General

På eventyr i Sri Lankas natur og kultur

12 dage/11 nætter ⇒ 1 nat fra DK til Colombo – 1 nat i Colombo – 2 nætter i Kandy – 2 nætter i Ella – 4 nætter i Ahangama (tæt på Galle) – 1 nat i fly hjem fra Colombo til DK

Du bliver mange vidunderlige oplevelser rigere på denne helt specielle 9-nætters rundrejse gennem smukke Sri Lanka, inklusive fly, ophold, privat transfer – rejs mellem oktober 2019 og august 2020.

Pak kufferten og tag på et eventyr ud over det sædvanlige i Sri Lanka. Her kan du udforske den rige og frodige natur, nyde godt af den lokale mad og kultur – og selvfølgelig koble fuldstændigt af på et 9-nætters ophold langt fra hverdagen derhjemme.

På dette eventyr i Sri Lankas natur og kultur kan I opleve det autentiske og farverige Sri Lanka på en spændende rundrejse. Det unikke land, i det Indiske Ocean, betragtes som et skjult paradis og byder på et utal af fantastiske oplevelser.

I kommer rundt i hele det sydøstlige hjørne af Sri Lanka. Fra Colombo og Kandy, til strækningen mellem Yale og Galle på den sydligste kyst. Her vil I opleve alt fra smukke badebyer, storslået natur, fascinerende bjerglandskaber til elefantbørnehjem, smukke templer, frodige te-plantager og meget mere.

Bemærk, at de nævnte udflugter er en del af udflugtspakken, som kan tilkøbes. Det er muligt at opgradere til andre hoteller eller tillægge flere badedage. Har du lyst til at se andre dele af Sri Lanka eller måske blive længere i nogle af områderne kan det også lade sig gøre. Kontakt os endelig for mulighederne.
På denne rejse flyver du med enten Emirates eller Qatar. Vi bruger det flyselskab, der har de bedste rejsetider på det tidspunkt du skal rejse på. Derved sikrer vi at din rejse bliver så behagelig og komfortabel som mulig. Du er naturligves altid velkommen til at kontakte os for flytiderne på dine fortrukne rejsedatoer.

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra København til Colombo. 1. nat er om bord på flyet.

Dag 2
Ved ankomst i Colombo lufthavn bliver I mødt af Younes Rejsers repræsentant, som hjælper med bagage og kører med jer til hotellet i Colombo hvor I overnatter

Dag 3
I tjekker ud og kører til Kandy, hvor I på vejen gør stop for at besøge et elefant børnehjem (ikke inkl.). Check-in på Emerald Hill Hotel i Kandy.

Kandy er beliggende ved foden af det centrale højland og er en smuk by, omgivet af bakker og dale, floder, søer og brusende vandfald. Kandy anses for at være en charmerende bjergby og centrum for Sri Lankas rige kultur.

Kandy bliver besøgt af rejsende for at udforske den unikke historie og den smukke kultur i Sri Lanka. Kandy er populært kendt som Maha Nuwara (betyder The Great City) blandt de fleste af Sri Lankas turister. Besøges Kandy kan man beundre den storslåede arkitektur med indiske og singalesiske designs. Det er en mest hellige by for buddhister med mange templer og helligdomme, baseret på buddhistiske arkitektur. Kandy blev erklæret som et Unescos liste over verdens kulturarv-sted i 1988 og blev dermed et centrum for turisme.

I kommer på citytour (ca. 1,5 time) og ser de største seværdigheder og attraktioner i Kandy. Her besøger I Hindu Skrinene, te-museet, Udawattakele Sanctuary, Hanthana Mountains, Knuckle Mountains og går ved Kandy Lake. Det er yderligere muligt at besøge Temple of tooth relic og Kandy National Museum (ikke inkl.).

Dag 4 – Ella

Efter morgenmaden på hotellet er det muligt at tage i på udflugt til Horton Plains (Hortons sletter) som er en af Sri Lankas nationalparker (ikke inkl.). Parken ligger i 2.100-2.300 meters højde over havet og er placeret i Sri Lankas centrale højlands sydlige del. Hovedattraktionen i parken er vel nok Worls’ end eller Verdens ende. Det er en dyb afgrund med et fald på 870 m. Det ligger ved den sydlige grænse af parken.

Vi er tilbage ved frokosttid og eftermiddagen kan bruges til at udforske området endnu mere eller blot til afslapning.

Middag og overnatning på hotellet.

 

Dag 5 – Ella/Yala/Ahangama (tæt på Galle)

Vi tjekker ud fra hotellet efter morgenmaden og kører mod Galle og Ahangama via Yala. På vejen ser vi nogle fantastiske vandfald og besøger en te-plantage.

Vi gør stop undervejs og det er muligt at spise frokost på en lokal restaurant (ikke inkl.)

Det er muligt at tage på aften safari i Yala National Park inden vi når vores hotel i Ahangama (ikke inkl.). Yala National Park, eller Ruhuna National Park, er den mest besøgte og den anden største national park i Sri Lanka. Den ligger I den sydlige region af landet og ligger i den Southern provins og Uva provinsen. Parken strækker sig over 979 km2. Parken er bedst kendt for den store variation a vilde dyr og er essentiel for bevarelsen af de srilankanske elefanter og vandfugle. Her er det muligt at tage en sejltur også (ikke inkl.)

Herefter fortsætter vi til Ahangama og tjekker ind på hotellet.

