General

Opleve fantasiske Dubai.

8 dage/7 nætter ⇒ 4 nætter i byen/3 nætter i ørkenen I Dubai finder du det hele. Vil du kombinere nogle dages shopping og sightseeing med totalt afslapning i luksuøse omgivelser, kan vi kun anbefale denne pakke. De første dage bor du på et hotel centralt i Dubai med let adgang til de store mall med tid til shopping og til at lære byen bedre at kende.

Derefter er der total afslapning på et fantastisk hotel i ørkenen hvor der er mulighed for at slappe af og nyde stilheden. Dubai kan byde på stort set alt. Næsten lige meget hvad du ønsker at opleve, kan du finde det i Dubai. I denne pakke har vi lagt vægt på to ting. Shopping og afslapning. De første dage kan vi anbefale at du for eksempel bor du på hotel Emirats Grand centralt i Dubai. Hotellet har både by- og havudsigt og ligger kun 5 min. væk fra den skønne Jumeirah Beach Park. Hotellet ligger lige ved Burj Khalifa og en metrostation, der giver let adgang til alle de store malls. Du vil kunne finde alle de internationale mærker og en bred vifte af underholdningstilbud, som indendørs skibane og under-water-zoo.

Dubai masser af muligheder.

I Dubai Mall finder du 1.200 forskellige butikker, 22 biografer og 120 restauranter og cafeer. Vi har i denne pakke inkluderet en byrundtur hvor vi besøger nogle af de største seværdigheder i Dubai, heriblandt Burg Khalifa og vi sejler med Abra til guld og krydderimarkedet. Vi kan tilbyde mange andre spændende udflugter i Dubai.

Total afslapning kræver ro – både i omgivelserne og i sjælen og det finder du for eksempel på det skønne resort Bab el Shams. Bab el Shams betyder “døren til solen” på arabisk og er yderst passende navn da der er mulighed for at solbade, svømme i den lækre pool eller tage på tur i ørkenen. Hotellet ligger ca. 45 min kørsel fra Dubai og er bygget som et gammelt ørken fort. Der er mulighed for at benytte hotellets mange SPA-behandlinger (mod betaling) og hvis du dyrker yoga har hotellet egen yoga-master og der er f.eks mulighed for at dyrke yoga i ørkenen i solnedgangen. Der er også mange spændende aktiviteter for børn og der er en stor overdækket børnepool. Hotellet er perfekt til både familieferie og par. Til denne pakke anbefaler vi Bab el Shams Resort, men vi arbejder også sammen med andre hoteller i ørkenen, så skulle du have særlige ønsker, f.eks. et luksus hotel uden børn, et billigere alternativ eller et bestemt hotel, kan stort set alt arrangeres.

Se vores store udvalg af programmer og vores hoteller her

Pris og tillæg

 Hotel kategori Vinter

 

Sommer

 

Børn Vinter/sommer
 5-stjernet hotel kr.  kr.  kr.       -/

Der kan komme tillæg på op til kr. 1500,- pr. person i skolernes ferier (sommer, efterår, jul/nytår, vinter samt påske).

Inkluderet i prisen:

  • Flybillet tur/retur København-Dubai
  • Transport mellem lufthavn og hotel
  • 4 nætter på hotel i Dubai city morgenmad
  • Transfer fra Dubai by til ørken hotellet
  • 3 nætter på hotel i ørkenen med morgenmad
  • Halvdags byrundtur i Dubai

 

Ikke inkluderet:

  • Måltider ud over morgenmad
  • Drikkepenge
  • Forsikringer
  • City Tax som er 10 AED (ca. 10 kr.) pr. værelse. Dette opkræves gæsten af hotellet ved check in.

Hoteller

I Dubai City: 5-stjernede Hotel Emirats Grand I ørkenen: 5-stjernede Bab Al Shams Desert Resort and Spa

Kort