General

Sultan Panorama Tour er ideel for besøgende med begrænset tid, der ønsker at opleve en smule af alt det, Zanzibar har at tilbyde. Det er en heldags udflugt, der starter i Stone Town, som dækker historien om sultanerne, slavehandelen og invasionen, der formede Zanzibars historie. Din guide vil give dig et bredt overblik over øens historie og aktualitetsprogrammer og du vil besøge mange historiske steder og Slavemarked. Et stop ved det pulserende Darajani Market giver dig indblik i byens liv, med al dens stress og jag, lugte og støj.

Du vil blive kørt til en krydderi plantage, og får mulighed for at smage sæsonens krydderier og frugter. Din guide beskriver deres egenskaber og anvendelser. Under hele turen, kan du prøve lokale delikatesser og lokale basisfødevarer. Dit næste stop er ved en lokal landsby hvor du ser et udsnit af Zanzibari kultur og liv og du har du chancen for at se hvordan livet er for Zanzibarisnår de er i gang med madlavning, vævning, husbygning og at lege med børnene,
En informativ og begivenhedsrig dag, som giver en smag på hvad der findes i alle Zanzibars andre ekskursioner og er stærkt anbefalet som en første udflugt. Du vil afslutte udflugten med overblik over Zanzibars liv, og du vil være i stand til at planlægge fremtidige udflugter baseret på, hvad du har nydt mest, og at vælge de mest relevante ture fra vores standard udflugter.

God idé at have med/på:

• Komfortable lukkede sko
• Klæde dig venligst konservativt, når du går gennem Stone Town.
• Kvinder bør dække deres skuldre og bære lange nederdele eller bukser.

We are sorry, there are no reviews yet for this Rundrejse.