General

7 nætter på Palais Des Roses Hôtel & Thalasso, Agadir Marokko Palais Des Roses Hôtel & Thalasso er beliggende i Agadir og har adgang til en privat strand. Hotellet har udendørs swimmingpool med 3 laguner og en spa, der har speciale i thalassoterapi, specifikke krops- og ansigtsbehandlinger, men hotellet byder også på wellness og fitness. Alle hotellets 405 værelser har aircondition, balkon og udsigt over Atlanterhavet, haven eller swimmingpoolen. De har kabel-tv og privat marmorbadeværelse. Palais Des Roses Hotel & Thalasso har 4 restauranter, der serverer mad fra middelhavskøkkenet samt marokkanske og internationale retter. Yderligere har hotellet en bar, der serverer snacks og sodavand. Det er muligt at shoppe i de 5 forskellige butikker. Her findes traditionelt tøj, smykker og marokkanske krydderier. Der er også en legeplads samt volleyball- og tennisbaner. Agadir er afslappet og en ægte oase på den marokkanske kyst. Her har alle mulighed for at nyde havet i deres eget tempo. Landskabet åbner sig helt til Anti-Atlas bjergene, med Souss dalene der skærer sig igennem med de smukke Argan træer og rosenbuske. Agadir bugten er blandt de smukkeste og med sin form beskytter bugten naturligt svømmere og badende fra de stærke havstrømme. Det er fantastisk at gå tur langs den 10 km lange sandstrand på den nybyggede kyst vej, der fører til lystbådehavnen. Agadir Havn byder på dejlige spisesteder, hvor det er muligt at smage frisk grillet fisk samt mulighed for at komme på fiskeauktion. Mod nord ligger forbjerget med sine inskriptioner og kasbahen på toppen. Kasbahen er bygget i det 16. århundrede, med udsigt over byen fra 236 meters højde, hvilket giver en formidabel udsigt over bugten og den store Souss slette. Efter et jordskælv ramte Agadir i 1960 er byen genopbygget. Medinaen er genopbygget af arkitekt Coco Polizzi i 1992 ved hjælp af traditionelle Berber teknikker. Et glimt af forfædres og historiske arkitektoniske metoder fra regionen. Den lette morgendis om sommeren afkøler luften, før den stærke eftermiddagssol. Vandet i bugten er køligt da der altid står en brise ind fra Atlanterhavet og gør derfor Agadir det ideelle sted at besøge hele året rundt. Bugten er med sine 10 km fin sand det ideelle feriested for alle aldre. Board-sport entusiaster elsker de legendariske steder i Taghazout, Killer Point og Anchor Point. Banana Village er fantastisk til nybegynder surfere. For surfere er betingelser ideelle for en rejse mellem september og april. Men ikke kun boardsport entusiaster kan nyde aktiviteterne i området. Wellness og fitness er på menuen i byens talrige kurbade, fitness centrene og de tre thalassoterapi resorts, som blandt andet findes på Palais des Roses 5* Her er golfbaner, der byder på forskellige typer af spil og en dejlig atmosfære, hvor der altid er noget at lave. Golf des Dunes (27 huller), Golf du Soleil (36 huller) , Royal Golf (9 huller) og Golf de l’Ocean (27 huller).  

Dagsprogram

Alle dage tilbringes i Agadir med mulighed for at tage på udflugter derfra. Agadir er en turist- og havne by beliggende ved Atlanterhavets kyst. Byen er en rigtig badeby og elsket af surf-entuisiaster da der er gode bølger og vind til både wind- og kite-surfing. I byen findes mande steder der tilbyder forskellige wellness behandlinger, særligt er thalassoterapi populært her, da denne behandling vand og hav som antistress behandling. Thalasso er græsk og betyder hav og den franske læge Bonnardière, benyttede thalassoterapi som en ny medicinsk behandlingsmetode i 1867. Men også mange andre spa og hamam behandlinger er værd at prøve, hvis du ønsker at være god ved dig selv.

Pris og tillæg

 

 01.10.-30.04.18/19   Sommer  01.05.-30.09.19    Påske/jul/ skoleferier   Børn Vinter/sommer  Enkeltværelse tillæg
 kr.8450,-  kr. 9.250,-  + kr. 1.500,-  kr.3.950,-/4.875,- kr. 1.450,-

Rejsen er pr. person (ved min 2 personer) og inkluderer følgende: Fly fra København - Agadir t/r inkl. mad på flyveren Transfer fra lufthavn til hotel t/r 7 nætter i delt dobbeltværelse på Palais Des Roses Hôtel & Thalasso. Halvpension alle dage: morgenmads buffet og middagsbuffet. Mulighed for tilkøb af udflugter og at udvidde rejsen med ekstra nætter for kr. 450,- pr. person pr. nat (min. 2 ekstra nætter). Kontakt venligst Younes Rejser for yderligere information.

Hoteller

Vi anbefaler at bo på Palais des Roses Hôtel & Thalasso er som er beliggende med en smuk udsigt over Atlanterhavet. Hotellet har adgang til en privat strand og tilbyder en udendørs swimmingpool med 3 laguner og en spa, der har speciale i specifikke krops- og ansigtsbehandlinger. Alle værelserne har aircondition, balkon og udsigt over Atlanterhavet, haven eller swimmingpoolen. De har kabel-tv og privat marmorbadeværelse. Palais Des Roses Hotel & Thalasso har 4 restauranter, der serverer middelhavskøkken samt marokkanske og internationale retter. Der er også en bar, der serverer snacks og sodavand. Palais Des Roses har 5 forskellige butikker, herunder nogle, der sælger traditionelt tøj, smykker og marokkanske krydderier. Der er også en legeplads samt baner til volleyball og tennis. Læs meget mere om hotellet her.

Kort