General

Udforsk en del af øen Hispaniola på denne fantastiske udflugt, der tager dig med på en kulturel rejse til provinsen La Romana.
Du vil få en enestående mulighed for at lære om baseball, hvilke er den nationale sport i Den Dominikanske Republik, besøge Francisco A. Micheli baseball stadion i La Romana og se børnenes uddannelse lige udenfor. La Romana er fødestedet for de store liga spillere såsom Fernando Abad (Houston Astros), Antonio Alfonseca (Philadelphia Phillies) og Samuel Deduno (Minnesota Twins).
Herefter vil du besøge Casa de Campo og dens berømte kopi af en middelhavs landsby, Altos de Chavon. Du vil se Saint Stanislaus kirke, hvor Michael Jackson og Lisa Marie Priesley blev gift i 1994, besøge Taino museum og lære om de første mennesker, der levede på øen før Christopher Columbus ankom.
Du spiser frokost når du er ude at sejle på en flodbåd på Chavón-floden, hvor film som Apocalypse Now, Rambo og Jurassic Park blev filmet. Du vil nyde et dejligt måltid med fisk og skaldyrssalat, grillet hummer, ris og grøntsager. Der er inkluderet vand, sodavand, øl og rom.
Efter frokost er det tid til at fortsætte med et besøg på La Flor Dominicana cigar fabrik, hvor du vil lære om hvordan tobaksplanter vokser og hvordan cigarerne håndrulles. Du vil også se rullerne lave cigarer og du har mulighed for at købe cigarer og andre souvenirs.
Det sidste stop er ved katedralen, Nuestra Señora de la Altagracia, i byen Higuey, som er en vigtig del af Den Dominikanske Republik, og stedet hvor den årlige pilgrimsfærd, bliver afholdt hvert år d. 21. januar.

Varighed: Hel dag ca. 9 timer.
Denne udflugt er til rådighed: mandag, onsdag og fredag.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.