General

Action i Dubai

Vil du have Action i Dubai er denne rejse den rette. Et spændende valg, hvis der skal være fart på og du vil have nogle helt anderledes oplevelser!

Udflugter i Dubai

I Action i Dubai-rejsen har vi valgt at inkludere nogle udflugter med fart på. Det drejer sig om en tur på “quadbikes“, firhjulstrukne motorcykler, hvor du selv kører i fuld fart gennem ørkenen. Der er selvfølgelig en lokalguide med, men du kommer “off the beaten track” og ser den smukke ørken, mens du drøner af sted.

Inkluderet er også en anden type tur i Dubais ørkenen. Her skal du ride på kamel og surfes på de kæmpe “sanddunes”. Sandsurfing er for de mere eventyrlystne, da der virkelig kommer fart på ned af de kæmpe sandbjerge. Det minder meget om snowboarding, men er på sand året rundt.

Man må ikke gå glip af en tur i Ferrari World i Abu Dhabi nogle få timers kørsel fra Dubai. Kan du lide biler og i særdeleshed Ferrari, er dette et sandt eventyrland. Der er mange virkelig vilde rides blandt andet verdens hurtigste rutsjebane med en tophastighed på 240km/t. Man kan nemt bruge en hel dag her på alle de forrygende forlystelser.

Vi tilbyder også andre spændende udflugter, se f.eks. nærmere på Deep Sea Fishing og snorkeltur til Musandam. På egen hånd kan du prøve skibakken i The Mall of The Emirates eller benytte nogle af de mange vandsports tilbud på Jumariah stranden, som jetski, snorkling, windsufing og meget, meget andet.

Hotel

Til denne pakke kan vi anbefale at bo på Hotel Sofitel Dubai Jumeirah Beach, der ligger perfekt på “The Walk” der en livlig strandpromenade med masser af liv, butikker, cafeer og restauranter. Fra hotellet kan man let gå til Dubai Marina Mall. Hotellet har 5-stjerner, er rigtigt velfungerende og ligger lige ved stranden.

Stranden i dette område er rigtig god og offentlig. Hotellet udleverer et “strandkit” med de mest basale ting til strandturen. Værelserne er smagfuldt indrettet og har alle havudsigt. Se mere om hotellet her. Dette hotel ligger rigtigt godt når du ønsker en aktiv ferie ved stranden, den dejlige promenade og de mulighederne den byder på. Vi samarbejder med mange forskellige hoteller i forskellige prisklasser, beliggenheder og faciliteter. Prisen afhænger af hvilket hotel du bor på og hvor, de forskellige områder i Dubai har hver sine fordele. Hotelstandarden er høj i Dubai så selvom man vælger en lavere kategori af hotel får man stadig meget for pengene.

Skriv eller ring endelig til os hvis du har andre ønsker, såsom et billigere alternativ, noget mere luksuøst eller et hotel med en anden beliggenhed, så kan stort set alt arrangeres. I denne pakke har vi valgt at inkludere nogle udflugter.

Skulle du ønske andre, færre eller flere, er det bare at sende os en mail, så arrangerer vi det præcis som du ønsker.

Fly

Til vores Dubai-rejser bruger vi Emirates. De flyver direkte fra Kbh til Dubai og er den hurtigste rute. Du kan se mere om flyselskabet her.

Dagsprogram

Dagsprogram

Dag 1 - afrejse
Afgang fra Kbh med Emirates om eftermiddagen og ca. 6,5 timer efter lander du i Dubai.
Her vil vores repræsentant vente på dig og køre med til dit hotel hvor han hjælper med check in.

Du kan selv vælge dit dagsprogram i Dubai men vi hjælper dig gerne med at tilrettelægge ud fra dit/dine ønsker. Du er velkommen til at kontakte os eller evt. hente inspiration fra vores liste over udflugter.

Dag 2 - udflugt
Du bliver hentet på hotellet til aftalt tid og I tager på udflugt til ørkenen, hvor den står på sandsurfing på de fantastiske sand dunes.

Du bliver kørt tilbage til hotellet efter udflugten

Dag 3 - udflugt
Du bliver hentet på hotellet til aftalt tid og I tager på udflugt til ørkenen, hvor du skal køre ræs på quad bikes.

Du bliver kørt tilbage til hotellet efter udflugten

Dag 4 - udflugt
Du bliver hentet på hotellet til aftalt tid og I kører til Abu Dhabi til Ferrai world. Her går det hedt for sig og det er bare om at nå at nyde de fantastiske ture.

Udflugten varer hel dagen og du bliver kørt tilbage til hotellet efter udflugten.

Sidste dag - hjemrejse
Om morgenen bliver du hentet på dit hotel af vores repræsentant. Han følger dig til lufthavnen og hjælper med check in. Du flyver ca 7 timer retur og er i Kbh. midt på dagen.

 

Pris og tillæg

 Hotel kategori Vinter  Sommer  Børn Vinter/sommer
 5-stjernet hotel kr.9795,-  kr.8450,-  kr.   6850,- /5900
 4-stjernet hotel  kr.8400,-  kr.7350,-  kr.    6250  /5750,-
 3-stjernet hotel  kr.7800,-  kr.5995,-  kr.  5900  /4750,-

Der skal regnes med tillæg på op til kr. 1800,- pr. person i skolernes ferier (sommer, efterår, jul/nytår, vinter samt påske).

Inkluderet i prisen:

 • Flybillet tur/retur København-Dubai
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 4 nætter på hotel med morgenmad
 • Halvdags tur "rides and slides"
 • Tur med quadbike kørsel (selve turen på quadbiken tager 20 min)
 • Heldags udflugt til Ferrari-World

Ikke inkluderet:

 • Entré til Ferrari World
 • Måltider ud over morgenmad
 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • City Tax som er 10 AED (ca. 10 kr.) pr. værelse. Dette opkræves gæsten af hotellet ved check in.

Hoteller

Hotel Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Kort