General

7 dage/6 nætter Ønsker du at komme væk fra det hele og slappe af i anderledes lækre omgivelser, kan vi varmt anbefale en badeferie i Dubai. Her er perfekt, uanset om man rejser alene, som par eller med børn.

Vejret er stort set altid godt, servicen i top og mulighederne uendelige. Bliver du træt af at dase ved poolen, kan du stå på ski på en kæmpeindendørs skiløjpe eller shoppe i de enorme malls. Trænger du til en dejlig ferie et sted der ikke er langt væk fra Danmark i flyvetimer, men stadig helt anderledes og luksuøst, er Dubai det helt rette valg, hvad enten du rejser alene, som par, samen med venner eller med børn.

Hvad skal jeg se i Dubai?

Her tilbyder vi på en ferie lang væk fra hverdagen, hvor du kan slappe af og lade batterierne op. Her er mulighed for at bade, dase og nyde livet, men også komme ud og se nogle af de mest kendte seværdigheder i Dubai på en rolig og nem måde. Vi har i denne pakke inkluderet en rundtur i byen, med besøg til blandt andet Burg Khalifa og sejltur med Abra til guld og krydderimarkedet.

Vi skal også ud og køre i 4WD i den fascinerende ørken, hvor vi spiser middag i en beduinlejr med underholdning. Vi kan tilbyde mange andre spændende udflugter i Dubai. Klik HER for at se vores brede udvalg og priser.

Indkvartering

Til denne tur kan vi anbefale at du for eksempel bor på et af de 5-stjernede hoteller med pool og spa, så du virkelig kan slappe af og nyde livet. For eksempel kan du bo på Habtoor Grand Resort & SPA, hvor du kan svømme i infinity poolen beliggende på mezzanine etagen med en fabelagtig udsigt over den azurfarvede golf. Eller du kan slikke sol ved den store pool, smukt beliggende i en frodig have ved foden af hotellet.

Ved siden af den store pool finder du også en stor børnepool med vandrutsjebaner. Der er en dejlig legeplads og kids-club med masser af spændende aktiviteter for børnene dagen lang. Trænger du til sand mellem tæerne og en dukkert i Den Arabiske Golf, har hotellet egen strand med solstole, beach volley og -fodbold. På standen er der mulighed for windsurfing, vandski, jetski og dykning under kyndig vejledning.

Har du mere energi er der fire tennis baner, 2 squash baner og et yderst veludstyret fitness center. Hotellet er kendt for deres SPA, der tilbyder mere end 30 forskellige slags ansigts-og krops-behandlinger og massage. Her er afslapning for både krop og sjæl i luksuriøse omgivelser. Flere af de nævnte aktiviteter er mod betaling. For mere info om hotellet – klik her.

Kan man andet?

Vi samarbejder med mange forskellige hoteller i forskellige prisklasser, beliggenheder og faciliteter. Vi anbefaler her Habtoor Grand Resort and SPA, der har 5-stjerner og udemærkede faciliteter og er beliggende ved Jumeraih-stranden.

Men skriv til os hvis du har andre ønsker, såsom et billigere alternativ, noget mere luksuøst eller et hotel med en anden beliggenhed. Stort set alt kan arrangeres. I denne pakke har vi valgt at inkludere nogle få udflugter. Skulle du ønske andre, færre eller flere, er det bare at sende os en mail, så arrangere vi det præcis som du ønsker.

Dagsprogram

Du tilrettelægger selv dit program i Dubai. Du kan hente inspiration i vores liste over udflugter.

Pris og tillæg

 Hotel kategori Vinter

 

 Sommer       

 

 Børn Vinter/sommer
 5-stjernet hotel kr.  kr.  kr.             /

Der kan komme tillæg på op til kr. 1500,- pr. person i skolernes ferier (sommer, efterår, jul/nytår, vinter samt påske). Inkluderet i prisen: Flybillet tur/retur København-Dubai Transport mellem lufthavn og hotel 6 nættes hotelophold med morgenmad Halvdags tur med byrundtur i Dubai Halvdags tur med ørkensafari med middag Ikke inkluderet: Måltider ud over morgenmad Drikkepenge Forsikringer

Kort