Middag og overnatning på hotellet.

 

Dag 6 - Ahangama

Morgenmad på hotellet.

Vi tager på besøg til Galle Fort.

Det er muligt at tage på udflugt til kystbyen Galle. Galle eller "Gallien”, ligger på den sydlige vestkyst Sri Lanka. Strækningen langs kystlinjen er meget smuk og malerisk, og kan følges tæt ved kysten det meste af vejen. Havnebyen Galle er det bedste eksempel på en befæstet by bygget af europæere i syd og Sydøstasien. Rejsende kan nyde arkitekturen samt den betagende udsigt over havet og de nærliggende byer. Fortet er det langsomt-bankende hjerte i Galle historie. Andre turistmål, der fortjener en særlig omtale er det høje fyrtårn samt det majestætiske og gamle klokketårn.

Unawatuna Beach er bestemt også et besøg værd. Stranden har lækkert hvidt sand, er omkranset af palmer og vandet er helt klart og blåt.

Rumassala Mountain har en fantastisk udsigt over Galles sydligste kyst og er virkelig eet smukt og spændende sted.

Fra Ahangama er det muligt at køre til Mirrissa og se hvaler.

Middag og overnatning på hotellet.

 

Dag 7 - Ahangama

Morgenmad på hotellet.

Dagen er til fri disposition.

For de interesserede er det muligt at tage en Yoga retreat eller Ayurveda Spa & massages (behandlinger og priser kan rekvireres hos Younes Rejser).

Middag og overnatning på hotellet.

 

Dag 8 - Ahangama

Morgenmad på hotellet.

Middag og overnatning på hotellet.

 

Dag 9 – Ahangama/Columbo/afrejse

Vi tjekker ud fra hotellet og kører til Colombo. Ankomst til lufthavnen i Colombo min. 3 timer før afgang.

 

Dag 10 – Ankomst

Ankomst til Danmark

Pris og tillæg

Priser

- begrænsede antal pladser.

Afrejse dato fra København Pris pr. person i dbl. vær. på 4-stjernede hoteller Pris pr. person i dbl. vær. på 5-stjernede hoteller
NORMALPRIS Fra kr. 15.995,- Fra kr. 18.995,-
15.01.23 kr. 14.695,- kr. 16.995,-
12.03.23 kr. 14.695,- kr. 16.995,-

Børne- og enkeltværelsepriser
Afrejse fra København

4-stjernede hoteller
Børn under 12 år: fra kr. 12.450,-
Enkeltværelsestillæg: 2.900,-
Ekstra nætter i Galle på 3-stjernet hotel ned til stranden: kr. 475,- pr- person i dobbeltværelse

5- stjernede hoteller
Børn under 12 år: fra kr. 13.850,-
Enkeltværelsestillæg: 3.900,-
Ekstra nætter i Galle på 5-stjernet hotel ned til stranden: kr. 675,- pr- person i dobbeltværelse.

Prisen inkluderer:

 • Fly fra København - via Dubai eller Doha - til Colombo t/r
 • 9 overnatninger på 4- eller 5-stjernet hoteller, herunder 1 nat i Colombo, 2 nætter i Kandy, 2 nætter i Ella og 4 nætter i Galle (Koggala).
 • 2 nætter i flyet (1 ud og 1 hjem).
 • Halvpension på hotellerne alle dage (morgenmad og aftensmad).
 • Daglig mineralvand, 1 flaske pr. person pr. dag.
 • Tog transport fra Kandy til Ella (6-7 timer).
 • Udflugter inkluderet i Kandy: Hindu Skrinene, te-museet, Udawattakele Sanctuary, Hanthana Mountains, Knuckle Mountains og Kandy Lake.
 • Udflugt inkluderet i Yala: Vandfald og te-plantage.
 • Udflugt inkluderet i Galle: Galle Fort.
 • Engelsktalende chauffør/guide.
 • Alle lufthavn transfers.
 • Assistance i lufthavnen ved Younes Rejser repræsentant.
 • 23 kg. indtjekket bagage og 8 kg. håndbagage.
 • Mad om bord på flyet om bord på flyet.

Tilkøb til rejsen

Udflugtspakke til rejsen koster kr. 1950,- pr. person og inkluderer entré, transport og chauffør-guide:

· Pinnawala: Elephant Orphanage

· Kandy: Cultural Dance show, Temple of tooth relic , Kandy National Museum , Peradeniya Gardens

· Ella: Horton Plains

· Yala: Wild life Safari i jeep og bådtur

Det er muligt at forlænge rejsen og også at ændre hotellet i Galle til at bo i privat villa med 3-6 værelser mod et tillæg pr. værelse for 4 nætter: kr. 4800,-

Villaerne er på dele basis så hvis der er flere der ønsker villaen på samme dato bookes den til alle forudsat der er nok ledige værelser.

South Point Abbey Sri Lanka

· 4 store soveværelser med aircondition og ensuite badeværelser

· Privat pool

· Personale

· Fri wifi

· Satelit TV

· Vifter i loftet i stuen

· Sengetøj og håndklæder

 

South Point Ocean

· 7 store soveværelser med aircondition og ensuite badeværelser

· Privat pool

· Personale

· Fri wifi

· Satelit TV, mini køleskab og pengeskab i hvert værelse

· Vifter i loftet i stuen

· Sengetøj og håndklæder

Kontakt os gerne for mere info.

Kort