Nuwara Eliya / Yala - 1 nat
Der er tidligt check ud fra hotellet. Vi kører til Ella og tager på citytour ved ankomst, hvor vi drikker te på en lokal restaurant, besøger vandfaldene, slapper af og nyder livet.
Vi kører videre til Yala og chekker ind på hotellet hvor vi også spiser frokost. Eftermiddagen bruges til at slappe af og middagen spises på hotellet.
Overnatning i Yala.

Dag 11 - Yala / Bentoto - 3 nætter
Vi chekker ud fra hotellet og tager på en Wild Life-safar (5 timer)i i Yala National Park eller Ruhuna National Park, som er den mest besøgte og næststørste nationalpark i Sri Lanka. Den er beliggende i den sydøstlige del af landet, og ligger i den sydlige provins og Uva provinsen. Parken dækker over 979 kvadratkilometer
Den blev oprindeligt udpeget som et vildtreservat i 1900, og i 1938 blev Ruhuna National Park, sammen med Wilpattu, de første to nationalparker i Sri Lanka. Parken er bedst kendt for sine mange forskellige vilde dyr og er vigtigt for bevarelsen af Sri Lankas Elefanter og vandfugle.
Vi spiser frokost på en lokal restaurant inden vi til Bentota.
Vedankomst til Bentota chekker vi ind på hotellet og resten af dagen bruges på egen hånd.
Middag og overnatning på hotellet.

Dag 12 - Bentota
Bentota er blandt de mest populære badebyer på den syd-vestlige kyst af Sri Lanka. Bentota Beach er en malerisk strand og vellidt af alle slags rejsende med sine palme strande omgivet af Bentota-floden og Bentota lagunen. Bentota Beach er veludviklet og tilbyder alle mulige vandsportsfaciliteter med mulighed for at leje udstyr.

Eftermorgenmaden på hotellet er der afslapning og forkælelse i Ayurveda spa.
Resten af dagen er på egen hånd.
Middag og overnatning på hotellet.

Dag 13 - Bentota
Formiddagen på egen hånd.
Om efteriddagen er der city tour i Bentota.
Middag og overnatning på hotellet.

Dag 14 - Bentota / Colombo - 1 nat
Vi chekker ud fra hotellet og kører til Colombo. Vi cheker ind på hotellet og efter frokost er der city tour og mulighed for at gøre de sidste indkøb.
Colombo, den tidligere hovedstad i Sri Lanka, er den største, travleste og mest vesterlandske by i Sri Lanka. Colombo ligger på vestkysten af Sri Lanka Island, der støder op til hovedstaden, Sri Jayewardenepura Kotte. Et af de absolutte højde punkter af seværdigheder i Colombo, er Galle Face Green promenade, der strækker sig ca. 13 acres mellem Galle vejen og det Indiske Ocean. Det er også værd at tage en rundtur på de nationale museer, zoo og det vigtigste marked i Colombo.
Middag og overnatning på hotellet.

Dag 15 - Colombo - afgang
Afrejse fra lufthavnen i Colombo. Vi skal være i lufthavnen min. 3 timer før afgang (ankomsten til Kbh. vil være dagen efter da vi passerer midnat under vejs).

Dag 16 - Ankomst
Ankomst til Danmark

Pris og tillæg

Priser for rundrejsen
Afrejse fra København, Billund eller Aalborg

3-stjernede hoteller
Pris pr. voksen i dobbeltværelse: kr. 14.900,-
Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 14.900,-

4-stjernede hoteller
Pris pr. voksen i dobbeltværelse: kr. 18.450,-
Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 18.450,-

5-stjernede hoteller.
Pris pr. voksen i dobbeltværelse: kr. 22.900,-
Ekstra voksen i værelset (over 12 år): kr. 22.900,-

Prisen inkluderer:

• Overnatning i standard værelser på valgte hoteller specificeret eller af lignende standard
• Halvpension - dvs. morgenmad og middag er inkluderet i prisen. Frokost betales på det lokale sted.
• Transport i air-konditioneret køretøj af høj standard
• Gratis mineralvand på hele turen (1 flaske pr. person pr. dag)
• Engelsktalende chauffør-guide
• Afhentning til/fra lufthavn
• Priserne er netto. Inkluderer alle afgifter.

Prisen inkluderer ikke:
• Udgifter til drikkevarer på hele rejsen (udover den gratis flaske vand pr. dag)
• Udgifter af personlig karakter
• Drikkepenge
• Entré til Whale Watching / Cultural Show / Kandy Temple / Botanisk have / Safari
• Sygdoms- og afbestillingsforsikring
• Alle andre ydelser specificeret her over.

Udflugtspakken til turen koster kr.
og inkluderer:
Pinnawala - Elephant Orphanage / elefant tur
Sigiriya - Sigiriya Rock fæstning / Dambulla Cave Temple / Matale Spice Garden / Habarana / Hiriwadunna Village tour
Elkaduwa - Slap af og fritid på hotel
Kandy - Temple of tand relikvie / Hindu Helligdomme / Tea Museum / Kandy Nationalmuseet / Kandy Lake /
Udawattakele Sanctuary / Hanthana Mountains / Knuckle Mountains /
Peradeniya Gardens / Træ udskærings fabrik
Nuwara Eliya - Ramboda Falls / Devon Falls / Laksapana Falls / Lover Leap / Golfklub / Adam Peak / Trekking og Vandreture / Oliphant Estate / Galway fugl Sanctuary / Gregory Sø / Hakgala Botanisk Have / Victoria Park / Nissangala lena / Ceylon Bryggerier / Tea Trails / Horton Plains / verdens ende
Ella - Vandfald, tog turen fra Nuwara Eliya til Ella hvis foretrækkes / Trekking
Yala - Safari - Wild life
Galle - Galle Fort / Unawatuna stranden / Mirissa Hvalsafari / Hikkaduwa strand / Roomassala bjergvandring / Dykning Coral watching tour / Turtle rugeri
Bentota - Vandsport / strand og slappe af / Madhu Oya båd safari / Ayurveda spa og massage
Colombo - Zoologisk have / Uafhængighedspladsen / Shopping / Byrundtur

Andre betingelser:
Valgfri udflugter og yderligere tjenester kan leveres mod yderligere opkrævning.
Besøg i parker med vilde dyr vil være på kundens egen risiko.
Safari køretøjer (uden aircondition) med chauffør vil stilles til rådighed. Køretøjerne er meget sparsomt udstyret og kun med grundlæggende forsikringsdækning (ikke omfattende som i tilfældet med køretøjer til øvrige ture).

Særlige værelsesanmodninger:
Har du særlige ønsker til f.eks. værelsets beliggenhed, sammenhængende ell. tilstødende værelser, doblet ell. enkelt senge, ryger værelser & ikke-ryger værelser mv. Bedes du oplyse det sammen med din reservation. Vi vil videregive din anmodning, men kan ikke garantere, at alle dine ønsker vil blive opfyldt.

Vigtigt:
Uforudsete stigninger i brændstofpriserne, nye skatter ell. afgifter på hoteller og transport eller eventuelle stigninger i entré vil blive opkrævet og vil blive faktureret i overensstemmelse hermed med rimelig varsel.

Generet påmindelse:
a) Programmet er baseret på ledigheden af værelser på tidspunktet for fremsendelse af tilbuddet.
b) På grund af høj efterspørgsel, accepterer hotellerne kun de bekræftede reservationer.
c) Så snart tilbuddet på rejsen er accepteret af vores kundebliver reservationen sendt til hotellerne. Vi vil gøre vores bedste for at booke de nævnte hoteller eller alternative tilsvarende kategori hoteller.
d) I tilfælde af kursudsving som følge af ændring af hoteller, vil vi sende et revideret tilbud.

Hoteller

På rejsen er der indkvartering på 4- og 5-stjernede hoteller.

3-stjernede hoteller på rejsen:
Negombo: Paradise Beach Hotel
Dambulla:
Sigiriya: Nice Place Bungalow
Elkaduwa:
Kandy: Emerald Hill Hotel
Nuwara Eliya: Avian Breeze Hotel
Yala: Chandrika Hotel
Galle:
Bentota: Oasey Beach
Colombo: Berjaya Hotel

 

4-stjernede hoteller på rejsen:
Negombo: Beach all Suite
Dambulla:
Sigiriya: Sigiriya Village
Kandy: Ozo Kandy
Nuwara Eliya: The Firs Hotel
Yala: Elephant Reach
Galle:
Bentota: Centara Ceysands
Colombo: Ramada Hotel

5-stjernede hoteller på rejsen:
Negombo: Surriya Resort
Dambulla:
Sigiriya: Heritance Kandalama
Kandy: Cinnamon Citadel Kandy Hotel
Nuwara Eliya: Heritance Tea Factory
Yala: Jetwing Yala
Galle:
Bentota: Saman Villas
Colombo: Cinnamon Grand Hotel

 

4-/5-stjernede hoteller på rejsen:

Negombo: Pledge 3 Hotel Deluxe
Dambulla: Amaya Lake Hotel Deluxe
Elkaduwa: Hunnas Falls Hotel Kardemomme Suite Supplement
Kandy: OZO Kandy drøm Lake
Nuwara Eliya: Grand Hotel Deluxe
Yala: Cinnamon Wild Hotel Jungle Chalet suite
Galle: Jetwing Light House Hotel Deluxe Beach view
Bentota: Whispering Palms Hotel Deluxe Ocean View
Colombo: OZO Colombo Deluxe Ocean View

Kort